Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Dobiję Cię, że była wystawiona tu w ogłoszeniach, sasa 😀
wątek zamknięty
Ja czekam na lepszą temperaturę. Ja mam do kompletu cottona lemon + owije lemon, groszkowego cottona i właśnie tą derkę 😀😀 Ale ona cienka więc nie na takie temperatury.
wątek zamknięty
xxagaxx, uuu będzie ślicznie 🙂
Ktoś wie czy w tej kolekcji był polopad?
Edit już wiem, że był  🤔wirek:

wątek zamknięty
Burza- i mnie się udało go kupić w Końskim świecie po przecenie 😎 W ogóle kocham KŚ, bo polopad fango i coriander upolowałam tam za 172 zł 😎
wątek zamknięty
Laguna, coriandery były ostatnio po 162 czy jakoś tak, oliv pewnie tam dalej leży 🙂
wątek zamknięty
Owszem jest ale teraz za 192 zł 😉
wątek zamknięty
Nic tak nie cieszy jak droga szmatka kupiona po przecenie  😁 😁 😜
wątek zamknięty
Laguna, byle nie 250, 10zł mi nie robi 😉 ale na razie i tak jestem masakrycznie spłukana 😉
wątek zamknięty
Czy z eskadronów nici można jakoś usunąć tego konika? Jeżeli to jest haft to 'wszystko stracone', ale może to jest naszywka hm? do mnie koniki słabo przemawiają
[img]http://i39.photobucket.com/albums/e172/equishop/134082606_fleecedecke.jpg?t=1258730872[/img]

Dzwoniłam do KŚ, ostał się Burzowy polar lemon oliv, ale niestety M-czka i również oliv-lemon dralon z herbem L za 390 zł  🤔 no i nie doczytałam, że Laguna skosiła mojego coriandera...
wątek zamknięty
disco, cena okropna ale ten dralon musi być piękny 😍
Wiem, że to choroba ale gładki oliv na mnie czeka 😉
wątek zamknięty
a ja zaczynam powaznie rozmyślac czy nie puscic mojego jedynego stripe ina w świat..... Jakos  nie mogę sie do niego wizulanie przyzwyczaic  🤔
wątek zamknięty
abstrakcyjna, z tego co wiem to nie było fioletu + zieleni, wogóle z zielenią były tylko 2 kolekcje. Może chodzi o to zdjęcie Milusi (kasztan w shafir-ebony)
wątek zamknięty
Jakie owijasy ? Bo myślałam że lamówka jest brązowa, a to ani nie khaki ani brąz i mam zonka 🙂
wątek zamknięty
disco, konik jest wyszywany...na derce też 😉
wątek zamknięty
A potem disco, będzie sprzedawać odszyte koniki 😁
wątek zamknięty
asds do jakiego nie możesz się przyzwyczaić  👀 a raczej od jakiego się chcesz odzwyczaić 👀
wątek zamknięty
equi.dream, żółte  😜
wątek zamknięty
Burza ale piękności ta Wasza dera lemon-oliv 😜 Taka... oczopląsotwórcza 😀
wątek zamknięty
A mnie w tej derce NICI, bardziej wkurza ten ogromny wiejski napis ESKADRON...
wątek zamknięty
asds do jakiego nie możesz się przyzwyczaić  👀 a raczej od jakiego się chcesz odzwyczaić 👀

Stripe In Peacock/Navy
wątek zamknięty
miałabym prośbę, wstawiłaby mi jakaś dobra duszyczka zdjęcia z 'wykazem' kolorów drobnopikowanego hkma?  🙇
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Raven, wiedziałam, że Ci się spodoba 💃
wątek zamknięty
A mnie w tej derce NICI, bardziej wkurza ten ogromny wiejski napis ESKADRON...
mnie też...u mnie w stajni są dwie takie i najbardziej mnie wkurza ten napis :p
wątek zamknięty
asdsjakby Ci się znudził to znam chętną  😁
wątek zamknięty
miałabym prośbę, wstawiłaby mi jakaś dobra duszyczka zdjęcia z 'wykazem' kolorów drobnopikowanego hkma?   🙇

dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
abstrakcyjna, z tego co wiem to nie było fioletu + zieleni, wogóle z zielenią były tylko 2 kolekcje. Może chodzi o to zdjęcie Milusi (kasztan w shafir-ebony)

Dzięki, taaaaaaak to ten!  😍
Byłam przekonana że on z fioletowym lekko jest...coś mi się trochę mylło... 😀 😀
wątek zamknięty
abstrakcyjna, bo na żywo to taki ciemny fiolet, nazywa się ebony, śliczny jest
wątek zamknięty
Coś jest nie tak z  tym Max'em  🤔 --> http://allegro.pl/item891748213_pad_euro_star_max_kol_graphite_vs_lub_dr.html
Po jedniej stronie jest taki Maxowy-noralnie pikowany a po drugiej tak jakby zapomnieli o pikowaniu pionowym i jest taki Ankowy.
To chyba nie miało tak być  🙄
wątek zamknięty
Wg mnie ebony zupełnie nie ma nic wspólnego z fioletem. IMO typowy, ciemny brąz.
Mój ex:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.