wiecie co? 😁 obejrzałam przez przypadek nowy serial na tvn. lol. chodzi generalnie o to, ze zapłodnili studentke, zamiast surogatke i ona o tym nie wie! za to cały swiat juz wie, jak sie to skonczy, bedzie bowiem z ojcem tego dziecka. można nie oglądać. 👍
wistra prawdziwe uczucie granic nie ma 😉 a coś poza tym bilecikiem było? 👀
Ja jestem wkurzona. Moja mama znowu ma fazę "chcę już poznać zięcia". Wróciłam dziś z salsy i angielskiego, i wypytuje, czy kogoś poznałam w końcu (tak, zwłaszcza na salsie lady styling... lady, powtarzam). Potem o szkołę, że ona myślała, że na AF kogoś poznam. Ależ poznałam, ludzi od metra, ale dlaczego do cholery idąc w każde nowe miejsce mam zakładać, że tu znajdę faceta? I dlaczego ona twierdzi, że lepiej, żebym się związała jak najszybciej, obojętnie z kim? :emot4: :emot4: :emot4:
Wkurza mnie masa jego cech. A dziś mam już chyba apogeum, bo wolałabym, żeby już nie wracał. Pojechał spać do kolegi, OK. Nie rusza mnie to, ale po co przysyła mi co 5 minut durne sms-y z pytaniami czy mój kochanej już dotarł i z życzeniami bym po igraszkach z innym śniła o nim. Teksty niektóre dość wulgarne. Podejrzewam, że coś wypił. Odkrywam, że jesteśmy na innych poziomach jednak....
A tak wogóle to jestem przeszczęśliwa, bo sama dziś w domu 😜
wistra łaaaaaaaał 😜 zawsze chciałam dostać bieliznę od faceta 😎
bera ale chyba olewasz te smsy? tzn nie odpisujesz? rano powinien wrócić na kolanach i z kwiatami w zębach... bo jak nie, to powinien w te zęby oberwać 😎
bera7, nawet nie odpisuj... najlepiej wylacz telefon, nie bedziesz miala czym sie denerwowac :/ wiem jak takie zagrywki moga czlowiekowi skutecznie rozwalic resztki dobrego nastroju.
bera, i jak można mieć szacunek do faceta, który takie teksty wypisuje? 😲 (przerabiałam, skończyło się kompletnym brakiem szacunku do niego, a w efekcie także końcem długiego związku) hmmmm, zastanawia mnie dlaczego to robi? czyżby mierzył Cię własną miarą?
Odpisałam na pierwszego, żeby się nie wysilał z myśleniem nad sms-ami, bo idę spać..
Dzwonił, coś bełkotał, rozłączyłam.
Ok, rozumiem, że czasem facet ma potrzeby spotkań w męskim gronie. Ale po co pisze, dzwoni? Po co głupie teksty? Yegua właśnie to mnie dziwi, że niby inteligentny facet, a robi z siebie totalnego kretyna.
Eh kurde wkurzyłam się ,a właściwie nie wiem czy się wkurzyłam na M. czy co, ale drażnią mnie jego gadki i w ogóle bleee chciałabym się wyzalic,ale nawet pisac mi sie o tym nie chce 🙄
A ja już wiem co go boli 😎 Nie może przeżyć, że jutro idę na rozmowę o pracę, a jeszcze bardziej tego, że potencjalny szef zaproponował mi, że po mnie przyjedzie. 👀
bera7 gdyby mój facet odwalił taką akcję, to albo by wrócił rano na kolanach albo żegnaj. Chociaż ja chyba z takim facetem od początku nie mogłabym być - inne poziomy, tak jak to napisałaś. Myślę, że strzał w 10. Co do męskich imprez - mój facet na nich bywa, zazwyczaj nie wysyła mi smsów, a jeśli już to pyta czy już śpię i jak nie to życzy dobrej nocki 🙂 Ja za to często wysyłam mu pijane smsy z babskich wieczorów z przyjaciółkami i są to jedyne smsy w których robię literówki - jest co potem czytać na drugi dzień 😉 Ale historie tego typu? Nie wyobrażam sobie :/
kujka opowiadaj! Czyżby pierwsze starcia w nowym pięknym związku 🙂? To zawsze przychodzi niespodziewanie i zostawia nas z pytaniem "ale jak to? przecież wydawał się idealny" 😁
Wistra a mogę cię spytać ile masz lat? Bo z tego, co pamiętam ze zdjęć to niewiele. Ja bym na twoim miejscu nie przyjmowała bielizny od starych zgredów (no offence panowie) 😁 Śmierdzi mi to na odległość. Z tym, że ja w ogóle nie przyjmuję prezentów od facetów innych niż mój własny. EDIT: już doczytałam, że masz 19 lat. Ja bym w tym wieku (jak to moralizatorsko brzmi!) od "obcego" faceta bielizny nie przyjęła. Żebyś tylko nie narobiła sobie kłopotów...
Dzionka uwierz mi, że takich akcji od początku nie było. A dopiero w wspólnym mieszkaniu "conieco" zaczęło wychodzić. Zobaczymy czy się ogarnie. Na trzeźwo się tak nie zachowuje, ale jak wypije to zazdrość mu uderza do głowy. Zresztą ja chyba już tak mam, że zawsze trafiam na zazdrośnika. Czasem dużo kłopotów z tego wynika 🙄.