strip iny narazie czekaja grzecznie na rozdziewiczenie 😉 zastanawiam sie nad sprzedaza albo banany bo jakos mi srednio pasuje i jeszcze nie widzialam karej w komplecie briliant+owijki marine ale teraz czekam az derka do kompletu przyjdzie 😜 aPrecelka nie przebije nigdy...nawet nie mam takich ambicji to moje guru 🙇
Dramka impulsy sa z takiego jakby zamszu a brilianty z bawelny, to jest impuls.. tej starej kolecki juz na pewno nei dostaniesz chyba ze gdzies na ebayu beluga jest chyba ciemniejsza sporo
nasturcja moze za ,,oszukiwanie" ludzi przez PW ze chce cos sprzedac zamienic, ze wysle zdjecia a potem sie rozmysla.....
podjadę jutro do Mustanga i wszystko wybadam,ale wydaje mi się, że kolekcja będzie dopiero pod koniec lutego -przynajmniej tak mówili przed targami. I chyba poczekam na Torwar z zakupami, bo myślę, że ceny będą bardziej konkurencyjne
termin realizacji to minimum 2 tygodnie od złożenia zamówienia w eskadronie...zamawiać można od spogi...nie liczyłabym na wcześniej,niż początek marca w jakimkolwiek sklepie. tzn.,mam obiecane,że przed HPP w Sopocie dostanę 😎 😜
No i tak z nadzieją, że mi przestanie się podobać ten pad zrobiłam sobie małą przerókę, która niestety dała efekt odwrotny bo podoba mi się jeszcze bardziej...: