[quote author=avero_2 link=topic=14623.msg830864#msg830864 date=1293739122] Dziewczyny, prosze Was o opinie, bo juz sama nie wiem co wybrac dla mojej siwej - fuchsie czy plum Eskadron brillant ? Mam juz metlik w glowie, bo na poczatku chcialam pluma, pozniej sie okazalo,ze juz go nie ma, ale jednak moze byc... i nie wiem co wybrac. 😉
Burza - a wiesz jakbym chciała ?! tylko niestety kobyła jest specyficzna i niestety nie z tych co jednego dnia obfocę wszystko (mamy problem trochę z siodłem i nie chcę jej stresować zakładaniem i zdejmowaniem 500 tysięcy raz tak to jedynie mogę zarzucać sam czaprak do zdjęć) ale będę starać się teraz jakoś o fotki bo co jestem w stajni to jeżdżę eskadronach + dralon (niestety nie zawsze w owijkach bo nie ma czasu) oprócz tego mam bardzo kijową cyfrówkę, która tylko z lampą błyskową robi ostre zdjęcia, a niestety kobyła średnio trawi lampę błyskową 🙁 eh .. same problemy nie? 🤣
avero_2 - moim zdaniem plum .. fuksja jakoś bardzo oczodajna dla mnie na tym foto
Burza - najpierw spróbuję wykorzystać pseudo fotografów jak się nie uda spróbuję moim gratem, a jak będzie kicha czas rozejrzeć się za aparatem będzie :P
Dramka - też tak myślę :kwiatek:
Upolowałam owijki Lemon 🏇 !
i tak przy okazji ma ktoś zniżki w końskim świecie :kwiatek:
Edytka, w Sabacie dziewczyny z pasiakiem czokoczip walczyły po prostu x razy żeby go doprać, potem żeby doprać ślady po praniu bo się wzajemnie farbowały materiały. Nie wiem jak aktualne.
Medziiik, nieeeee jak możesz! Ja chciałam lemony ale mam groszki- trudno.
Sei, jestes wielka! :kwiatek: Bardzo mi pomoglas. Faktycznie fuksja wyglada lepiej! A na poczatku postawilam na pluma... i dobrze sie stalo, ze sie sprzedal szybciej 😉 Ogolnie ta kolekcja mi sie srednio podobala i teraz skusila mnie po prostu cena. No ale wszystko wskazuje na to, ze bedzie siwej ladnie 🙂
Ja u Magdy ma zniżkę ponieważ znamy się kilka lat.Poprosiłam odłożyła mi derkę eskadron dralon choco/petrol.Poza tym czekam na odbiór rzeczy zamówionych u niej z nowej kolekcji , na które tez mam zniżkę: czapraki brillanty petrol,green i lightblue vs,oraz derka pertol .
dopierają się fatalnie, schną sto lat, na wyczyszczenie smug np. gąbeczką jeżeli pad jest ciemny nie ma co liczyć bo kolor zostaje na gąbce. Generalnie nie 🙂 Po ES się chyba rozpieściłam, je można wrzucić na 40 stopni z wirowaniem 1200 i wyglądają jakby się dopiero metkę oderwało 🙂
Sei, mam cały komplet mattesa- oliwkowy, podkładkę szanuje, bo bardzo ją lubie no i w przyszłości wątpie, żeby mnie bylo stać na następną, ale czaprak ciuram ile wlezie bo go nie lubie strasznie, jakiś taki pechowy dla mnie jest. Oproczy strzępiących się rzepów nic się mu nie dzieje do tej pory. Kolor taki jak po kupnie. Kodusiowata, wkładam szmatę (jedną, chyba że piorę w stajennej przemysłowej pralce) nastawiam na delikatne pranie w chłodnej wodzie i zostawiam w spokoju aż się upierze. Dodaje proszek/płyn do kolorów taki jaki akurat mam w domu. Medziiik, wydaje mi się, że raczej nie może się przyczepić. kiedy móżemy liczyć na zdjęcia szmat? 😜 Avero, róż!! Plum wygląda tak nijako 😉