Dramka- przystojniak w tego Twojego faceta. 🙂 Ładnie mu !
Fantazja- rozumiem, że rock to siwy, pink- jakiś róż ( ciekawe czy delikatny?) cyan- to odcień niebieskiego, butterscoth- to coś beżowo-żółtego- to od masła? ( nie znam niemieckiego nie w ząb) ale co to jest oliebol czy mist ?? 😲 Ale zagadka !
edit- już wiem, że masło coś tam to tofi 😀 hehe ktoś ma jakieś pomysły jeszcze?
Hehehe...małe pączki. 😉 Spoko. -czy to pączki do jedzenia? Wtedy kolor brązowy -czy to pączki kwiatków? czy listków? To albo biały, albo zielony, albo jakiś inny -czy też te małe pączki mają znaczyć, że ten kolor będzie się PURCHLIŁ 😉 nie wiem czy doczekam
jeju.. od jakiegoś roku są paskudne (imo) kolory... nie mogą srobić jakiś spokojnych, zdeczka poważniejszych..? kiedyś były bardzo fajne kolekcje- srebrny, taki rdzawo brązowy, odcienie brązu, beżu itp. a teraz? róż, niebieski, fiolet tylko co kolekcje różnią się odcieniem..
za to ta torba eskadrona 😜 przypomina kolekcję bordeaux/grau oby były takie czapraki 😀
LOVELY o tak. Mam nadzieje, że w końcu Eskadron i Anky wypuści jakąś fajną elegancką kolekcje. Z tym, że w przypadku padów ciężko coś nowego wprowadzić - zero lamówek 😉
no niestety tak to jest z padami- ale nie mogą powtarzać 3 razy kolekcji w której były ładne beże, brąze szarości? tylko oczejbne róże, niebieskie itp. gr.. można oczopląsu dostać od patrzenia na te pady.. ostatnia nadzieja w euro-starze - może wypuści coś fajnego.. 🙂