Forum towarzyskie »

Sprawy sercowe...

Mnie w takich sytuacjach łatwiej przychodzi słowo pisane..  😡
Wiec nie czekaj, poproś o spotkanie! A my wszystkie trzymamy za Waszą rozmowę kciuki !
Wiec nie czekaj, poproś o spotkanie!

Na samą mysl 'popros' czyli skontaktuj się drżą mi ręce... Ponad miesiąc tego nie robiłam, ale zrobie w najblizszym czasie, bo tak nie mozna zyc...
Ja także trzymam kciuki, za was wszystkie, jak tylko potrzebujecie 🙂 :kwiatek:
Jun, odkładanie nic nie wniesie, oprócz szarpiących Cię - dzień po dniu  - emocji..
U mnie dziś na razie cisza... zawsze pisał pierwszy  🙄

Jun

Siedzenie z założonymi rękami nic Ci nie da 😉
Trzymam kciuki, żeby coś się ruszyło 😉
Ja już nie mogę ... 1,5 miesiąca się nie odzywa , nie odpisuje , ani nic  🙁
Bischa, co się dzieje? dlaczego zamilkł?
eh, faceci potrafią być dranie..
eh dziewczyny, ja to mam szczęście. Poszłam z kolegami na wagary, a oni mnie zaciągnęli do Niego..  Świetnie się czułam. Nie dadzą mi zapomnieć  👿

Bischa- znam ten ból  😉
Nie wiem , głupieję przez to wszystko .
Sanna masz PW 🙂
a P dzisiaj stwierdził, że martwił się o mnie jak byłam chora 😉 nie wiem zupełnie o co mu chodzi, bo (chyba) przecież nie o powrót!!!  🤔wirek:  🤔
Hej kobietki 😉
luz, blus i orzeszki...
olać tych nie wartych, a Ci warci sami będą zabiegać  😜
tylko nie analizujcie snów, błaaaagam  😎

bera a co, jeśli zabiegał, i przestał? ile mam mu dać czasu do namysłu, żeby w końcu zrozumiał, że jestem jego ideałem?  😉
może ja... powinnam dać jakiś znak, że czekam? no bo odezwanie się chyba nie wchodzi w grę...
Bera próbowałam sobie to wmowic i nie przetrwało próby czasu  🙁
Zobaczymy co z tego będzie
Tak na pocieszenie popijam sobie meeega dobrego drina i troche mi juz lepiej, ale potrzeba jeszcze trche mocy hihi 😁
Klamka zapadła. Zakupy zrobione 😉

A i u mnie krok naprzód... Usłyszałam, że "coś kiełkuje" w uczuciach A. Ojć... nie wiem, nie wiem co z tym zrobić... Czekam na niedzielę. Przyjedzie i zobaczymy co dalej...
Jun- Ty jeszcze się na spotkanie nie umówiłaś? Mi tu już całe 'to coś' się rozpadło, a Ty jeszcze się do rzeczy nie wzięłaś!  🤬 NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ
🤔trzałka:olać tych nie wartych, a Ci warci sami będą zabiegać  😜

❗ ❗ ❗ ❗ tak jest!
Tez się zastanawiam jak to się mogło stać...
A jeszcze bardziej mnie zastanawia jak ja mam to rozegrać... umowic się, a co gorsza co potem mowić...

to 'cos wewnątrz' mowi mi zeby się umowic i ew. załowac tego co się zrobiło niz potem załowac czegos czego się nie zrobiło i gdybać
z kolei rozsadek (o ile jeszcze cos takiego istnieje w moim przypadku  :icon_rolleyes🙂 mowi zeby to olać

Zaryzykuję.

to 'cos wewnątrz' mowi mi zeby się umowic i ew. załowac tego co się zrobiło niz potem załowac czegos czego się nie zrobiło i gdybać

Słuchaj intuicji, ona zawsze dobrze mówi 🙂
czekamy na wieści ! kciuki zaciśnięte!
dziewczęta, faceci to nie koniec swiata ( w sensie, jak ich nie ma).
Ja to czasami chcialabym miec wiecej spokoju, a tak ciagle sie jacys kreca!
Takze glowki do gory, nie przejmowac sie, dbac o siebie i o swoje potrzeby a milosc przyjdzie z czasem  :kwiatek:
[quote author=Jun link=topic=148.msg218867#msg218867 date=1238617408]

