w sumie nie wiem czy zrebaki po nim beda dobrze skakac ale slyszalam ze jego potomstwo sie bardzo dobrze rusza. przykladem niech bedzie Moorland Fingeras (a jak ladnie malowany, takie ma piekne wysokie odmiany!)
kujka - hahah xD już widząc w galerii wiedziałam, ze coś się szykuje, ale nie spodziewałam się Moorland Fingerasa! xD buahahahahaha xD btw - gdzie mogę kupić takie super wzorki do kopyt?
Moorland Fingeras ma takie nie skokowe nóżki. A przecież miał być do skoków 👿 Znalazłam jeszcze jednego po tamtym i wyszedł strasznie tłusty... Natomiast mam innego reproduktora 🏇 1. Potomstwo tamtego 2. znaleziony reproduktor 😀 3. jego potomek Sanderus Fingerus! Ma już b. Duże osiągnięcia. Niestety wadą tego reproduktora jest to że przekazuje fingersa w różnych miejscach. Ale to nie przeszkadza w użytkowaniu. Wręcz ulepsza naszego skoczka
Mo - trochę słabo składa podwozie, ale widzę, że się w skoczkach orientujesz. Polecisz mi jakiegoś ogiera, który przekaże maść (gniadą) i bez odmian koniecznie, a potomek będzie fajnie skakał? btw - fingerus w różnych miejscach..poległam xd
Darolga Sandorus jest znanym na całym świecie skoczkiem! Marfingerus Ehnicus na nim jeździ! NIE MA SZTORCOWYCH KOPYT 🍴 To tylko plotka!!. Darolga ale też palec grzebalec ma kryć? Bo jak nie palec grzebalec to mam świetnego kantydata!
Finger-wibrator! FINGEBRATOR 2000! 20 poziomów wibracji, nowe opcje! Zamów już dziś! Jeśli zamówisz w ciągu godziny wtyczkę do kontaktu 220V dostaniesz gratis! Poczuj tę moc... USB to pikuś w porównaniu z tym!