Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Klami nieeeeeeeeeeeeeee... jak możesz !!! Jest taki piękny *(oczywiście ja bym brała DL), ale i tak Ci zazdroszczę jak cholera  😍

Zarika wyprzedaże to ja dzisiaj odczułam zwinęłam Klami 2 Eskadrony, a miałam chrapkę na jeszcze jednego Eskadrona z kolekcji fango/walunt/sky ale ktoś o 18 gwizdnął z allegro.. Miałam też nabyć pad w kolorze lavender na allegro,ale też niestety za późno się zorientowałam i przepadł ;( ..

Mam nadzieję, że już nic kuszącego nie pojawi się w ogłoszeniach, ani na allegro.. Bo jak wejdą nowe kolekcje to cienko oj cienko będzie z funduszem  🤣
wątek zamknięty
Zairka,  😁

Medziiik do tego mam jeszcze dralonik chochochip/pink Eskadrona.  😉
Jam skoczek, wiec czapraki VS / VSS zawsze bralam.

wątek zamknięty
a do mnie przyszedl blueberry/grafit z owijkami  i kocham strip iny 💃 lezy sobie w foli z kolega szmaragdem i chyba zostana tylko kolderkami zal mi ich na konia dawac 🤔wirek:
mam dylemat mam brac cottona gelba czy toffe 👀
na karą?? ten gelb mnie nie zachwyca za to brazy mam 3 🤔
wątek zamknięty
bierz oba i sprzedaj Precelek , bo ona szuka i sie pewne bardzo ucieszy =)
wątek zamknięty
Zarika gdzie żeś wyparzyła toffi i gelb  👀 - osobiście na karego zdecydowanie GELB
--> ale jak Ci się Gelb nie podoba to ja z chęcią się na, któryś z tych dwóch załapię 😀
Klami i jeszcze dralona masz no nie .. to już dobiłaś mnie na całego 😵
wątek zamknięty
Medziiik, czyli odwdzieczylam sie za zgarniecie marine i khaki.
wątek zamknięty
to ma byc prezent od kumpeli ktora teraz siedzi w niemcolandii....prezentow sie nie sprzedaje, ale moze dam jej delikatnie do zrozumienia zeby poszukala czegos innego 👀
wątek zamknięty
Zairka - a możesz sprowadzić je do Polski? Choć ten Gelb? - Dl  🙇

Klami no odwdzięczyłaś, ale jak by był DL zamiast VS to chyba bym Ci napisała ciekawą ofertę na PW  😁
wątek zamknięty
Medzik ty mi sie tu nie wtranżalaj w kolejke do sportive bom gotowa zagryzc, jak tylko Klami sie zdecyduje sprzedac to juz ja sie dogadam 😁
a co do czaprakow to nie wiem przypuszczam ze jak j nie ebde chciala to ona wezmie dla siebie 😉 gelb jest DL toffe vs
wątek zamknięty
Zairka szkoda, bo Gelb jest prześliczny 🙂 na karusku .. A ja się w kolejkę nie wtranżalam 🙂 --> jak by był DL to bym się wtranżalała 😀
wątek zamknięty
Zairka,
Koniecznie Gelba na karą ! - wg mnie to jeden z najpiękniejszych odcieni na kare konie (przy czym nie przepadam na karych  za innymi żółtymi odcieniami  poza, starym gelbem i ankowym straw). No i jak Ci się znudzi, to zawsze możesz komuś odsprzedać.
A brązy na karych- nic specjalnego. Fajne są do pracy i jak chcesz odpocząć od jasnych, czy żywszych barw. Ale bez szału.
Jeszcze ta jasna lamówka nieco będzie ratować sytuacje, ale bez porównania z gelb.
Moja w innym, dużo ciemniejszym brązie

i w owijach gelb, czaprak żółta kratka made in Jarpol

wątek zamknięty
A ja lubie mojego w hazelu (od Korsik  :kwiatek🙂 to taki brąz w sam raz😉))

