Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

tulipan, aż zaczęłam grzebać po necie czy gdzieś podrób jakiśch nie robią 😁 mam dużo wieszaków w pace a mało miejsca na podłodze więc mogłaby mi się sprawdzić.
wątek zamknięty
Burza - jak coś znajdziesz to daj znać  😉

Ja mam generalnie sprzęt luzem w siodlarni swojej, ale nie lubie jak mi sie tak wszystko wala.
wątek zamknięty
tulipan, no a takie torby można na ścianie powiesić ze dwie i masz wszystko w jednym miejscu 🙂 dam znać 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ciekawe ile taka torba bedzie kosztować , jak tyle co te na szczotki to da się przeżyc  😉
wątek zamknięty
Ja mam owijki poukładane w torbach 'orginalnych' i jest mi poręczniej, bo od razu widzę gdzie mam jakie owijki (u lalaa, teraz aż całe trzy pary 😉 ) i sięgam po odpowiedni komplet. Torba mi się nie podoba szczególnie, musiałaby stać obok szafki/paki, co chyba nie jest dobrym rozwiązaniem jeśli się nie ma zaufania do współpensjonariuszy 😉

Poza tym podobają mi się ochraniacze chłodzące i je pewnie nabędę- skórzane ocharniacze (nad nimi się zastanowię jak 'pomacam'😉 oraz dwa, może trzy czapraki. Z derek, po obejrzeniu na modelach, się wyleczyłam.

Ciekawe czy turnierkollektion będzie dostępna w Polsce?
wątek zamknięty
Hmm. Liczę, że może koło 80zł, bo to nie wygląda na sztywną konstrukcję.
wątek zamknięty
ja tam pewnie skuszę się  na ten zielony komplet z owijkami dla mojej gniadej i tyle . 😉)
wątek zamknięty
Wiecie co wam powiem w tym roku prześcignęliśmy niemcy ;p http://www.reitforum.de/eskadron-kollektion-fruehjahr-sommer-2010-a-337731-247.html reit forum adres do obecnej kolekcji i co link do polskiego sklepu 🙂 aaa! katalog mi nadal nie wchodzi w wyskakuje jakiś błąd ... mógłby go ktoś ściągnąć i na meila wysłać zaba94@buziaczk.pl ?
wątek zamknięty
Ja zakupie pewnie polopad szary i biało granatowy, ze dwa dralony i polar, torbe na owijki i te ochraniacze chłodzące 😉
wątek zamknięty

Ładna jest bardzo. TEż mam taką nadzieję 🙂
wątek zamknięty
dziewczyny, pomóżcie !
Amigo nie ma oryginalnych nazw kolorków eskadronów i teraz mi się pomieszało. Chciałam szarego cottona. I teraz patrzę na tego : klik i dla mnie to taki wpadający w zielonkawy, oliwkę ? ale nie szary. ale na stronie napisane "szary + żółta lamówka.
Znowu ten mi wygląda na szary :  klik ale napisane "ciemny brąz - lamówka: fiolet, biały popiel"
🤔
wątek zamknięty
Antoś - czaprak z pierwszego linka to kolor moon z kolekcji wiosna/lato 2009. Moja koleżanka go ma, według mnie to jest taki jasny szary, lekko wpadający w beż.
Drugi czaprak to kolor turf z jesiennej kolekcji. Turf to rzeczywiście ciemny brąz, widocznie zdjęcie jest przekłamane.
wątek zamknięty
ja bym chciała biały i szary polopad i bordowego cottona... ale narazie mnie nie stać, bo muszę kupic siodło  🙁

a dralon granatowo-bordowy wyjątkowo mi się nie podoba...
wątek zamknięty
korsik - ja musze jeszcze kupic ogłowie zwykłe i munsztukowe, kantar Eksadrona softshell i podkładke pod siodło.
Nie wiem jak to zrobie ..., a do tego młody rozwalił dzisiaj dwie derki  🙄 Licze na jakis grosz w Zbrosławicach  😎
wątek zamknięty
Ja sobie kupie dralon jakiś, ale to jak będę  miała jakąś zbędną gotówkę, bo narazie ważniejsze wydatki... Tylko mi żaden kolor nie pasuje...  🙁
wątek zamknięty
[quote author=zen link=topic=14623.msg480213#msg480213 date=1265823025]

Ładna jest bardzo. TEż mam taką nadzieję 🙂
[/quote]
w najgorszym wypadku będzie na zamówienie.
każdy sklep w Polsce,który współpracuje bezpośrednio z eskadronem,ma dostęp do pełnej gamy produktów dostępnych w katalogu bez najmniejszego problemu.
wątek zamknięty
Ale mi się podoba ta kolekcja chilli-navy  😜

Planuję kupić bordowy czaprak z owijkami i ktantar+uwiąż 😂
chciałabym też pokrowiec na siodło, ciekawe czy będą 😎
wątek zamknięty
kantar Eksadrona softshell

masz jakieś zdjecia takiego kantara?
wątek zamknięty
myślałam o Eksadron Control - mój błąd

http://www.okser.pl/eskadron-kantar-control-p-3148.html

potrzebuje na zawody dla rudego 😉
wątek zamknięty
Spodobał mi się..

Czy ktoś nie miał takieg do sprzedania nie dawno na volcie??

http://allegro.pl/item907167659_miodowy_komplet_czaprak_owijki_kopytko.html  to nie ten ?  😉 😉
wątek zamknięty
a ja nareszcie mam nowego stripe-in  😜 zdjecia na modelu w piątek
wątek zamknięty
Licze na jakis grosz w Zbrosławicach  😎

tulipan będziesz w Zbrosławicach ?  😎
Tattini dziękować  🙇
wątek zamknięty
Forta jakiego??  😉

A mój Blueberry-Offwhite już jest, teraz tylko iść zapłacić i poczekać, aż przyjdzie  😁
wątek zamknięty
Forta, poka poka! 😀
wątek zamknięty
Antoś - będę, będę. A co ?
wątek zamknięty
biały ze szmaragdem, ale zdjecia dopiero w piątek, bo jutro będę po nocy, a na hali dobrze nie wyjdzie
wątek zamknięty
Forta,
Już go masz ?
Na swojego właśnie czekam (i mnie zżera ciekawość)
wątek zamknięty
tulipan
ja i forumowa polonez trzymamy tam konia  🙂
przepraszam za  🚫
wątek zamknięty
Twój też grzecznie czeka. Moim zdaniem wyglada o wiele lepiej niż na zdjęciu, bo ten beżowy pasek nie jest taki mdły. Teraz mi się marzy taka zielona koszulka z tej kolekcji,ale pewnie nieosiągalna
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.