czyli mialam racje ze ten wasz granat to plum 😁 wiecei gdzie mozna dorwac es lightcorda rosa?? albo kto ma na sprzedaz 👀 bo jak nie on to chyba skusze sie na strip ina rosa umbra ale light podoba mi sie duzo bardziej 🙄 i meczy mnie cos zielonego na kara...szmaragda mam chodzi mi o cos bardziej jak irish albo grass jakie macie pomysly 🤔
Ktoś aktualne ze juz jutro bedziesz wiedziec :kwiatek:
aktualne,aktualne 🙂 tylko błagam,weźcie pod uwagę to,że też mam dziecko,konie,faceta i jakieś życie poza komputerem...bo ostatnio przeraziłam się ilością pw na które odpisywałam 😉
mam info od Dorcysi kolekcja najnowsza eskadrona to 🤔eledyn, malinowy róż, śliwka węgierka wpadająca w granat i biały 😎
róż, śliwka, super 💃 Ja ostatnio wyprzedaję wszystko poza niciakami, fioletem, różem i błękitem. Będę miała teraz czym uzupełnić kolekcję 💃
Zamówiłam ostatnio u koleżanki 2 pady: fioletowy dla siwej i różowy dla arabki. Niestety chyba się ich już nie doczekam bo zamawiane były w grudniu i muszę teraz pocieszyć się po ich stracie. Co polecacie w tej samej tonacji kolorystycznej?
Pursat mnie to nie wygląda w ogóle jak eskadron 😂 bardziej jak jakiś samodzielnie robiony czaprak :P .. Jeśli Cię interesuje wysyłam dzisiaj w Katowicach kuzyna do Equishopu, żeby mi odebrał Eskadrona granata i khaki, więc jak jeszcze zdążę mogę mu powiedzieć, żeby oblukał tego szaraka 😁
Medziiik, też mi to dziwnie wygląda, dlatego pytam. 🙂 Zainteresowana nim nie jestem. 😉 Equishop miał już wpadki na Allegro wystawiając stare Eskadrony jako te z najnowszych kolekcji. 😵 Pewnie znowu im się trochę pomieszało. 😂
Pursat to chyba ma wyglądać na czaprak z kolekcji walunt/fango/sky 🤣 .. swoją drogą jak cykają foto w realu to zazwyczaj widać tą naszywkę Eskadrona i masz pewność a tu?! Wielkie nic 🤔 -> Ps. Za takiego Eskadrona tyle kasy bym nie dała 👀
Pursat mnie to nie wygląda w ogóle jak eskadron 😂 bardziej jak jakiś samodzielnie robiony czaprak :P .. Jeśli Cię interesuje wysyłam dzisiaj w Katowicach kuzyna do Equishopu, żeby mi odebrał Eskadrona granata i khaki, więc jak jeszcze zdążę mogę mu powiedzieć, żeby oblukał tego szaraka 😁
medzik wstawila bys linka do auckji bo chce zobaczyc o jakiego khaki i granata chodzi :kwiatek: