Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

helcia, szkoda.. na pewno nie będą pasować??
niestety na rozmirówkach owijek to sie nie znam  😵

edit: w sumie moim zdaniem te Jumptec powinny pasować

dramka, ach ten equi shop, ostatnio u nich byłam i rozważaliśmy temat czy derka z napisem powinna być tańsza od czystej (ale w booskich kolorach i lamówką itp) czy nie? no i zgodnie z panią sprzedawczynią stwierdziliśmy że tak bo w końcu jest tam logo equi shopu. ale pan tomek twardo stał przy swoim  🙄 😀 więc tata stwierzdził że jak nas będzie dofinasowywał na zawodach ogólnopolskich lub międzynarodowych to ok kupi mi..
wątek zamknięty
do mnie irish z allegro przestał gadac juz jest za 245zl 🤔 to ja juz wole dozbierac i poprosic zeby mi sciagneli za te 220 😉

mowilam juz ze zgrzeszylam dzisiaj kompletem madeira 🤬
wątek zamknięty
Jak róż to róż 😀
czyli Prośka w eskadronowej łezce pink 🙂
wątek zamknięty
helcia a te: http://www.amigo-konie.pl/popup_image.php?pID=391 ??
w sumie jak będę miała czas przed treningiem to wejde i sprawdze czy te sa takie oczoj..rażące
wątek zamknięty
morfisiowa - śliczne zdjęcie, ale zawijanie nóg do poprawy. 😉
wątek zamknięty
na ktorej stronie jest filmik z targów w Niemcolandi ?

a moze ktos da linka ? bo nie moge znalezc ! taki co pokzaywali te oficerki dziwne  :kwiatek: pliska
wątek zamknięty
Nooo nieee ja mam teraz tyle wydatków, a tu coraz więcej rzeczy mi się podoba z tej kolekcji Eskadrona i nawet nie licze ile by mnie kosztowało wszystko co chce bo nie ma takiej opcji będzie trzeba coś wybrać. Pad bordowo-granatowy wydaje się być idealny dla karej na zawody, ale z drugiej strony jakaś fajna łezka na lato by sie przydała (tylko tu też jest pboelm jaka bo podoba mi się granat, chilli i szary, ew. plum).....i badź tu człowieku mądry
wątek zamknięty
oj, widzę, że drugie niemieckie forum się robi  😁 I u nas zapanował szał na Eskadrona  😉

Ja na spokojnie obejrzę sobie nowego Eskadrona na Torwarze i poczekam aż kolekcja wejdzie do większości sklepów. Ceny pewnie też będą trochę niższe niż w Mustangu  😉

Zairka kary bardzo ładnie wygląda w madeirze  😜
wątek zamknięty
Brillianty  😀
wątek zamknięty
nasturcja zastanawialam sie nad madeira i dusty lilac ale maja owijki tylko do madeiry i seablue wiec stanelo na madeirze....
a kary w grafit????? 😉
wątek zamknięty
O matko...ciekawe która z nas kupi tego zielonego i różowego i niebieskiego.  😉 Bo granat i bordo spoko, choć nie mój gust, ale spoko. Białe to wiadomo- białe. Ale te oczojebne są .. straszne.
wątek zamknięty
ten bicolor oczodajny piękny na krosik!i tylko tam 😉
wątek zamknięty
Ja tam już zamówiłam  😎 bicolora ganatowego, cottona granatowego i szarego + owijki i pare innych  😎
wątek zamknięty
tulipan, dlaczego sprzedałaś ten piękny komplet Toffi?? Twoje konisko wygląda w nim
NIEZIEMNSKO !!!
wątek zamknięty
kary i grafit... tez może być interesująco  😉
kara/ciemnoskarogniada w madeirze kolor troche jaśniejszy niż  w rzeczywistości  😉 no i zdjęcie takie sobie  🙄

tulipan szalona  😎
ale bicolora granatowo-bordowego czy granatowo-białe  ❓ Bo mi się podoba ten drugi  🙂
wątek zamknięty
BELUGA to brązowy??  :kwiatek:
wątek zamknięty
Mi się podoba ten plum, jeśli jest niebieski...
wątek zamknięty
tulipan, dlaczego sprzedałaś ten piękny komplet Toffi?? Twoje konisko wygląda w nim
NIEZIEMNSKO !!!

Dlaczego się spóźniłam? 😁
wątek zamknięty
a ja biore na 100%: cotton granatowy, kantar granatowo-czerwony i  nie wim co wziąść dralon czy polar http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,795668,eskadron,derka,polarowa,w,romby,kolekcja,maritim,wiosna,lato,2010.html (wybór niezalezny od ceny)

i może wezmę: cotton szary lub czerwony, brillanta granatowego
wątek zamknięty
Pursat, przyznam Wam też by pasował😉)
wątek zamknięty
mała mi, jak pozostaje tylko kwestia estetyczna to zdecydowanie dralon 😉
wątek zamknięty
a zgadnijcie kto zgarnal Grafita od tulipana :kwiatek: 😁
wątek zamknięty
mała mi jak patrzę na te zdjęcia, to ani jeden ani drugi mi się nie podoba  😉 ale z dwojga złego wybrałabym polarówkę  😉
wątek zamknięty
Zairka, nie umiem się powstrzymać przed zadaniem tego pytania...  😡 ile ty już masz tych szmatek? możliwe, że nie doczytałam .  😉 😉
wątek zamknięty
Likier - dziękuje w imieniu rudego  :kwiatek: Robie miejsce na nowe szmatki  😁

Nasturcja - Renata
- biało - granatowego oczywiście  😁

Pursat
- myślałam o tobie jak go wystawiałam  😎

Zairka - należało Ci sie pierwszeństwo za tego brillanta nieszczęsnego ...
wątek zamknięty
Zairka, jesteś chyba SZMATOHOLIKIEM NUMER 1 tego forum 😀
wątek zamknięty
tulipan - to tym bardziej żałuję. 😁 To było jedno z moich ostatnich szmatoholicznych marzeń. 😍 Może kiedyś mi się trafi. 😀
wątek zamknięty
Nasturcja - Renata - biało - granatowego oczywiście  😁

tulipanku zamówiłaś mojego faworyta. Ciesz się, że mieszkasz daleko, bo bym Ci ukradła  😁  😉 żarcik. Ja poczekam do wyprzedaży i też go kupie  😜
wątek zamknięty
Ciekawe kto jest taki szalony daje tyle kasy za ten IRISH z allegro  😲 🙄, skoro w Gidranie można go zamówić za 219 zł...  😂
wątek zamknięty
tulipan, ja chce szary i biały polopad, ripstopa i polar,cottona granatowego i kantar.myślę nad bicolorem granatowo-białym,ale tu czekam jeszcze na ES 😀iabeł:

aha - zapomniałam wam napisać,że dostałam ten czaprak pomarańczowy - jak to nie jest eskadron z bez metkowej produkcji,to ja jestem pingwin a  nie skoczek 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.