dotarl do mnie light blue brillant 😍 😍 😍 jest piekny, szkoda ze modela na razie nie ma, i aparatu dobrego tez akurat nie mam zeby pokazac kolor na zywo, cos mam w komorce, usiluje zgrac to na kompa. a i zrobilam w koncu ten haft na dralonie ktos che zobaczyc jak wyszlo 🤣? juz dalam jako prezent na swieta, kolezanka zachwycona, 🙂😉)
za chwilke, na razie moja komorka nie chce wspolprowac. :kwiatek: zrobilam zdjecie porownawcze lightblue z blassgrun, moze to troche pomoze zebyscie mogli wyobrazic jaki ten brillant ma kolor na zywo 🤣
haft na derze super! nie rzucający się w oczy. ale wyraźny. subtelny ze smakiem. jestem na TAK! ja czekam aż zrobie porzadna strone internetowa... wtedy hafcik z adresem na jakąś derę zarzuce 😀iabeł:
Tak, takie zdjecie, ale on jest takiego samego rozmiaru co deepblue i troche wiekszy od blassgrun ktory sie chyab skurczyl po praniu. sei ale jakiej strony ? 🙂
Tak, takie zdjecie, ale on jest takiego samego rozmiaru co deepblue i troche wiekszy od blassgrun ktory sie chyab skurczyl po praniu. sei ale jakiej strony ? 🙂
strony internetowej ze zdjęciami końskimi itp. chętnie bym wyhaftowała po prostu swoje imie nazwisko ale jestem nie ten lvl 😉 a boje sie ze moge niedozyc tego momentu gdy czlowiek zasluguje na taki haft na derce 😉
dzionka, bierz green. mam tego cottona w domu. super kolor!
Klami! 🤬 po co mówisz. teraz ćwiczymy silną wolę. oddychamy. joga te sprawy 🙇
disco, to było do przewidzenia 😉 jeżeli jest duże zainteresowanie daną rzeczą to w efekcie końcowym ląduje na aukcjach. chociaż to dziwne skoro nirv otrzymala potwierdzenie zakupu...