Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Dzięki forta;p Właśnie klinknęłam kup teraz no i już zrobiłam przelew za derkę i pad,więc jestem spłukana i koniec zakupów!!
wątek zamknięty
D&A - taki chocochip do ogloszen bedzie trafiac? Ile bedziesz za niego chciec? (moze byc na pw ;p )

Powiedzcie mi tylko, kolekcja eskadrona wychodzi na marzec czy kiedy? Bo mam duze rozkminy jaka i kiedy szmatke kupic ;-)
wątek zamknięty
w Galopadzie przeceny standardów ANKY , pady i owijki  😉
wątek zamknięty
standardowe pady też? Widzę tylko owijki.
wątek zamknięty
u mnie pady tez widze za 155 zł
wątek zamknięty
widzę tylko ciemnoróżowy za 155... jestem ślepa ?  🤔
wątek zamknięty
Ja tak samo i z tego co wiem, galopada ma miec standardy dopiero z nową kolekcją.
wątek zamknięty
ups pomyłka  😡 😡 teraz widze tez ciemnorozowy
wątek zamknięty
mOniSka Tyś specjalistka  😉 więc może wiesz, czy eskadron w romby i gładki sa tej samej długości?
Klami? Burza?
wątek zamknięty
Forta, haha jaa?;>  Ja niestety nie posiadam jeszcze jednokolorowej polarówki eskadrona (chociaż zamierzam 😀), mam tylko romby. Ale wydaje mi się, że tak.

Burza pewnie pomoże bo ma zarówno romby jak i gładką z tego co widziałam 😉
wątek zamknięty
Forta zaraz sprawdze :P

edit:
romby L - 143 cm
gładka L- 145 cm
wątek zamknięty
Dzięki  ciska  :kwiatek: Próbuję soibie wmówić, że Agr zmieści się w żółtego polara rozm 135. Mam zieloną w romby w tym rozmiarze -  jest trochę za krótka i łudziłam się, że gładka będzie większa
wątek zamknięty
ja mam obie, i mi sie wydawalo ze gladka jest mniejsza  😲 a widze ze jednak nie.  😲
wątek zamknięty
Forta, żółtego z jakiej kolekcji? 😀
wątek zamknięty
Forta, jak moj sie prawie zmiescil w 135 to Agr sie chyba zmiesci.
A tak na marginesie, wydawalo mi sie, ze twoj rudy jest wiekszy.
Niestety ciezko mi tu pomoc, bo Eskadrony mam rozne. Mam dralon L (przymaly), gladka XL (troszke duza) i mialam niciaka M (kon sie prawie zmiescil).
wątek zamknięty

A tak na marginesie, wydawalo mi sie, ze twoj rudy jest wiekszy.

Mi tak samo 😁

Forta, już widzę to cudo, bierz - cena jest super!
wątek zamknięty
właśnie dla mnie  to też jest zagadka, bo ma 170 w kłębie, ogromną szyję (ostatnio Kujka jak na niego wsiadła, to powiedziała, że nie widzi, gdzie jedzie, bo zasłania jej szyja), a w derki 145 mieści się spokojnie. Rip stopa mamy 135 i tą jedną polarówkę,ale jest ciut przymała (piękna była i ostatnia, więc same rozumiecie -musiałam). I tak się własnie waham teraz...
edit: gładka 145 jest idealna
wątek zamknięty
wątek zamknięty
co to za kolekcja?? ebay? 👀
wątek zamknięty
toffee-gelb 🙂  nie, jak najbardziej PL  🏇 ale był już ostatni  😜
wątek zamknięty
ja wam zazdroszcze tego ze mieszkacie w stolycy i macie dostep do takich cacuszek 😕
wątek zamknięty
zairka ale to akurat allegro było  😎 tylko trzeba szybkim być  😉
wątek zamknięty
no co ty?:O
nie  wierze poka linka 👀
wątek zamknięty
pokażę wszystko jak już będzie u mnie w łapkach  🙂

jeszcze mi gelba z toffe gelb brakuje do szczęścia  😵 a pomyśleć że tyle czasu był u mnie w stajni i wogóle mnie nie zachwycał  🤔wirek:
no ale mi większość rzeczy podoba się po czasie/jak założę na swojego konia  😍

p.s a może znudził się komuś?  👀

edit: nie widziałaś ktoś gdziekolwiek w PL? (w rozmiarze full)
wątek zamknięty
Precelek nie żyjesz!!!
byłam w equishopie 2 dni temu, ale nie miałam kasy żeby go kupić i obiecałam sobie, że na niego uzbieram...
a Ty mi go zabrałaś  👿 🍴

buuuuu!  😵
wątek zamknięty
edit: nie widziałaś ktoś gdziekolwiek w PL? (w rozmiarze full)

a ten z brązem czy ten z kremową wstawką (co Prusatka ma) ?
wątek zamknięty
olciiik ja na niego czaiłam się od wakacji, ale gdy kosztował 249zł nie chciałam go kupować  😀iabeł:

ninevet w zsadzie bez różnicy!
wątek zamknięty
bo ten z kremem gdzieś widziałam, wyruszam na poszukiwania  😉

edit: nie ma już ale na sklep jeździecki . com jest dużo pozostałości po różnych kolekcjach, jest sky, jest flax, jest lavender, stone, coriander, jakieś z night blue moon, są chocochipy, są silvery, rost, nugat, rauchblau, mittelblau i inne cacuszka 🙂
wątek zamknięty
Na allegro jest piękny impuls granatowy z equi-shop tylko DL  🙁 🙁
wątek zamknięty
Nienawidze equishopu !! Przez nich bankrutuje cztery razy w roku !!  (Jak wchodza nowe kolekcje i jak wyprzedaja resztki poprzednich. )
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.