Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

tulipan, to pewnie będzie szmata na dwa razy i na sprzedaż 😉 ale jak Cie ciągnie to po prostu kup 😉

Ja bym widziała u Waldka

Plus czekoladowe lub petrolowe owije.
wątek zamknięty
tulipan nie grzesz kobieto  🤬 - kasztany nie są felerne- dobrać coś poza brązem do gniado-srokatego to jest wyczyn 🙂
wątek zamknięty
o nie z rolowaniem sie nie zgodze  😉 moze TAK to wyglada ,ale zapewniam ,ze nie byla rolowana z pysku , lekko palcami delikatnie jak guma + łydki i dosiad i napewno nie na siłe  😉
wątek zamknięty
Burza - on zbliżony trochę do Anky czekoladowej nie ? Zawsze chciałam ją mieć  😎 Chyba mnie przekonałaś.

bjooork - wygrałaś, ale ja nie mogę przeboleć, że mój koń wygląda w brązach / beżach jak wielka ruda plama  😉
wątek zamknięty
Przy tak wypiętej gumie musiała się tak ustawić, z rolowaniem to nie ma związku 😁

bjooork, no ja Cię proszę!

Tulipan nie widziałam na żywo ale na zdjęciach czekolada z cudną lamówką 🙂
wątek zamknięty
tulipan , on chyba jest troszke ciemniejszy od ANKY czekolada  😉
wątek zamknięty
Burza wierz mi mój wygląda w kolorach parszywie - a ja dodatkowo typowo gustująca w klasyce, więc brąz Ci u nas króluje
wątek zamknięty
bjooork, zawsze warto szukać dalej 🙂
wątek zamknięty
Burza , ale loknij na luźne gumy wiszace , ktore byly bo byly
wątek zamknięty
bjooork ja dwa lata jeździłam na czarno-biało, bo jak twierdziłam na srokate nic nie pasuje. Do tego najgorsze według mnie umaszczenie do dobrania czegokolwiek - skraogniadosrokaty, totalnie iny latem i zimą, ni to kary ni brązowy 😀

Dopiero niedawno zaczęłam eksperymentować, z rożnymi skutkami ale są zawsze da się znaleźć fajne kolory!:

wątek zamknięty
Burza ha a nawet ostatnio nawet zrobiłam kolorystyczne odstępstwa: dla ES, który ma kolor zbliżony do khaki (nawet nie wiem co to za kolekcja) i Eskadrona z black-silver-cooper (o dziwo ja antyeskadronowa jestem miło zaskoczona jego jakością)

chwilowo jednak budżet w tym segmencie zamknięty - 5 czapraków to nasze minimum, które dziakowi musi chwilowo wystarczyć, bo kasę jednak wolę pakować w treningi

edit: vissenna czerń tak, brąz tak, kolory nieeee - jestem w tym przypadku zboczona i naprawdę nie widzę Mr G w kolorach tęczy
wątek zamknięty
cieciorka - maść zbliżona do mojego i faktycznie się ten czaprak zlewa. Sama nie wiem czy mi się podoba czy nie  🤔wirek:

mnie się strasznie podoba :P ale kolor z pierwszego twojego zdjęcia też wygląda na waldim świetnie i można więc uznać, że masz już coś podobnego 🙂
wątek zamknięty
bjooork, taki Es z lamówką pomarańczową? pewnie, treningi ważniejsze 🙂
wątek zamknięty
vissena, na Twoim miejscu pozbyła bym się wasabi, w czarnym mu nijak, ale w reszcie wygląda mega hiper piknie  😜
wątek zamknięty
vissenna, czarny i petrolowy rządzą 🙂
wątek zamknięty
nirv Wasabi poszedł w świat, do ludzi 🙂
Butrza czarny chciałam koniecznie, bo jeden klasyczny w morzu kolorów musi być 🙂 I tu właśnie niekoniecznie chodzi o efekt "wow", bo czarny ma się przed wszystkim nie brudzić i być "na co dzień" 😀
wątek zamknięty
cieciorka - dziękuje, ale ten Eskadron już poszedł w świat dosyć dawno  😎
wątek zamknięty
To się zdziwisz bo czarny brudzi się najbardziej 😁 byle pyłek widać 😀
wątek zamknięty
tulipan
ten choco jest ciemnieszy chyba w realu, moja kolezanka ma. Bardzo klasyczny braz, odradzam marone, zbyt nudno na kasztanie.
vissenna
jak dla mnie tylko czarny bardzo ladnie, i ten czerwono rozowy calkiem. Reszta za bardzo pstrokata, ten braz kompletnie mi sie nie podoba.  🙄
wątek zamknięty
Burza nie mam bladego pojęcia co to za ES (edit: znalazłam foty podobnych to sportive) - jakaś stara kolekcja kupiony do ciurania tylko dlatego, że miał profilowanie na kłębie; a treningi no cóż dziad mi się na stare lata (aktualnie 21,5) w końcu ujeżdża, a ja czerpie z tego dużo satysfakcji (znacznie więcej niż z nowych szmat  😉 ), więc  korzystam póki chłopak ma siłę i ochotę do pracy
wątek zamknięty
visenna jak dla mnie najlepiej w shitake, emerald i black  🙂

Nirv poszedł w świat, w dobre ręce  😀iabeł:
wątek zamknięty
jejku jak mi sie vasabi nie podoba  🤣 taki ostry limonkowy  😉
wątek zamknięty
Mi się najbardziej w emerald podoba🙂
wątek zamknięty
visenna, i dobrze, że poszedł. ja bym jeszcze spróbowała go ubrać w hmm, coś szmaragdowego, albo gelb/okolice?

Precelek, Bogusławowi to w pea jest pięknie!  💘
wątek zamknięty
Tak jeszcze mam luźne przemyślenia co do padów Anky...
To chyba jedyne "cosie" pod siodło w których Łaciaty jakoś wygląda. Większość czapraków jest zwyczajnie za mała na niego i ledwo co wystaje:

Ja zresztą też nie mała ani masą ani wzrostem (178cm) więc się dobraliśmy  😂

Za to Anky jest ogromne i przynajmniej się prezentuje na takich gigantach.
Tu takie mało porównanie ze szmatoholików:

Ten sam pad a w zależności od kalibru konia potrafi różnie wielkościowo wypadać   😁

wątek zamknięty
vi, pady ES są większe  😉
wątek zamknięty
Nirv, w pea jest faktycznie ok, ale w wasabi będzie jeszcze lepiej, jemu ogólnie w jasnych zieleniach jest dobrze
. (a jak nie, to puszczę w świat  😉 )
znalzłam takie fotki w internecie, jak dla mnie to jest to kolor dla gniadych 😉
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:wlPaG50kxbtB1M:http://img267.imageshack.us/img267/9593/kathsb8.jpg&t=1[/img]
wątek zamknięty
Ja tak patrzę na zdjęcia z wiosny w Kiwi i to był nasz dobry kolor. Ale trudno 🙂
wątek zamknięty
zaszalałam. Złożyłam zamówienie w koniku na czaprak owije i derkę Nici  🤬 🤬 Dobrze że mam zniżkę 😀😀
wątek zamknięty
xxagaxx, słusznie bo fiolet to wasz kolor 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.