A na te konkursy co 150cm z palcem w d*pie skakać będzie to musi mieć różowe owijki i seledynowy czapraczek z nowej kolekcji! 🙂 Wtedy batem smyrniesz po łydce i w galopa będzie szedł. Ino na dobrą nogę.
Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut.. 😀 😀
Tunrida jesteś wielka!! Mamy nową definicję voltopirów!
Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut.. 😀 😀
heheh a co 🙂 Jak wam tak niewiele do szczęścia brakuje... awsze życie robi pod górkę a to z taką łatwością można tyle szczęścia ludziom dostarczyć. Ledwo mrugnęłam a tu 2 strony wątku powstały.
Nowa definicja po prostu genialna.
Ale powiem wam ze ja mam wrażenie jakby to ktoś już wpadł na mój pomysł. I sobie jaja robi takimi tematami.