Forum konie »

jaki ogier..

Takie rzeczy tylko na volcie  😁
Notarialna ale my tu o zebraniu mówimy. ja myślę, że taki źrebak szybko osiągnie poziom 5 http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,1412.msg445210.html#msg445210

Burza jak to od PYSKZZORC się nie zebrał  😲 za mało ciężarków i za mało czarnej. no wiesz  🤬
Żeby kicał to chyba zającem!! Bielakiem ja myślę, bo siwe modne są!!
no jak dobrze skacze przez brame u chłopa na podwórzu to będzie idealny
ciska, najlepiej zeby przez malucha skakał, wiadomo że się nie boi!

To co konik polny, zając czy falabella?
myszoskoczek będzie lepszy  😀iabeł:
[quote author=królik link=topic=14926.msg449794#msg449794 date=1264025148]
nie znacie się, najbardziej skoczne są koniki polne  😀iabeł:

Dla mnie bomba!

Masz jakieś ograniczenia finansowe? Bo znam fajnie kryjącego wałacha.
[/quote]
Zabilas mnie 😂
Wałach myszoskoczek nie za wysoki?
Kangurem! Wtedy będzie skoczny  😜
A na te konkursy co 150cm z palcem w d*pie skakać będzie to musi mieć różowe owijki i seledynowy czapraczek z nowej kolekcji! 🙂 Wtedy batem smyrniesz po łydce i w galopa będzie szedł. Ino na dobrą nogę.
Niewidzialna, oplułam się colą! 😀

JARA, bez  seledynowego czapraczka to koń tylko stoi i się zbiera, nic a nic nie skoczy.
Niewidzialna ale kangur za duży!

ja obstawiam myszoskoczka, bo ma w nazwie skoczka  😁
Dziewczyny moze ja sobie założe kilka kont i będę wam co wieczór jakiś fajny wątek zakładała?? Bo widzę ze wy niewyżyte jesteście :P
Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut..  😀 😀
xxagaxx, dajesz!  😜

Edytka ale falabella na pewno nie, ni?

Tunrida jesteś wielka!!
Mamy nową definicję voltopirów!

Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut..  😀 😀
czuję rozkoszny zapach świeżo skoszonego szczypiorka...
wlasciwie mozna tez sprobowac z zaba...
jestem 🏇
goraca i gotowa na krycie 😅
xxagaxx chcesz nam zrobic dobrze ?  🤣
Aga o, nie ma mowy  🤬 ja sie mam uczyć, a nie na volcie siedzieć z miską pełną szczypiorku

Burza, ja myślę, że falabellki to jednak mało skoczne. a może wiewiorka? skubana lata wysoko
A konik polny ma w nazwie konik, tak szlachetnie brzmi.

A na płci źrebaka Ci zależy? Bo od tego czy klacz czy ogier to wiesz.. fazy księżyca i inflacja bananów w Chinach.
lostak, i co przyprowadziłaś?
Mamy szetlanda, falabellę, myszoskoczka i konika polnego- kto doskoczy ten ma kobyłę 😁
Niewidzialna ale kangur za duży!

Ale co z tego? Można go naskakać w pierwszych miesiącach życia i potem rok eksploatować  😀

lostak hahahahah
Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut..  😀 😀

Ahh dawno takiego komplementu nie słyszałam 😉
xxagaxx chcesz nam zrobic dobrze ?  🤣

heheh a co 🙂 Jak wam tak niewiele do szczęścia brakuje... awsze życie robi pod górkę a to z taką łatwością można tyle szczęścia ludziom dostarczyć. Ledwo mrugnęłam a tu 2 strony wątku powstały.

Nowa definicja po prostu genialna.

Ale powiem wam ze ja mam wrażenie jakby to ktoś już wpadł na mój pomysł. I sobie jaja robi takimi tematami.
Edytka, taka?

Ma szansę dolecieć skubana!
Burza, no wiesz co smarkaczu? jak to kogo przyprowadzilam?  SIEBIE.  dolaczam do calego skaczacego zoo 🤦
lostak, ale Ty nie jestes ogierem w celu skokowym!
nawet na sterydach!
Kryć będziesz? 🤣

Edit- czy definicję nową można dodać pod napisem forum na górze?  🤣
no jeszcze małpy są skoczne. taki orangutan to chyba doskoczy gdzie trzeba  👀

Burza o taka, właśnie taka  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się