Forum towarzyskie »

Sprawy sercowe...

Łooo dziewczęta jak się rozkręciły 😀 😀 😀 CZARY MARY HOKUS POKUS WALENTYNKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI CIACH!!! Już wiem!
Rak- w Walentynki wśród wielu adoratorów musicie nie przegapić tego jedynego. Teatru i kina nie odmawiać! W stałych parach rozkwit uczuć przy najbliższej osobie pozwoli Wam spędzić romantyczne chwile  :emota20060911:
Ryby- Poczują w Walentynki, że kochają całym sercem i są kochane. Jeśli nie jesteście gotowe na związek poczekajcie na rozwój wypadków. Najlepsza romantyczna kolacja w domowym zaciszy. Nastój, świece, oprawa muzyczna sprawiły by ten wieczór wyjątkowym. Pozdrawiam Ryby... 😍
pannę i skorpiona w wersji męskiej poproszę 😎
ale co do ryb to nie trafiłeś  🙄

edit: pewnie Daniela to też ryby  😎
opuścił Pan 😎 Wage 😎 :P

tak mnie jeszcze naszło. gdybym chciała mieć partnera, z podobnym imieniem, to musialby to byc... Marian 😵
szepcik - nigdy nie wiesz skąd wyłoni sie nagle adorator  😎

mery - hmnn Marcin jeszcze można naciagnąć  😉
Mocy mi nie starcza bo na rano mam do pracy 🙁 Na moją Rybkę mam coś lepszego niż gwiazdy szykują 😀  Może dlatego mi nie wyszło bo chce je oszukać będąc lepszym od nich 😍 Opuszczam drogą Panią Wagę więc musi poczekać do jutra. Po przespanej nocy przybędzie mi duużo mocy 😀
Daniela chyba z du*y się wyłoni  😎 poza tym ja nie chcę byle jakiego  😎 ja mam swoje typy  😁

ja mam dla Mery jednego Marcina, ale.... nie są w swoim typie  😎
Daniel, to i koziorożec czeka 😉

ja bym musiała mieć kazika 😉 nawet nie takie złe imie. ale nie znam żadnego. chociaż kazik to do kazi, nie kasi.
mery - hmnn Marcin jeszcze można naciagnąć  😉

oj musialby byc bardzo... naciagniety 😁

dobra Daniel myśli z rana jak.. śmietana? nieważne, poczekam 😎

kazik to moja 90tka Cieciorka 😉

edit: Szepcik a wiesz, ze ja 17go jade do Krakowa 😎 ??
o kurczę tak w ogóle to walentynki są w tą niedzielę  😁 ja myślałam, że dzisiaj to dopiero 4 jest   🤔wirek:
no to zobaczymy czy wróżka Daniel trafił z tym horoskopem  😁
Walentynki walentynkami ale jutro....  😀iabeł: Tłusty czwartek  😀iabeł: !
ja bym musiała mieć kazika 😉U mnie w rodzinie było małżeństwo Kazia i Kazi 🙂 Pokolenie naszych babć.
Mery pierwsze słyszę  😀iabeł:
ooo, zdecydowanie lepsiejsze "święto" do obchodzenia 😎 bo podobno: "lepiej dobrze zjeść, niż się podobać byle komu" 😎

Szepcik to sie rozgrzewaj 😉 17 przybywam 😎 😎 😎
to ja bliźnięta jeszcze poproszę  :kwiatek:

a mi nadal nie przeszłoo... nawet powiedziałabym jest coraz gorzej  🤔wirek: bo co innego można powiedzieć o wyobrażaniu sobie w głowie miliona scen jak się poznajemy i nie tylko takich  😎
niech ktoś mnie wyśle do wariatkowa  😵
Dumkowa mam w wariatkowie chody u dyrektora, może załatwię Ci jakieś miejsce  😎

Mery  😎
dumkowa - a po co ma Ci przechodzić  😎 ?

Teodora, ja znam, co prawda nie w rodzinie, ale józefa i józefinę... jeszcze przed ślubem mieli na nazwisko tak samo 😉

