Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

I będzie miał wspaniałe święta 🙁
Taki pracownik kokosów nie zarabia, a koszt zamówień może przekroczyć jego miesiączną pensję... dziewczyny zastanówcie się zatem czy warto...  🙇
I pomyśleć, że byłam zjechana przez kilka osób jak zamówiłam w Okserze bryczesy za 60zł, których po 2 tyg. czekania nie przysłali  🙄
dziewczyny a czemu takiego podejścia nie miałyście patrząc na wyprzedaż w sklepie Bober? Tam było jeszcze taniej, wędziła po 5zł.  😉 Radzę wrzucić na luz. Jeśli promocję przygotowali celowo, to fajnie załapałam się-tak jak kilka innych osób, jeśli to błąd na stronie(co wcale koniecznie nie jest) no trudno, takie życie każdemu się zdarza i ja sklepu o realizację zamówienia cisnąć nie będę, bo wiadomo wtedy jakiś pracownik za to zapłaci.
poza tym niska cena nie jest na jednym, dwóch produktach. Więc wydaje mi się, że to nie pomyłka.
Jeżeli faktycznie jest to błąd to pewnie napiszą maila. Wybrałam płatność gotówką w ich placówce, więc nic ich nie zobowiązało wobec mnie.

Na razie jak pisze im maile to wracają do mnie z automatu z informacją, że na ich serwerze jest jakiś błąd.
A może to była wyprzedaż ostatnich sztuk? Tak samo jak w sklepie Bober.
Ja kiedyś trafiłam na "super" ofertę w sklepie z elektroniką itd. (myszka dla graczy za 15 zł 😀 )
Złożyłam zamówienie, podsumowało mnie itd. dostałam tylko informacje, że produkt się wyprzedał i moje zamówienie zostało anulowane.
Więc jeśli tu też był jakiś błąd, albo ograniczona ilość produktów, to nie zdziwiłabym się, gdyby pokasowali też zamówienia.
_Gaga, a jaki pracownik w nocy towar dodaje? (bo przecież się pojawiły te ceny wieczorem późnym).
raczej właściciel. sam się pomylił (albo i zrobił specjalnie), to sam sprawę rozwiąże 🙂
To byly towary w kategorii nowosci. Moim zdaniem na pewno pomylka. A kto dodawal, ze w nocy, to faktycznie ciekawe, moze wlasciciel.
dziewczyny a czemu takiego podejścia nie miałyście patrząc na wyprzedaż w sklepie Bober?

W Boberze było wyraźnie napisane: wyprzedaż... co do godzin pracy - niejednokrotnie pracujępóźnym wieczorem (korpo)... a włąścicielem nie jestem  😉
Przeczytajcie sobie regulamin tej promocji w Galaktyce bo trwała tylko do 1 grudnia 😉

"Robiąc zakupy na naszej stronie www.galaktyka.com.pl do 1 grudnia 2013 roku, na wszystkie książki Wydawnictwa Galaktyka otrzymacie rabat 50%."

Dostałam informację, że moje zamówienie będzie realizowane i starają się aby do końca tygodnia paczkę wysłać.
Także zniżka naliczyła się również wczoraj w wysokości 50% i nie był to błąd wydawnictwa.

czy nie szykują się gdzieś jakieś promocje mikołajkowe?  :kwiatek:
Widział ktoś może jakies promocje na zimowe bryczesy? 😀 😀
karusioowa W bergo z horze są, tylko nie wiem czy rozmiar podpasuje 😉.
Precelek, w Yard Equites -10% na cały asortyment i niższy koszt wysyłki 🙂 (dostałam smsa z powiadomieniem o promocji mikołajkowej 😉)
🤣 🤣 🤣 Tacy sprytni jesteście i szastacie tekstami że w każdym sądzie sprawa byłaby wygrana. otóż nie! Zadzwońcie sobie do UOKiK i spytajcie. Zawsze sklep może powiedzieć że jest to błąd (nieważne czy pracownika czy właściciela), po prostu błąd i  jeśli to udowodni to nie ma problemu. Druga sprawa może powiedzieć że promocja była ważna do wyczerpania zapasów i nie ma tego produktu już.
Balajlama, przecież każdy o tym wie .... ale "pomarzyć" sobie można?
moze sie do wysylki nie zorientują? 😉
a może napiszą do wszystkich, że "akurat" się skończyło.
nikt procesować się przecież nie będzie (no chyba że? ktoś prawnik i ma ochotę przetrzeć szlak? 😉 )

i w końcu: część sprzedawców jesli zrobi taki błąd to ponosi z tego konsekwencje i jako nieplanowaną promocje traktuje 😉
Precelek w InterApi pewnie bedzie jak co roku  😉
harja 6 grudnia ta promocja w yard-equites czy wczesniej?
Wydaje mi się, że 6 grudnia, skoro mikołajkowa 🙂 ale ręki sobie uciąć nie dam. No, i na stronce nie znalazłam jeszcze żadnej informacji. Może po prostu trzeba by było do nich napisać i zapytać o szczegóły 🙂
Treść smsa:
"Mikołajkowa propocja w sklepie jeździeckim Yard Equites! Rabat 10% na cały asortyment, wysyłka za 9,90 oraz upominki dla każdego. Zapraszamy!"
czy nie szykują się gdzieś jakieś promocje mikołajkowe?  :kwiatek:

jest promocja mikołajkowa w http://www.sprzetjezdziecki.com/
ale czy taka super to zależy...  🙄
w bergo jest 12 % na wszystko 😀
Jest gdzieś jakaś fajna promocja na bryczesy z.pełnym lejem ? najlepiej.taka porządna! 😉 ?
Czy ktoś widział promocję na najzwyklejsze kantary parciane? Takie bez podszycia za 10-15zł?
W sklepie dobry-kon.pl są kantary za 9,97 (są też inne modele). Mam jeden i jest ok. Na allegro również sprzedają je.

Zelmutek
ja mam z yorka harmony od kwietnia i nic sięz nim nie dzieje 😀 po praniu jak nowy 😀
Dziękii dziewczyny  :kwiatek:
takiego maila mam:

Teraz wszystkie ogłowia w PASI-KONIKU o 20% taniej! Zrób swojemu koniowi gwiazdkowy prezent z którego będziecie cieszyć się oboje!
Jest ta promocja w yard equites? Bo nie widze na stronie sklepu zadnej informacji
Pokazuje się slajd na górze z info o promocji. Jest - 10 % i wysyłka za 9,90. Rabat pokazuje się w podsumowaniu koszyka-kod mikołajki 😉
Promocja w Arcusie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się