Przepraszam,że w tym temacie (nie mogłam znaleźć bardziej odpowiedniego=)) Mam pytanko,gdzie w Wawie jest największy wybór akcesoriów jeździeckich? Jest może jakis market jeździecki? oczywiście chodzi mi o coś stacjonarnego. Z góry dziękuje za pomoc=)
Dziewczyny -materiał tych bryczesów jest bardzo cienki ? mocno elastyczny?
Materiał nawet w miarę, bardziej na lato niż zimę,ddość rozciagliwy, ale lej moim zdaniem słabiutki-bardzo cienki i taki jakiś..papierowy. Może jednak okaże się t w miarę trwały w użytkowaniu.
Mam te bryczesy od sierpnia zeszłego roku i sprawują się bardzo dobrze. Faktycznie, są dosyć cienkie, w lato jeździło mi się w nich idealnie, pomimo pełnego leja. Fajną sprawą jest też ta materiałowa wstawka na końcu nogawki, w końcu nic mi nie ostaje, nie czepia do skarpetki i nie zawija się w bucie. Materiał nie brudzi się tak szybko, chociaż mam bryczesy w jasnym kolorze. Lej też w porządku, nie zmechacił mi się ani nie odbarwił. Piorę w pralce razem z innymi rzeczami, nie dbam o nie jakoś szczególnie. Uważam, że warto kupić, szczególnie za tak przystępną cenę.
sepia Ja mam bryczesy z tchibo z damskiej kolekcji jak były. Ogólnie jestem baardzo zadowolona, wygodniejsze są dla mnie bardziej niż pikeury, trwałe, jeżdże w nich prawie codziennie i lej w super stanie, nic sie nie kulkuje. 🙂
weszłam w ten watek przypadkiem i na pewno bedę tu zagladac 🙂 czy ktoś ma kod rabatowy do bergo ? biorę kremowe : 😍 http://sklep.bergo.pl/bryczesy-kremowe
Ratunku, gdzie była darmowa wysyłka Pavo? Nie mogę znaleźć aa świta mi że było coś takiego przy zakupie parzystej ilości worków 🤔
Było "sto lat temu" u Stefanidisa Sądzę, że aktualnie warto poszukać miejsca, w którym od określonej wartosci paczki masz darmową przesyłkę. Tak jest np w koniku czy w animalii.
czy nie widział ktoś wszechstronnego czapraka Schockemohle w kolorze red wine w cenie tańszej niż 220zł? lub mógłby użyczyć zniżkę do konika lub mustanga? :kwiatek:
Opti-Shop ma do końca roku darmową przesyłkę. Warunki poniżej:
"Szanowni klienci, Dla wszystkich klientów sklepu Opti-Shop pragniemy dedykujemy promocję zapewniająca do końca roku transport gratis do zamówionych produktów. WAŻNE: zamówienie uznaje się za przyjęte po potwierdzeniu dostępności produktu przez biuro@optifeed.pl. Nasi pracownicy udzielą również informacje o kwocie z RABATEM. Zapraszamy."