Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

HUUURRRAAAA przyszedł wkoncu moj prezent urodzinowy od re-voltoiczow🏇
komplet cotton+owijki green 😜 jest piekny 😍
wątek zamknięty
foootyyy! ja już się swoich nie mogę doczekać. a też green zamówiłam  🏇
wątek zamknięty
Zairka Ty szmatoholiku  🤬 🤬 a też czekam na fotki 😀
wątek zamknięty
sei gdzie zamawialas?
bo nademna sie konik zlitował ale jaki ładny prezencik dostałam za długie oczekiwanie 😉
wątek zamknięty
Burza Wasz kolor! schowaj go gdzieś głęboko na wypadek gdybyś w ataku wietrzenia paki się go pozbywała!  🤬

Zairka zlitował to się Eskadron przysyłając towar wreszcie. I tak nie wszystko przyszło. Napisali nam, że owijki petrol wyślą nam w grudniu  😵 Jeśli chodzi o jakość obsługi klientów Eskadron/Pikeur powinien już dawno być zbojkotowany. Ale czego nie robi się dla szmatoholików... 😀

Dziś widziałam na żywo brillanta petrol  😍
Tylko po co on by mi był jak już mam emeralda z Anky? TYLKO TO MNIE POWSTRZYMUJE  😁
wątek zamknięty
Zairka, od minerwy 😉 ja teraz zakupy robie w zasadzie tylko u niej. to co dostała z mojego zamówienia już wysłała. czyli tak jak mówiłam marone i nici navy będą u mnie w tym tygodniu. natomiast kolekcja navy-green nie doszła jeszcze. a zamawiałam greena właśnie i grey. a oprócz tego kantar z uwiązem. muszę więc poczekać cierpliwie. ale to dobrze. apetyt mi się zaostrza a dwie szmaty na raz to i tak nadmiar szczęścia  😵 😂
wątek zamknięty
zdjecie Burzy przekonalo mnie, ze moj polopad maritim grey pojdzie pod "mlotek" . extra sa te pady, ale jednak ja wole jasny odcien szarego, popiel. praktycznie kazdy polopad mi sie podoba, albo tez kompletnie nie podoba, a ten nie robi na mnie wrazenia.

co nie zmienia faktu, ze ladne ogolony kon, zadbany, ladnie ubrany i sensownie zdjecie sa bardzo mile dla oka🙂 i Piorek pieknie sie sprawdza w roli modela
wątek zamknięty
chcecie foty na sucho czy na modelu? bo watpie ze do wiosy jeszcze owijki ubiore 😉
wątek zamknięty
i na sucho i na modelu :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka, najchętniej na sucho I na modelce 😉

ja jestem fanką szarości. uwielbiam je absolutnie. granaty. brązy. czernie. ale czasem tą klasykę też trzeba urozmaicić. u mnie tę rolę pełnią yellow. limegreen i teraz green 😉
wątek zamknięty
mogę wiedzieć kto sprzątnał mi royalblau z przed nosa ? 😤

😁
wątek zamknięty
daj spokoj za 150 zł  😲
wątek zamknięty
komplet z owijkami! to nie duzo.... 🙄
ja same owijki za 80zł sprzedalam
wątek zamknięty
a kto to był ?  👀 😁
wątek zamknięty
coś Wam pokaże
zdjecia zapożyczone z reitforum.de

😂
wątek zamknięty
ja sie przyzwyczailam do dobrej ceny czaprakow  😉 nie maja co z kasa zrobi hah 🙂 ja bym ogolila w zebre  😁
wątek zamknięty
tak Zairka - wiem i czuje że trochę przepłaciłam 😁 ale czego się nie robi żeby mieć komplet

Fantazja - fajne 😀 ciekawe jak ten koń wygląda w czapraku bo tak bez to ok ale myślę że w sprzęcie wygląda to dziwacznie ..
wątek zamknięty
to juz lekkie przegięcie z tym eskadronem  🤔 W życiu bym tak konia nie ogoliła  🤔wirek:
wątek zamknięty
Fantazja, to się nazywa zboczenie :p
wątek zamknięty
ludzie to maja pierd****  🤔wirek:
wątek zamknięty
[quote author=D+A link=topic=14623.msg780909#msg780909 date=1290453041]
Burza,rewelacja. Chyba zaczynam żałować,że się go pozbyłam 😁
[/quote]

a ja zaczynam żałować, że go nie kupiłam  🤦 A troche się zastanawiałam  🤔

Burza ślicznie  😍
wątek zamknięty
Medziiik bez urazy to tylko powiedzonko od mojej prababci na towar : przyjdzie głupi co kupi  😁
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata - Katja chyba ma się zamiar pozbywać 😉
wątek zamknięty
dla mnie to nawet śmieszne  😁
wątek zamknięty
Fantazja z jakiej kolekcji ta derka? Musze ją mieć? 👀

😂 🤣
wątek zamknięty
jezeli ten komplet byl nowy to cena jak najbardziej w porzadku. eskadron ma za same owije czasem i 99zl.

medziiik
ale ze co ja? po dzisiejszych wiesciach srednio kontaktuje ..
wątek zamknięty
używka skarbie  😉
wątek zamknięty
to faktycznie cena zacna...
wątek zamknięty
może ktos mi podlinkowac adres sklepu forumowej minerwy :kwiatek:

+Katja pw :kwiatek:
wątek zamknięty
dobry kon sie nazywa
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.