Dorotheah, jak dorwę aparat to pokażę swojego w polopadzie flax, mi się baaaaaaaaaaaardzo podoba.. 😉.
wątek zamknięty
Zairka , to wtedy gelb!                                                    Burza, nigdy wiecej romby.Oprocz gorszej jakosci,to mam wrzenie ze zle odprowadza pot na gore. Powiedz mi, a corriander sie bardzo rozni od oliwkowego? (chodzi mi o zwykle polary eskadrona).  Ja juz nie moge sie doczekac pasiaka euroridinga, musisz koniecznie zrobic foto 20 sztuk razem, dla historii szmatocholikow. Dobieralas jakies owijki do zoltego? Bo sie zaczynam rozgladac =) 
wątek zamknięty
Zairka gdzie dorwałaś Es blueberry? Szukam w wersji DL z owijkami, ale nigdzie nie ma 🙁

Jakie owijki polarowe będą pasowały do brillianta lavender?
wątek zamknięty
Arimona  :kwiatek:
własnie Zairka pamiętaj o mnie  👀  :kwiatek:
wszędzie go szukam!
wątek zamknięty
Mam dylemat co pasuje do tego pana ? 😉 👀
Tylko takie żeby nie było za drogie a fajne bo ja nie mam pojęcia  😵
wątek zamknięty
Zairka gdzie dorwałaś Es blueberry? Szukam w wersji DL z owijkami, ale nigdzie nie ma 🙁

Jakie owijki polarowe będą pasowały do brillianta lavender?

ja mam wersje vs bo dl juz nigdzie nie ma
a kupowany w Girdanie :kwiatek:
Precelek tak jak w PW

dlaczego mi sie Gelb nie podoba?? 👀 wole swoja banane 😁
wątek zamknięty
Ten Irish co jest na allegro z tym herbem wygląda fatalnie  🙁 aż mi sie oczy zaświeciły, jak go zobaczyłam, a potem ten herb. No maskara i tak wchodzę co chwilę, że zalicytuję, a tu ten herb mnie atakuje. Dlaczego spaskudzili stripe ina tym herbem  😵
wątek zamknięty
Właśnie się zdziwiłam-czemu ten pad ma herb?
Przed chwilką przyszła do mnie paczka-pad chocochip, lavender i bryczesy Euro Star 😜
wątek zamknięty
Z tym logo nie wygląda to za fajnie , za dużo tego
wątek zamknięty
nie wiem czy bylo mowione, ale nowa kolekcja eskadrona to:

lime-plum-fuchsia i tak jak chyba ktos tu podejrzewal, chili-white-navy

wątek zamknięty
danceOfDevotion a masz może jakieś zdjęcia drugiej kolekcji?  👀
wątek zamknięty
a mi przez ten herb sie łasnie bardzo podoba....ehhh i teraz sie wacham 3 czpraki mi sie podobaja na raz fundusze tylko na 1 🤔wirek:ale z drugiej strony szmaragd jest podobny tez strip in i tez zielony
wątek zamknięty
DanceOfDevotion skąd te wieści?
wątek zamknięty
Miłośnicy Es-ów był Max Rosa?? bo nigdzie takiego nie widziałam ale moze ktos, cos? 😜

edit:
znalazłam
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/24/517#i
ale ta rosa wcale nie wyglada jak rosa 🤔
wątek zamknięty
.. a ta kolekcja nowa której zdjęcie już widzieliśmy.. to bardziej było lime - navy - white i fuchsia.... plum i chilli nie widziałam 😀
wątek zamknięty
D&A, lavender polopad? Dla siwka? =) 
wątek zamknięty
tak,polopad.Chyba będzie dla Siwego.Dziś go wezmę przymierzę jak w nim wygląda.Jak mi się nie spodoba to sprzedam😉Teraz myślę czy czekoladowy zostawić-z jednej strony bym chciała,ale z drugiej za dużo tych szmatek a kasa by się przydała...

edit:
Mógłby mi ktoś ubrać kasztana w te pady,a siwego tylko w lavendera?

kasztan
siwy
wątek zamknięty
Zairka ona w realu jest ciut bardziej stonowana, odcień prawie identyczny co stripe in. Choć kolekcyjne owijki rosa są o ton jaśniejsze

btw ten pad ze zdjęcia jest od jakieś czasu w  moich łapkach  😁
wątek zamknięty
Precelek ale w strip inie mi sie podoba a w maxie rosa jest zbyt ,,natretna"
ja chce alt rose anky 😕
albo light corda rosa- Pokemon odezwij sie błagam 🙇 :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.