Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

mam info od Dorcysi
kolekcja najnowsza eskadrona to 🤔eledyn, malinowy róż, śliwka węgierka wpadająca w granat i biały 😎
wątek zamknięty
Kopyciak, eskadron na pewno nie puścił....może z hkm by Ci się udało coś dobrać 😉
wątek zamknięty
czyli mialam racje ze ten wasz granat to plum 😁
wiecei gdzie mozna dorwac es lightcorda rosa?? albo kto ma na sprzedaz 👀
bo jak nie on to chyba skusze sie na strip ina rosa umbra ale light podoba mi sie duzo bardziej 🙄
i meczy mnie cos zielonego na kara...szmaragda mam chodzi mi o cos bardziej jak irish albo grass
jakie macie pomysly 🤔

Ktoś aktualne ze juz jutro bedziesz wiedziec :kwiatek:
wątek zamknięty
aktualne,aktualne 🙂 tylko błagam,weźcie pod uwagę to,że też mam dziecko,konie,faceta i jakieś życie poza komputerem...bo ostatnio przeraziłam się ilością pw na które odpisywałam 😉
wątek zamknięty
czyli ze mamy nie pisac?
jak dasz w ogloszeniach co bedyie dostepne to tez Cie zasypiemy...ay sama CI wspołczuje 😁
wątek zamknięty
odpiszę na wcześniejsze pw,ale najpierw dam info w ogłoszeniach - bo sama czekam na maila 🙂 albo na telefon choćby.
wątek zamknięty
mam info od Dorcysi
kolekcja najnowsza eskadrona to 🤔eledyn, malinowy róż, śliwka węgierka wpadająca w granat i biały 😎

róż, śliwka, super 💃
Ja ostatnio wyprzedaję wszystko poza niciakami, fioletem, różem i błękitem. Będę miała teraz czym uzupełnić kolekcję 💃

Zamówiłam ostatnio u koleżanki 2 pady: fioletowy dla siwej i różowy dla arabki. Niestety chyba się ich już nie doczekam bo zamawiane były w grudniu i muszę teraz pocieszyć się po ich stracie. Co polecacie w tej samej tonacji kolorystycznej?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Jakiś dziwny...
wątek zamknięty
Pursat mnie to nie wygląda w ogóle jak eskadron  😂 bardziej jak jakiś samodzielnie robiony czaprak :P .. Jeśli Cię interesuje wysyłam dzisiaj w Katowicach kuzyna do Equishopu, żeby mi odebrał Eskadrona granata i khaki, więc jak jeszcze zdążę mogę mu powiedzieć, żeby oblukał tego szaraka  😁
wątek zamknięty
Medziiik, też mi to dziwnie wygląda, dlatego pytam. 🙂 Zainteresowana nim nie jestem. 😉 Equishop miał już wpadki na Allegro wystawiając stare Eskadrony jako te z najnowszych kolekcji. 😵 Pewnie znowu im się trochę pomieszało. 😂
wątek zamknięty
Pursat to chyba ma wyglądać na czaprak z kolekcji walunt/fango/sky  🤣 .. swoją drogą jak cykają foto w realu to zazwyczaj widać tą naszywkę Eskadrona i masz pewność a tu?! Wielkie nic  🤔 -> Ps. Za takiego Eskadrona tyle kasy bym nie dała  👀
wątek zamknięty
Fanga, to zdjęcie padu lavender zupełnie nie oddaje jego koloru.Tak jak napisała Klami-jest zdecydowanie jaśniejszy.
wątek zamknięty
Wiecie może czy jakiś sklep jest w stanie sprowadzić polopad chocochip pink? 

wątek zamknięty
czy ktoś kto ma takie podkładki pod owijki, mógłby zrobić kilka ich zdjęć :kwiatek:

podkładki pod owijki stallion
wątek zamknięty
Pursat mnie to nie wygląda w ogóle jak eskadron  😂 bardziej jak jakiś samodzielnie robiony czaprak :P .. Jeśli Cię interesuje wysyłam dzisiaj w Katowicach kuzyna do Equishopu, żeby mi odebrał Eskadrona granata i khaki, więc jak jeszcze zdążę mogę mu powiedzieć, żeby oblukał tego szaraka  😁

medzik wstawila bys linka do auckji bo chce zobaczyc o jakiego khaki i granata chodzi :kwiatek:

nowe owijki w dobrej cenie, sporo kolorow m.in hortensja
http://www.okser.pl/horze-owijki-polarowe-embrace-p-3981.html
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ten granat jest mniam 🍴 😜
wątek zamknięty
Hihi.. 🙂 Ja się będę ew. zachwycać jak do mnie oba przyjdą .. a jak się nie zachwycę to automatycznie idą do ogłoszeń  😁
wątek zamknięty
czy widzial ktos na zywo albo jeszcze lepiej ma fotki w realu brilianta linda??
ładny jest 👀
wątek zamknięty
Mnie osobiście Lind na żywo bardzo się podoba 😉 -> Sama się nad nim zastanawiałam, ale fundusz mówi "nie".
wątek zamknięty
moge kogos prosic żeby przyodział mi ta panią

w te czapraczki

:kwiatek: z góry dzieki :kwiatek:

edit
Przepraszam :kwiatek:
z anek chodzi mi o madeire i grass
wątek zamknięty
Zairka, we wszystkie te anky?
wątek zamknięty
a ja się mogę pochwalić, że najprawdopodobniej na początku przyszłego tygodnia zawita u mnie Euro Star MAX PLUM  😍
wątek zamknięty
Zairka, we wszystkie te anky?

juz sie poprawilam :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka proszę, na razie lind, zaraz popróbuję z madeirą i grassem 😉

edit:

grass
wątek zamknięty
olciik
dziękuje ślicznie i czekam na madeire :kwiatek:
na razie grass króluje  😜
wątek zamknięty
korsik, ja mam te podkładki, jeszcze nówki nie używane, zaraz postaram się o zdjęcia
wątek zamknięty
Przedstawiam moją 'kolekcje' (na 3 konie)  🤣
wątek zamknięty
Mój facet w deepblue  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.