Ja także unikam uzewnętrzniania się, ponieważ zbyt wiele ludzi nie potrafi się zdystansować do tego. Pozatym, czasem mamy gorszy dzień czy dni, wylejemy swój żal, a ktoś będzie to wywlekał po czasie :/.
szepciktrzymam kciuki za to zebys wytrwała w tym postanowieniu 😉 A dzisiaj mija pół roku jak jestem z M. Byłam wrecz dumna jak okazało sie,że chłop pamietał 😜 bardzo miło spedzilismy dzien 😀
szepcik- :kwiatek: życzę wytrwałości i mam nadzieję, że jutro będziesz miała lepszy dzień, a może już masz lepszy humor. Przytulam Cię wirtualnie wiem, że to nie to co byś chciała ale zawsze coś :przytul: ewuś- :kwiatek: może jeszcze wszystko się poukłada, może szykuje jakąś niespodziankę na tą ważną dla Was datę, kto wie 🙂 incognito - fajnie, że pamiętał bo mówiąc szczerze mało który pamięta. Rok może tak ale pól roku gratuluję mężczyzny 🙂 Breva - zrobiło mi się jakoś tak cieplutko w serduszku jak w burzę pojawił się pan z kwiatkami 🙂 Czy już wiadomo cokolwiek na temat utajnienia? Powiem szczerze, że bardzo mi się ten pomysł spodobał i byłoby miło gyby dało się coś zrobić w tej sprawie.
Slojma nawet jak szykuje, to mu sie nie uda bo ja będę w tym czasie za zawodach 😁 Wogóle to postanowiłam, że zrobie sobie prezent na urodziny, i zrobie impreze , żeby spotkać starych znajomyz z liceum i gimnazjum. Jako, że P. zalicza się do tej pierwszej grupy to także jest zaproszony. Ciekawe czy skojarzy, że to z tego powodu😉 (impreza będzie tydz wcześniej) chociaż ustalilismy, ze nasze rocznice bedą w moje urodziny, więc może skojarzy 😉
Slojma dziękuję bardzo 🙂 już lepiej, aczkolwiek wciąż czuję chęć przytulenia się do niego 😎 ale że jak na razie nie ma go na horyzoncie, to luuuz - gorzej, jak się pojawi 😁
A, co do utajnienia trzeba o to poprosić w wątku skarg i zażaleń na technicznym - niech ktoś sobie ponabija posty, mi już ich wystarczy 😉
a tak w ogóle - zgłosiłam prośbę o utajnienie w technicznym! bo wszystkie mówiłyśmy a żadna się nie zebrała:P no więc już jest, zobaczymy co modki powiedzą🙂
Mam nadzieję, że modki się zgodzą 😉 bo co jak co, ale też nie wiem, czy przypadkiem ktoś z moich tzw "dobrych znajomych" tu nie zagląda 😉 Sanna, oczywiście ja chciałabym :kwiatek: faemne@wp.pl 🙂
W ogóle ścięłam się dzisiaj z moim. Umówiliśmy się wczoraj, że rano ustalimy co robimy przed kościołem (do kościoła na 18). Gadamy, jakieś tam bla bla, a ten, że ładna pogoda i idzie na zdjęcia. I jeszcze mi wmawiał, że zapowiadał, że jak będzie ładnie to na zdjęcia idzie. No i przykro mi, bo cały czas tak jest, że wszystko ważniejsze ode mnie 🙁
A z innej beczki: Czy milosci zawsze sie jest pewnej?Mysli typu: a moze ja go nie kocham? sa normalne? Wiem ze to glupio brzmi , ale po prostu mam kiepski dzien...
Potem spróbowaliśmy oboje coś zmienić i podziałało, ale po kolejnym roku zostawił mnie (z tym że to już z innych powodów, kiedyś już tu opisywałam tą historię). Patrząc z perspektywy dzisiejszej, dobrze się stało 🙂