Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Magdzior, też mi się najbardziej podoba w zielonym. 😉

haha, a ja zacieszam, bo owijki chocochip pasują mi do choco z nowej kolekcji  😅

wątek zamknięty
dobrze że mówisz bo zasadzałam sie na ten cotton dla rudej i dobrze ze nie musze kupować owijek :P
wątek zamknięty
Magdzior, a ty to na cross potrzebujesz czy skoki czy jak? ja tak jak zairka najbardziej za zielonym jestem. granat z niciaków jest za ciemny moim zdaniem.

Na skoki🙂 Na kros mamy odblaskową fuksję, więc na parkur przydałoby się coś bardziej stonowanego.
wątek zamknięty
jak dla mnie cos z tych na górze bo niciaki ładne ale z tym konikiem to mało eleganckie ;pp

wątek zamknięty
asds, dziękuje to miłe 🙂

Medziiik, to są własnie maritimowe navy na zdjęciu 🙂 ale zawsze to dwie pary do ciurania, upoluję je na pewno 🙂 dzięki 🙂

Fantazja, Nasturcja-Renata, 😀

quantanamera, naprawdę te pady trafiły w mój gust mimo, że mają mało kolorów i ciężko je dostać 🙂 ale oba Maritimowe są moimi numerami jeden 🙂 a Skwarek w corianderze absolutny szał jak pamiętam 😀

Forta, arivle, Arimona, sei, Cierp1enie, dziękuję w imieniu Piórka! 🙂

Magdzior, z taką lamówką to żadne ryzyko na karą 🙂

D+A, no wiesz, na zdjęcia Ci mogę pożyczyć ale nie oddam 😁

xxagaxx, prawda? 😀

vissenna, w życiu! Szarości u nas są nietykalne jak wiadomo

Fantazja, NO NIE WIERZĘ!! 😀 to się nazywa mania! 😀

wątek zamknięty
Burza : szałowo 😜
wątek zamknięty
Ja już nie wytrzymam. Mój chłop kupił mi na gwiazdkę niciaka navy. Czaprak przyszedł a on go obejrzał a mi nie chciał pokazać i zaniósł do swojej mamy do mieszkania skrzętnie ukrył i powiedział jej, że jak będzie miała w najbliższym czasie jakieś włamanie to niech się nie martwi bo to tylko po niciaka  🤔wirek: Codziennie oglądam tego niciaka na necie ale już powoli ciekawość mnie zżera. Jak ja wytrzymam do 24 grudnia  😵 Pomocy!
Czy to już choroba ?  🙄
wątek zamknięty
sprzedawac coriandera brillanta? 👀
wątek zamknięty
Burza,na zdjęcia nie chcę bo jeszcze za bardzo mi się spodoba😉 Niech Wam się dobrze używa😉
wątek zamknięty
Zairka, a vss czy vsd?  😁
[s]Masz jakieś zdjęcie na Grocie?[/s]

EDIT: znalazłam zdjęcie. Imo jest ładnie, ale jak chcesz go puścić, to ja go mogę chętnie przygarnąć  😁
wątek zamknięty
Zairka, super Wam w Flax 🙂

Magdzior, ja również brałabym zielony - ten z navy-green jest przeboski 🙂
wątek zamknięty
Zairka, nie! wyglądacie w nim super 🙂

a to zdjęcie właśnie zairki ze szmatoholików:
wątek zamknięty
jest baby na allegro nowka sztuka 😉
ja chetnego na kupno wlasnie juz mam jak cos 😉
wątek zamknięty
To nie sprzedawaj w takim razie  😁
Na allegro bez opcji 'kup teraz' więc się nie podejmę 😉
wątek zamknięty
Jak wg Was wypadają czapraki hv polo porównując do scapa? Co sądzicie w ogóle o emblematach, naszywkach, haftach...
wątek zamknięty
też zwróciłam na nie uwagę. hafty bardzo fajne. sama jestem ciekawa jak ogólnie jakościowo to wygląda. derki też mają b.ładne.
wątek zamknięty
Zairka, nie puszczaj, moim zdaniem to jeden z ładniejszych waszych czapraków  😉
wątek zamknięty
New Cotton na Rudej + niestety jakość straszna bo kobyła bała się lampy błyskowej a bez sie rozmazywało  😵

ogólnie postaram się o lepsze foto pod siodłem z owijkami
wątek zamknięty
Medziiik, a to nie micro ? :>
wątek zamknięty
nie. to ewidentnie new cotton. który wiem że wygląda na rudym super więc nic tylko czekać na lepsze zdjęcia 😉
wątek zamknięty
croopie - Nie to 100% New Cotton z Martim .. ale niestety lepszego foto nie mam (wszystkie jeszcze bardziej rozmazane) ale na rudej w realu się zakochałam  😍

sei - na pewno o lepsze się postaram i nie tylko tego czapraka 🙂 tylko kurcze muszę fotografa ogarnąć z dobrym aparatem bo mój to masakra
wątek zamknięty
ok, coś mi sie ubzdurało w głowie.
Apropo micro, czy w najnowszej kolekcji, nie ma właśnie takiego pikowania ? :>
wątek zamknięty
tak. micro z najnowszej kolekcji mają bardzo podobne pikowanie 🙂
wątek zamknięty
zgrzeszyłam  i prosze o rozgrzeszenie  😀 
ale jest cudowny!
ES Stripe black DR
wątek zamknięty
Wy na pewno będziecie wiedzieć 🙂 Gdzie są najtańsze cottony Eskadrona? Póki co udało mi się znaleźć za 99 zł, no i forumowa minerwa miała za 95, są gdzieś taniej?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Sei, u nas w stajni dużo osób na HV Polo, generalnie mają śliczne rzeczy i na prawdę fajne jakościowo. Polarówki są ekstra  😜
Gdybyś kiedyś wreszcie do mnie przyjechała, dałbym Ci pomacać, ale jak nie to nie. foch  😁
Medziiik, nic tylko czekać na lepsze zdjęcia. A gdzie w ogóle stoicie, bo może bym was odwiedziła z aparatem kiedyś  😁
Siss, piękny  😜
Livia, wydaje mi się, że taniej nigdzie nie znajdziesz, chyba, że ktoś ma w jakimś sklepie zniżkę i będzie chciał Ci kupić 😉 Na re-voltowych ogłoszeniach bywają też nowe cottony z aktualnej kolekcji czasami.
wątek zamknięty
W ogłoszeniach 😉 a jaki kolor i profil potrzebujesz?
wątek zamknięty
D+A, ogólnie łezek szukam w paru kolorach, w naszych ogłoszeniach nie ma a w sklepach można jeszcze trafić 🙂 Tyle że chciałabym kilka, a przy takiej cenie to już prawie moja wypłata 🙂 stąd pytanie 🙂
wątek zamknięty
Siss, bo on grzechu wart!  😍 czekam na zdjęcia!

Livia, taniej niż u minerwy tych z najnowszej kolekcji nie znajdziesz. ze starszych to w ogłoszeniach.

arivle, przyjadę kiedyś. tylko w tygodniu mam uczelnie od rana do nocy. a weekend to jedyna okazja żeby pojeździć na rudym 🙁

edit: a ilu tych łezek potrzebujesz?
wątek zamknięty
Ja kupiłam sporo czpraków w Końskim świecie na wyprzedaży,cottony kupiłam za 85 zł .
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.