Łooo dziewczęta jak się rozkręciły 😀 😀 😀 CZARY MARY HOKUS POKUS WALENTYNKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI CIACH!!! Już wiem! Rak- w Walentynki wśród wielu adoratorów musicie nie przegapić tego jedynego. Teatru i kina nie odmawiać! W stałych parach rozkwit uczuć przy najbliższej osobie pozwoli Wam spędzić romantyczne chwile :emota20060911: Ryby- Poczują w Walentynki, że kochają całym sercem i są kochane. Jeśli nie jesteście gotowe na związek poczekajcie na rozwój wypadków. Najlepsza romantyczna kolacja w domowym zaciszy. Nastój, świece, oprawa muzyczna sprawiły by ten wieczór wyjątkowym. Pozdrawiam Ryby... 😍
Mocy mi nie starcza bo na rano mam do pracy 🙁 Na moją Rybkę mam coś lepszego niż gwiazdy szykują 😀 Może dlatego mi nie wyszło bo chce je oszukać będąc lepszym od nich 😍 Opuszczam drogą Panią Wagę więc musi poczekać do jutra. Po przespanej nocy przybędzie mi duużo mocy 😀
o kurczę tak w ogóle to walentynki są w tą niedzielę 😁 ja myślałam, że dzisiaj to dopiero 4 jest 🤔wirek: no to zobaczymy czy wróżka Daniel trafił z tym horoskopem 😁
a mi nadal nie przeszłoo... nawet powiedziałabym jest coraz gorzej 🤔wirek: bo co innego można powiedzieć o wyobrażaniu sobie w głowie miliona scen jak się poznajemy i nie tylko takich 😎 niech ktoś mnie wyśle do wariatkowa 😵
Danielabo to jest mega dziwne 🙄 już pięknie ładnie ustaliłam, że nie mam szans i nie będe próbować. i myślałam, że przejdzie a tu co? z dnia na dzień się pogarsza, więc chętnie skorzystam z propozycji szepcik 🤣
Czekaj czekaj bo chyba coś mi się historie pokręciły 😀 Chodzi o tego, który sie podoba ale jesteście sobie nie znajomi i nie chcesz sama zaczynać znajomości? No cóż...to faktycznie trochę zmienia postać rzeczy na...nie wygodną 😉
Moc mi przybyła po smacznie przespanej nocy 😀 CZARY MARY SZAKA LAKA WALENTYNKI DLA CHŁOPAKA 💘 Już wiem! Facet Panna- jeśli czekasz na prawdziwą księżniczkę to tego dnia możesz ją spotkać. Odkryjesz jak bardzo podoba Ci się osoba płci przeciwnej. Nie zapomnij o romantycznych życzeniach. Tego wieczoru, mocno ze wszystkich sił rozpieszczaj Partnerkę 😀 Facet Skorpion- powinien położyć karty na stół i wysłać namiętną walentynkę co skutecznie podziała i zburzy święty spokój. W domowym zaciszu najlepsza lampka szampana!
Mocy starczy na wszystkich 😎 HOKUS POKUS WALENTYNKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI 💘 Już wiem! Pani Waga- Aura gwiazd magicznie sprzyja tego dnia Twojej miłości. Jeśli jesteś w związku rozpoczniesz w nim nowy ważny etap. Zaczniecie planować i układać przyszłość. Samotne Wagi nie powinny biadolić nad swoim losem bo mają dość seksapilu żeby sobie coś wyrwać 😀 Odrobina inicjatywy przyniesie szczęście we dwoje. Pani Bliźnięta- Jeśli planujesz wyznać komuś miłość znajdziesz tego dnia tą szaloną odwagę. Niektóre Bliźniaki mogą się tego dnia nawet zaręczyć! Przy odrobinie szczęście noc uczyni z Ciebie prawdziwą gwiazdę! Najlepiej spędzisz czas tam gdzie jest żywo i muzyka 😀
I Pana Raka jeszcze poproszę 😀 Zobaczymy co się sprawdzi 😁 Mój mi wymyślił męski odpowiednik jako Joanina 😀 I jestem zdania, że zawsze warto zacząć jakąś nową znajomość. Najwyżej się głupio skompromitujemy 😁
Pani Panna- Będziecie adorowane i rozpieszczane czułymi słówkami. Poczujecie jak bardzo się podobacie! Jeśli jesteś zakochana spędź ten dzień odświętnie. Wyjścia do klubu a nawet teatru to dobry wybór. Trochę szaleństwa i czułych rozmów z pewnością spodobają się Partnerowi 😀 Pan Rak- Podobają mu się kobiety pełne ciepła. Nie ma co oczekiwać tego dnia od niego opieki bo on sam jej potrzebuję. Najbardziej spodobał by mu się smaczny deser a wieczór w sypialni! Sam powinien zrobić pierwszy krok. Pan Koziorożec- Nie łatwo będzie go uwieść. Wieczór schludny i elegancki na pewno mu się spodoba. Najbardziej sobie ceni u partnerki charakter dlatego jego dziewczyna wykorzystując to co on w niej lubi może odnieść sukces! Malownicza sceneria, aromatyczne kąpiele mile widziane. Dojrzalsze Koziorożce otworzą tego dnia szerzej portfel 😉
Hija- zawsze warto próbować! Jak to mawiał Osioł ze Sherka... 'Raz kozie wio!' 🤣 Tak serio dla osób nieśmiałych dam rade! Do twarzy im z tym jacy są. Ta cecha może w dobrym obrocie spraw tylko zaowocować. Najlepiej tego nie ukrywać wtedy może się trochę rozluźnić, zrobić zabawnie i miło. Uparte ukrywanie tego sprawi tyle, że będzie sztywno 🤔
oo dzięki za bliźnięta :kwiatek: ok przystąpie do ataku, rzuce się na niego z krzykiem: chcę nową znajooomośśćć... 😜 nie no coś normalniejszego trzeba wymyśleć 🤣