Słuchaj intuicji, ona zawsze dobrze mówi 🙂
czekamy na wieści ! kciuki zaciśnięte!
[/quote]

tylko, co jeśli intuicja mówi coś, co jest zupełnie sprzeczne z tym, co w rzeczywistości...  🙄
szepcik hm czytajac Twoje posty odnosze wrazenie, ze sama sobie te problemy w glwoie stwarzasz, po co?
Bez urazy  :kwiatek:
ale które akurat masz na myśli? 😉
Jun- wybacz, ale potrzebujesz mocnego kopa w d.upe!! od kilku tyg meczysz sie czy napisac, czy nie, czy powiedziec czy nie... zylam w takiej samej niepewnosci i naprawde nie warto! wez sie w garsc, wez ten cholerny tel do reki i napisz tego SMSa!!! dziewczyno, jest mi Ciebie potwornie zal, jak tak czytam... naprawde, pisze to w dobrej intencji...!!

Pauli- wlasnie nawiazalam kontakt ze starym kumplem, ktory opowiada mi o swoich milosnych "podchodach". dzis pol dnia cieszyl sie jak glupi, bo ONA pierwsza napisala 😉 moze jak pisal, pisal, to teraz pora na Ciebie?? 😉 toz to raptem 20gr 😉

pamietacie moja sytuacje z facebookiem ? wczoraj szanowny Pan P. sie odezwal i jakas gatka szmatka byla... pozniej sie spytal
- kiedy idziemy na piwo?
ja: nigdzie nie ide.
P: dlaczego?
ja: bo... nie chce ??
P: to jak zachcesz to pojdziemy...
to mu napisalam, ze predko nie zachce, bo jego facebook dal mi niezle popalic i co?? dostalam odp:
"nie przejmuj sie, to tak dla picu"

no po prostu... brak mi slow  😂

Pauli- wlasnie nawiazalam kontakt ze starym kumplem, ktory opowiada mi o swoich milosnych "podchodach". dzis pol dnia cieszyl sie jak glupi, bo ONA pierwsza napisala 😉 moze jak pisal, pisal, to teraz pora na Ciebie?? 😉 toz to raptem 20gr 😉

no co Ty  😀

a co do facebooka... może mu głupio teraz? 😉
tak szepciku, w sumie do Ciebie to tez moglo byc 😉

nie wiem czy glupio... ja sie utwierdzilam w przekonaniu, ze ja ich ni chu chu nie rozumiem...  🙄
myślisz? bo ja zaczynam wątpić we wszystko...
a ja sądze że ich się wręcz NIE DA zrozumieć... Ja P. tez nie moge rozgryść ;/
wiesz... na moje laickie oko, to Ty jestes w troche innej sytuacji... Pauli znajomosc dopiero "zaczyna",a Ty ja jakos tam mialas rozwinieta, ale padlo... ciezko mi jest cos doradzic, jak sama siedzialam jak glupia i czekalam(jak widac, kompletnie sie nie oplacilo...). teraz chyba bym wylozyla kawe na lawe, a juz napewno sie spytala: "o co kaman?" bo troche szkoda czasu... w kazdym razie 3m sie cieplo  :przytul:
A ja sie wlasnie dalaw wrobic w "podwójną randke"  🤔wirek:
szepcik ciagle rozpamietujesz, rozpaczasz, myslisz...nie powiem Ci, ze nie warto, bo jesli sie nim zainteresowalas to musial byc tego wart. Ale..! Jedna uwaga: BYŁ. Juz go w Twoim zyciu nie ma i moze tylko zalowac, ze najseksowniejsza laska, na ktora mogl w zyciu trafic przeszla mu kolo nosa.
Docen siebie, mysl o sobie, jestes teraz najwazniejsza!!!! Nie zadreczaj sie myslami kobieto  🤬

BTW komu przeslac e-book'a "Nie zalezy mu na Tobie'    🙂😉 jakies chetne sa? 🙂
BTW komu przeslac e-book'a "Nie zalezy mu na Tobie'    🙂😉 jakies chetne sa? 🙂

ja poprosze: mysia144@wp.pl 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się