mery, że co? 🙄 😉
mery, że co? 🙄 😉

znaczy nie moja 90tka, tylko w takim wypadku moj 90-letni wujek stryjeczny  😂 😂
Danielabo to jest mega dziwne  🙄
już pięknie ładnie ustaliłam, że nie mam szans i nie będe próbować. i myślałam, że przejdzie
a tu co?
z dnia na dzień się pogarsza, więc chętnie skorzystam z propozycji szepcik  🤣
Czekaj czekaj bo chyba coś mi się historie pokręciły  😀
Chodzi o tego, który sie podoba ale jesteście sobie nie znajomi i nie chcesz sama zaczynać znajomości?
No cóż...to faktycznie trochę zmienia postać rzeczy na...nie wygodną 😉
jak to delikatnie ujęłaś  😁
właśnie o tego. i przyznam się, że jest mi strasznie głupio..przecież to historia jak z podstawówki  😂
Cieciorka ja Ci napiszę horoskop dla koziorożca 😉: Jest szansa, że tego dnia nie pokłócisz się z nim , wrr...
Moc mi przybyła po smacznie przespanej nocy 😀 CZARY MARY SZAKA LAKA WALENTYNKI DLA CHŁOPAKA 💘 Już wiem!
Facet Panna- jeśli czekasz na prawdziwą księżniczkę to tego dnia możesz ją spotkać. Odkryjesz jak bardzo podoba Ci się osoba płci przeciwnej. Nie zapomnij o romantycznych życzeniach. Tego wieczoru, mocno ze wszystkich sił rozpieszczaj Partnerkę 😀
Facet Skorpion- powinien położyć karty na stół i wysłać namiętną walentynkę co skutecznie podziała i zburzy święty spokój. W domowym zaciszu najlepsza lampka szampana!

Mocy starczy na wszystkich  😎 HOKUS POKUS WALENTYNKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI 💘 Już wiem!
Pani Waga- Aura gwiazd magicznie sprzyja tego dnia Twojej miłości. Jeśli jesteś w związku rozpoczniesz w nim nowy ważny etap. Zaczniecie planować i układać przyszłość. Samotne Wagi nie powinny biadolić nad swoim losem bo mają dość seksapilu żeby sobie coś wyrwać  😀 Odrobina inicjatywy przyniesie szczęście we dwoje.
Pani Bliźnięta- Jeśli planujesz wyznać komuś miłość znajdziesz tego dnia tą szaloną odwagę. Niektóre Bliźniaki mogą się tego dnia nawet zaręczyć! Przy odrobinie szczęście noc uczyni z Ciebie prawdziwą gwiazdę! Najlepiej spędzisz czas tam gdzie jest żywo i muzyka  😀

Dumkowa- zaczynaj znajomość i już!  :emota2006091:

[move]<----WRÓŻKA DANIEL----<<[/move]
Kobieta  Panna?  😎
I Pana Raka jeszcze poproszę 😀
Zobaczymy co się sprawdzi  😁
Mój mi wymyślił męski odpowiednik jako Joanina 😀
I jestem zdania, że zawsze warto zacząć jakąś nową znajomość. Najwyżej się głupio skompromitujemy  😁
Daniel, chce koze!
ĘCĘ PĘCĘ WRÓŻBY NA WALENTYNKI KRĘCĘ! 💘 Już wiem!

Pani Panna- Będziecie adorowane i rozpieszczane czułymi słówkami. Poczujecie jak bardzo się podobacie! Jeśli jesteś zakochana spędź ten dzień odświętnie. Wyjścia do klubu a nawet teatru to dobry wybór. Trochę szaleństwa i czułych rozmów  z pewnością spodobają się Partnerowi  😀
Pan Rak- Podobają mu się kobiety pełne ciepła. Nie ma co oczekiwać tego dnia od niego opieki bo on sam jej potrzebuję. Najbardziej spodobał by mu się smaczny deser a wieczór w sypialni! Sam powinien zrobić pierwszy krok.
Pan Koziorożec- Nie łatwo będzie go uwieść. Wieczór schludny i elegancki na pewno mu się spodoba. Najbardziej sobie ceni u partnerki charakter dlatego jego dziewczyna wykorzystując to co on w niej lubi może odnieść sukces! Malownicza sceneria, aromatyczne kąpiele mile widziane. Dojrzalsze Koziorożce otworzą tego dnia szerzej portfel  😉

Hija- zawsze warto próbować! Jak to mawiał Osioł ze Sherka... 'Raz kozie wio!'  🤣 Tak serio dla osób nieśmiałych dam rade! Do twarzy im z tym jacy są. Ta cecha może w dobrym obrocie spraw tylko zaowocować. Najlepiej tego nie ukrywać wtedy może się trochę rozluźnić, zrobić zabawnie i miło. Uparte ukrywanie tego sprawi tyle, że będzie sztywno 🤔
oo dzięki za bliźnięta  :kwiatek:
ok przystąpie do ataku, rzuce się na niego z krzykiem: chcę nową znajooomośśćć... 😜
nie no coś normalniejszego trzeba wymyśleć  🤣
Podoba mi się horoskop zarówno dla pana panny, jak i skorpiona  😎

Ja mam dziś fazę na zastanawianie się nad życiową niesprawiedliwością w moim życiu w sprawach damsko - męskich, chyba nie będę tutaj tym przynudzać...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się