Forum towarzyskie »

Sprawy sercowe...

wendetta, poszlo 🙂
oo, jak czytanka to ja tez chce! 😉
sienka, jest! dziękuję ślicznie  :kwiatek:
Btw widziałyście jak wysoko jest ten wątek w statystykach?  😎
sienka, ja poproszę  :kwiatek: faemne@wp.pl 🙂

sienka i ja bardzo proszę
yg-a@wp.pl :kwiatek: :kwiatek:
poszlo!
sienka, ale się dzisiaj nawysyłasz... 😉 zaraz zabieram się do lektury.
juz to robie niemal mechanicznie!  🤣
sienka, to mechanicznie prosze i do mnie 😉 olciq@tlen.pl
poszlo, ufff chyba ide spac  😀
dziękuję  😅
ja też się kładę, 5 godzin snu mnie ledwie czeka.
I jak była cisza tak jest cisza, cóż..
Trzymajcie się dziołchy!
jejuuu palę się ze wstydu jak czytam tą książkę.......
Mi się najbardziej spodobał fragment, który mam w podpisie - aż łzy mi z oczu ciekły, tak się śmiałam  😂
książka rzeczywiście jest niezła.  😎
ja tez chce, ja tez chce ta ksiazke!! jakas dobra duszyczka podesle mi?  :kwiatek:
palominoo@wp.pl
poszło.
dziekowac!
Haha, po przeczytaniu 3 rozdziałów niestety muszę wam wyznać straszliwą prawdę - jestem w większości MIŁĄ DZIEWCZYNĄ. 😁
A na serio, książka fajna, humorystyczna, ale jakbym miała te wszystkie zasady spamiętać to oj... Bardziej mi się podobała "Nie zależy mu na tobie".
a można też prosić o książke?? ewcia112@interia.pl 🙂
poszlo.
a czy ja moge prosic o Nie zalezu mu na tobie? 😉
tylko_kasia(at)wp.pl
sienka poszło 😉

edit: i ja poproszę o tamto dobro  😂 patrycja_mroczna(at)wp.pl
sarazip@gazeta.pl jesli mozna prosic :kwiatek:
a wczoraj M. byl u mnie i bylo fajnnnie 😀
poszlo dziewczyny 🙂
dziękuje bardzo  :kwiatek:
Dzieki 😉 ej oftopujemy tymi emailami i podziekowaniami  😀 tylko czekac na jakies upomnienie  👀
a ja jestem ciekawa jak tam Slojma!! w końcu już jest czwartek..😉

a ja jestem smutna i zła. mój facet dalej mam mnie gdzieś. gdybym wczoraj sama nie zadzwoniła to by się nawet nie zainteresował jak mi poszedł egzamin... a i tak tyle się dowiedziałam przez tel że siedzi z kolegą, robi sobie jakieś popierdółki w garażu i w ogóle jest fajnie. o egzamin zapytał jakby od niechcenia i to tak niepewnym tonem że pewnie nie bardzo był pewien czy w ogóle coś miałam czy nie. zresztą jakoś go szczegóły czy moje przeżycia nie interesowały, zapytał chyba ot tak żeby nie było. szybko zakończyłam rozmowę i odłożyłam słuchawkę. Burza na zewnątrz byłą idealnym odzwierciedleniem mojego stanu. Ulewa też🙁
hey dziewczyny! mogę tez prosic o przyslanie mi tego ebooka? bylabym bardzo wdzięczna aasiulka1@o2.pl  🙇
Breva, czytałaś książkę o zołzach? Jest tam parę fajnych rad na takie wypadki...
Strzyga, nie jeszcze - moja siostra czytała, zachwala, ale na razie nie mam czasu..🙁 po sesji dorwę tą książkę i wchłonę pewnie w dobę😉 ehh coraz bardziej się skłaniam do tego żeby dać sobie spokój.. jak to było? szkoda urody? heh.. no zobaczymy. na razie nie robię jakichś większych ruchów - przy sesji jeszcze tego by mi trzeba było! ale niech no po sesji dalej się nie stara... :/
Czy ja też mogłabym prosić o wysłanie  😡 katrzinka@gmail.com
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się