Przeglądnęłam 20 stron, ale odpowiedzi nie znalazłam. Ten Irish, co wstawiała xxagaxx to jak on się nazywa - Irish/co/i co. Ktoś wie? bo właśnie sobie robię listę stripe inów, które chcę mieć i muszę wiedzieć, co mam napisać w zamówieniu. :kwiatek:
Przeglądnęłam 20 stron, ale odpowiedzi nie znalazłam. Ten Irish, co wstawiała xxagaxx to jak on się nazywa - Irish/co/i co. Ktoś wie? bo właśnie sobie robię listę stripe inów, które chcę mieć i muszę wiedzieć, co mam napisać w zamówieniu. :kwiatek:
to sałbo przeglądasz :P wystarczyło w przeglądarkę wpisać 😀
Dziewczyny muszę się z kimś podzielić swoją radością właśnie wygrałam na niemieckim ebayu aukcje niciaka hellblau jeszcze tylko dwóch brakuje mi do całek kolekcji 😅 😅 😅 😅
disco,Monny, dzięki jasne że będzie sesja m0niSka, będą ja się tylko ładniej zrobi bo mam do niego owijeczki i chce założyć ale na zakurzoną hale albo w padający śnieg mi szkoda Wiecie co ale się ciesze normalnie nie mogę 💃
Właśnie przytaszczyłam pady do domu, bo chwilowo Skary nie będzie ich potrzebować. Chyba się leczę z kupowania czapraków, bo to są wszystkie, które użytkuje Skary. Parkan ma 5 eskadronów cotton i w zupełności mi to wystarczy 😉
Przytargałam wszystkie swoje pady, porozkładałam do zdjęć, szukam aparatu. Mąż wziął do pracy. 😵 Zen mamy widzę podobną koncepcję kolorystyczną. Mam oba te same maxy, jeden stripe in, a na te dwa pozostałe choruję. Cross in jedynie do mnie średnio ogólnie przemawiają.
Mam takie pytanie z jakich kolekcji są poniższe łaszki - jest to polo pad eskadron i czaprak Brillant, ale pojęcia nie mam jakie to kolekcje, a potrzebuję znaleźć owijki do kompletu. Będę wdzięczna za pomoc.
Kolekcja Aqua-Brown-White już raczej nie dostępna ... Ale można jeszcze czasem trafic ... A macie jeszcze jakieś fotki kantarów ES bo coraz bardziej mi się podobają 🙂 Tylko droższe niż Eskadrona ;/
Forta, 4 nie widziały Skarego, bo akurat przyszły wtedy, kiedy już klamka zapadła o operacji. Ale nadrobimy 😉 Jeszcze mam 2 ES, ale już nie pady, które też do jazdy lubię.
tunrida, dziękuję bardzo- jeszcze bym chciała jeden albo dwa, ale na razie muszę się wstrzymać.
pokemon, no właśnie, ja tylko takie kolory lubię- szarości, brązy, oliwki. Trochę mi ten jade i szmaragd się wysypują z tonacji, ale zobaczymy co z nimi będzie.
ciska, no profi to może będzie jak mi się Skary trochę naprawi 😉
Libella, na razie nie, a które ewentualnie- ja zazwyczaj co jakiś czas robię wyprzedaże 😁
A ja się cieszę, że jestem dorosła i samowystarczalna i se kupuję co chcę. A kiedy męża się pytam, czy kupić sobie coś końskiego, to zawsze słyszę "Kup se, a co se będziesz żałować? W końcu twoja kasa, nie?" Czyż życie nie jest piękne? 💃 Tyle, że takim tempem to ja raczej nie uzbieram na nic konkretnego.
Mój mąż też mi coś czasem przywiezie- ostatnio dorwał kolekcyjne owijki Anky 😉 Teraz wybiera się do Niemiec, więc już dostał listę niezbędnych derek 😁 Ale on też nie protestuje na ilość mojego sprzętu- zazwyczaj się z tego śmieje 😉
Kochany facet z niego i nie narzekam w ogóle. Już tyle lat razem i wie co sprawia mi największą radość. Pewnie wszedł do sklepu i kupił co mu sprzedawca doradził. Mała rzecz a cieszy 🙂.
Trolinka postaram się wynaleźć jakieś zdjecia kantarów ES-mam 2, jeden taki jasny, który ktoś ostatnio wstawiał i niestety nie pierze się za dobrze, a drugi brązowy z jasnym podszyciem i ten jest cudowny!
mój men jest zarazem byłym właścicielem mojego konia i zawsze na mnie krzyczy, że tyle lat Agr chodził w dwóch czaprakach na zmianę i było dobrze, a teraz ma kilkanaście! ale czasami coś mi kupuje np. dostałam jednego cross-ina
Czyż życie nie jest piękne? 💃 Tyle, że takim tempem to ja raczej nie uzbieram na nic konkretnego.
mam tak samo. Co sobie obiecuję,że w tym miesiącu nie kupie kolejnego czapraka,kantarka itp. to akurat znajduje takie które mieć muszę! No i jak wtedy nie kupić! 🤣