Burza Wasz kolor! schowaj go gdzieś głęboko na wypadek gdybyś w ataku wietrzenia paki się go pozbywała! 🤬
Zairka zlitował to się Eskadron przysyłając towar wreszcie. I tak nie wszystko przyszło. Napisali nam, że owijki petrol wyślą nam w grudniu 😵 Jeśli chodzi o jakość obsługi klientów Eskadron/Pikeur powinien już dawno być zbojkotowany. Ale czego nie robi się dla szmatoholików... 😀
Dziś widziałam na żywo brillanta petrol 😍 Tylko po co on by mi był jak już mam emeralda z Anky? TYLKO TO MNIE POWSTRZYMUJE 😁
Zairka, od minerwy 😉 ja teraz zakupy robie w zasadzie tylko u niej. to co dostała z mojego zamówienia już wysłała. czyli tak jak mówiłam marone i nici navy będą u mnie w tym tygodniu. natomiast kolekcja navy-green nie doszła jeszcze. a zamawiałam greena właśnie i grey. a oprócz tego kantar z uwiązem. muszę więc poczekać cierpliwie. ale to dobrze. apetyt mi się zaostrza a dwie szmaty na raz to i tak nadmiar szczęścia 😵 😂
zdjecie Burzy przekonalo mnie, ze moj polopad maritim grey pojdzie pod "mlotek" . extra sa te pady, ale jednak ja wole jasny odcien szarego, popiel. praktycznie kazdy polopad mi sie podoba, albo tez kompletnie nie podoba, a ten nie robi na mnie wrazenia.
co nie zmienia faktu, ze ladne ogolony kon, zadbany, ladnie ubrany i sensownie zdjecie sa bardzo mile dla oka🙂 i Piorek pieknie sie sprawdza w roli modela
ja jestem fanką szarości. uwielbiam je absolutnie. granaty. brązy. czernie. ale czasem tą klasykę też trzeba urozmaicić. u mnie tę rolę pełnią yellow. limegreen i teraz green 😉
jezeli ten komplet byl nowy to cena jak najbardziej w porzadku. eskadron ma za same owije czasem i 99zl. medziiik ale ze co ja? po dzisiejszych wiesciach srednio kontaktuje ..