ja powinnam mieć "Nie zależy mu na tobie" i "Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus" ale nie jestem pewna, potem sprawdzę, bo poprzedni komputer się zepsuł, i jak coś to mam to na mailu 😉
wiecie co? a ja mam takie ksiazki dostane kiedys od Sanny :kwiatek: : - marsjanie i wenusjanki rozpoczynaja zycie od nowa - dlaczego m. kochaja zolzy - marsjanie i wenusjanki w sypialni - tajemnice uwodzenia - jak wytrzymac z mezczyzna - nie zalezy mu na Tobie !
ja też proszę tajemnice uwodzenia i jakby któraś mogła marsjanie i wenusjanki w sypialni...😀 breva@vp.pl
a ja się muszę pochwalić że usłyszałam wczoraj pierwsze miłe słowa od D. komplementujące mój wygląd🙂 do tej pory coś tam rzucał o charakterze tylko, a nie ukrywam że taki dodatek bardzo mnie cieszy🙂 i to jeszcze zrobił to w swoim stylu, takim że mam banana na ustach cały czas😀 z jednej strony dają nam faceci strasznie po tyłkach... a z drugiej.. ale z nimi potrafi być miło🙂
UWAGA PISZĘ! : P Ostatnio nie mam możliwości łazić po emipkach iprzesiadywać tam czytając książki, więc zadowalam się pdfami. Więc tak to mój e-mail FIOLETOWEMROWKI@GMAIL.COM i ja poproszę wszystkie książki od każdego. Zamulę Wam neta, a co. Nie mam co czytać i mnie szlag trafia, więc wdzięczna będę.