helcia, szkoda.. na pewno nie będą pasować?? niestety na rozmirówkach owijek to sie nie znam 😵
edit: w sumie moim zdaniem te Jumptec powinny pasować
dramka, ach ten equi shop, ostatnio u nich byłam i rozważaliśmy temat czy derka z napisem powinna być tańsza od czystej (ale w booskich kolorach i lamówką itp) czy nie? no i zgodnie z panią sprzedawczynią stwierdziliśmy że tak bo w końcu jest tam logo equi shopu. ale pan tomek twardo stał przy swoim 🙄 😀 więc tata stwierzdził że jak nas będzie dofinasowywał na zawodach ogólnopolskich lub międzynarodowych to ok kupi mi..
Nooo nieee ja mam teraz tyle wydatków, a tu coraz więcej rzeczy mi się podoba z tej kolekcji Eskadrona i nawet nie licze ile by mnie kosztowało wszystko co chce bo nie ma takiej opcji będzie trzeba coś wybrać. Pad bordowo-granatowy wydaje się być idealny dla karej na zawody, ale z drugiej strony jakaś fajna łezka na lato by sie przydała (tylko tu też jest pboelm jaka bo podoba mi się granat, chilli i szary, ew. plum).....i badź tu człowieku mądry
oj, widzę, że drugie niemieckie forum się robi 😁 I u nas zapanował szał na Eskadrona 😉
Ja na spokojnie obejrzę sobie nowego Eskadrona na Torwarze i poczekam aż kolekcja wejdzie do większości sklepów. Ceny pewnie też będą trochę niższe niż w Mustangu 😉
O matko...ciekawe która z nas kupi tego zielonego i różowego i niebieskiego. 😉 Bo granat i bordo spoko, choć nie mój gust, ale spoko. Białe to wiadomo- białe. Ale te oczojebne są .. straszne.
kary i grafit... tez może być interesująco 😉 kara/ciemnoskarogniada w madeirze kolor troche jaśniejszy niż w rzeczywistości 😉 no i zdjęcie takie sobie 🙄
tulipan szalona 😎 ale bicolora granatowo-bordowego czy granatowo-białe ❓ Bo mi się podoba ten drugi 🙂
Likier - dziękuje w imieniu rudego :kwiatek: Robie miejsce na nowe szmatki 😁 Nasturcja - Renata - biało - granatowego oczywiście 😁 Pursat - myślałam o tobie jak go wystawiałam 😎
Zairka - należało Ci sie pierwszeństwo za tego brillanta nieszczęsnego ...
tulipan, ja chce szary i biały polopad, ripstopa i polar,cottona granatowego i kantar.myślę nad bicolorem granatowo-białym,ale tu czekam jeszcze na ES 😀iabeł:
aha - zapomniałam wam napisać,że dostałam ten czaprak pomarańczowy - jak to nie jest eskadron z bez metkowej produkcji,to ja jestem pingwin a nie skoczek 🙂