Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Zaira-  Grocie do pyska w tym padzie 🙂 super wygąda

ja zakupiłam Eskadron Yellow 🙂
wątek zamknięty
Jeśli komuś się mega podoba eskadron rosa i szukałby czegoś zastępczego to polecam czaprak fair playa:
kolor przekłamany, bo to jest taki blady róż z szarymi dodatkami  😍
wątek zamknięty
Cierp1enie : pokaż !! 😍
wątek zamknięty
Zaireczko, wybacz, ale dla mnie jak choinka. nie mówiąc już co będzie jak dołożysz nauszniki do tego.
wątek zamknięty
Zaireczko, wybacz, ale dla mnie jak choinka. nie mówiąc już co będzie jak dołożysz nauszniki do tego.

ja tam nie mam co wybaczać 😉 tylko dlaczego choinka? 👀 nie ma na sobie nic zbednego, a strój odświetny bo to zawody stajenne nasze były 😡
chodzi Ci o brazowy osprzet czy pad nie pasuje? :kwiatek:
wątek zamknięty
wiesz, sama nie wiem. Grocisz jest kary, i czarny sprzęt się na niej nie odznacza, a tu jakoś tak.. za dużo. chociaż broń Boże, mi się Grocisz bardzo w brązie podoba (notabene sama zastanawiałam się oglądając Twoje zdjęcia, czy nie chciałabym brązowego sprzętu  🤔wirek: ), ale chyba nie ten pad. chyba jednak pad mi psuje to wszystko. ale ja nie lubię flaxa w ogóle.
wątek zamknięty
a ja jak tak patrzę na Artemisa, mam wrażenie, że mam GIGANTYCZNY nachrapnik, który przysłania cały pysk konia  😁 🤔
wątek zamknięty
noen Bo artemis ma ogromny nachrapnik a Grotisz mordeczke mały cob a jak sie upre to w duzy pony ja wcisne 😉
ale ogłowie to kocham a na niej jeszcze bardziej mi sie podoba 😜

Bee. mi sie mega we flaxie podoba i jeszcze to ze ma brazowa lamowke idealnie pasuje do reszty 💃 ale ja lubie, duzo, kolorowo i bling bling 🏇 😉
wątek zamknięty
Zairka : teraz jest idealnie, owijki i nauszniki to będzie przesada. Taka choinka jak to Bee określiła  :kwiatek: A teraz to szał, łoł, och i ach  😜 😍
wątek zamknięty
taaa ale i tak bym jeszcze do tego zestawu owijki nauszniki wcisneła 😂
wątek zamknięty
Zairka, to Tobie się powinna ona podobać i jeśli się podoba, to super. ale nie zakładaj jej nauszników. tak ślicznie wyglądała w aqua, a potem jak już jej założyłaś nauszniki, to tak.. odstraszała.  😁
wątek zamknięty
Bee. ona ma na sobie nauszniki 😀iabeł: notabene brown/aqua od czapraka ktory juz jest Twoj 😁
wątek zamknięty
Zairka, a mi się baardzo podoba 😉 jeszcze jakby zdjęcie było takie jakościowo ale bardziej przybliżone, szał 😀
wątek zamknięty
ja w ogóle nie trawie nauszników, jedynie na zawodach, ale to w nie pstrokatych kolorach  😉 😉
wątek zamknięty
to sa zawody:P stajenno podworkowe ale jednak 😀iabeł:
wątek zamknięty
wiem, widzę, ale nie flaxowe, nie rzucają się tak w oczy. ; )
wątek zamknięty
w nie pstrokatych kolorach  😉 😉

Flax nalezy do pstrokatych  😁 Chodziło mi o czarny/granatowy/szary , wtedy jest ładnie 💘
wątek zamknięty
Cierp1enie : pokaż !! 😍

nie mam pod koniem, bo dopiero dostałam 🙂
a czaprak nówka
zrobię jutro rano zdjęcie czapraka, bo teraz to lipne światło 🙂
mi się bardzo podoba 🙂
wątek zamknięty
Cierp1enie : no to czekamy na fotki na sucho  :kwiatek:
wątek zamknięty
Cierp1enie dobry wybor, piekny kolor 🙂
wątek zamknięty
Zairka Super podłoże miałaś na zawodach  😁
wątek zamknięty
Vissenna w Emeraldzie i Shitake pięknie!  😍 Ale Wasabi (tak jak zachwyca mnie ten kolor, o czym pisałam nawet Livii) zupełnie mi się nie podoba. Wygląda "jadowicie" ale w tym złym znaczeniu  🙁 Imo po prostu to nie jego kolor...  😉
wątek zamknięty
Zairka ślicznie wam we flaxie!

[Burza niedawno forumowa s. sprzedawała z owijkami. Ale chyba już sprzedała.

mojego pebble zwinęła milciaaa, to była moja ostatnia Anka, z nią najtrudniej się było rozstać, ale na pocieszenie mam jeszcze owijki z kompletu 🙂

A przy okazji muszę się pochwalić, nie udzielam się w tym (ani w żadnym innym 😀) wątku, ale zapewniam Was że jestem skończonym szmatoholikiem, chyba nie ma już dla mnie ratunku. Dziś przyszło do mnie to cudo:

wątek zamknięty
Co to za kolor?
wątek zamknięty
Mniejsza o kolor, ale jaki ten herb jest ładny 🙂
wątek zamknięty
toffee z toffee/gelb - towar limitowany baardzo 🙂
chyba pierwsza kolekcja z herbami, jak dla mnie najładniejszymi, bo najdelikatniejszymi, a ja nie przepadam za nadmiarem kolorów.
wątek zamknięty
bardzo mi się podoba ten herb.
wątek zamknięty
s. cuudo  😍 gdzie kupowałaś? ile kosztował?  :kwiatek:
wątek zamknięty
LOVELY na niemieckim eBayu, i mimo, że jest piękny to kosztował dużo za dużo!  😵
wątek zamknięty
Zairka, super!! najlepszy jej kolor!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.