Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Nie, z choinką.

Może i z choinką, ale 40% ja nie pamiętam  😉
było 40% na pewno, pamiętam, że upolowałam dralon eskadrona wtedy 🙂 I ulotka na pewno z choinką była.
Aż zajrzałam do maila i... proszę, choinka z zeszłego roku  😉

ja na tej choince nie moge się doszukać 40%
Jak widać 40% jednak nie było, choć każdy by chciał taką zniżkę chapnąć 🍴
Ale było o jedno 25 i jedno 15 więcej.
Widać coś pokręciłam, ale to dziwne bo dałabym rękę uciąć..
rozumiem ze interapi tylko w sklepie, przez neta niet? 👀
tylko w sklepie, nie mają sklepu internetowego.

ah ah to już jutro :P
W sobotę i niedzielę w sklepie "Na koń" w Toruniu (stacjonarny konik.com.pl) wiele promocji mikołajkowych i możliwość "Przejażdżki" na słynnym już z Poznania siodle dla erotomanów  😁
AAAAAAA ludki!!!

"Serdecznie zapraszam do odwiedzenia sklepu internetowego
Koński Świat w dniach 20 i 21 grudnia 2010.

Będą na Ciebie czekać wybrane produkty z rabatem do 50%!

Pozostały asortyment będzie miał aż 15% rabatu.

http://konskiswiat.pl/lista/link/22340/1/3409631/259d66 "
Byłam rano w Inter Api i kompletnie bez szału. Z nowej kolekcji zostały przysłowiowe dwa cottony jeden biały, ripstop i transportery. Ani polarów ani cottonów blue czy green. Za to dużo derek. Kantarów też malutko. Szkoda.ac
Ja kupiłam granatowego NICI, derkę polarową w romby Fair Play i wieszak na ogłowie  😉
Rzeczywiście derek było sporo, ale te kolory...
20% do swiąt w awil horse- na peno stacjonarny intrenetowy nie wiem
a po nowym roku 15%
Nasturcja-Renata, nooo... flax i granat z nightblue, jedyne co to romby z czokoczip ciekawostka.
Burza, a wiesz może jaki rozmiar transporterów? tych petrol-choco? i cena?
Na pewno fulle były ale ceny nie widziałam. Brillanta green oczywiście też nie było.
Burza, wiem bo pisałam do nich, mieli tylko owijki green
Pamiętasz może wyjściowe ceny derek?Nie było polaru levender?
ani cottona :P

Fantazja, mnie mignęło jakoś ok 320 pln, ale głowy sobie za to uciąć nie dam. Minus zniżka.
Burzolku derka flax była przeceniona na 127zł dlatego, że była przybrudzona (i to bardzo)

Z derek Eskadrona w romby widziałam tylko szaro-czarną za 219

D+A Większość derek polarowych Eskadrona było po 219zł. Lavender'a nie widziałam. Była derka poalrowa chili za 215 rozmiar xxl (o ile dobrze pamiętam  😉 )

Trochę różowych i kremowych czapraków NICI i jak wychodziłyśmy koło 18😲0 ostał sie ostatni NICI granatowy VS

za ile niciak?
D+A, derki te co widziałam 125zł większość, bez rabatu licząc oczywiście. Polaru nie było ale był dralon zdaje się L.

Nasturcja-Renata, o no coś ty! nie wiedziałam! to już nie wiem sama..
Dralon w kratę czy z napisem? Ehh niestety nawet z rabatem sporo wychodzi. Polarówka jednak nie jest aż tak droga a miałabym na zawody do padu😉
Z napisem, ładny w sumie, miło się macało 😀
za ile niciak?

169zł (bez rabatu) z rabatem 30% 119,20

Burza serio  😉 Przynajmniej ten jeden flax był za 127zł i Pani powiedziała, że taka cena, bo jest ubrudzony  😉
A, o których Ty piszesz derkach za 125zł  👀
Nightblue i flaxy były z takimi cenami.
aha, to te ubrudzone  😉

A jeśli chodzi o jutrzejszą promocję w Końskim Świecie to obowiązuje ona tylko w stacjonarnym czy na telefon też?
😀
abstrakcyjna, sklep internetowy 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się