Macie może pomysł, jakie owijki będą pasowały do eskadrona coriander? Bo nie wiem, czy takie jeszcze gdzieś znajde. Myślałam o Anky Sand, ale też nie widziałam 🤔
Czy ktoś się może orientuje w jakim sklepie kupię polarową derke M zieloną Eskadrona i spray Nici ? W okserze nie ma niciaków , w mustangu chyba nie ma już derki ,w amigo w ogóle nie ma tych artykułów ...
Dużo rzeczy firmy BR jest dostępnych i popularnych w Holandii. Produkty wyglądają na dobre jakościowo, aczkolwiek w łapach nie macałam 🙂
Ach, te Niciaki fioletowe... 💘
BR ma bardzo dobre rzeczy. jak juz pisalam mam ich derke i jest obledna. swego czasu sprowadzalam tez ich rzeczy z Niemiec (tyle, ze ludzie tu sie krzywili co za firma bo nie znali , ale kupowali chetnie jak widzieli jaka jakosc).
a co do niciakow to sie zgadzam w 100% , superowe sa 😜
A orientuje się ktoś może czy w siodlarnia.com pojawią się jeszcze rzeczy z Eskadrona? Miałam tam upatrzone ochraniaczki...i zniknęły z dnia na dzień... 🤔wirek:
Ada, po tą derkę zagadaj do forumowej minerwy. sama od niej będę kupować tylko właśnie tą navy-green
a jak już przy derkach jesteś czy ktoś mógłby dla mnie zmierzyć po grzbiecie derkę zimową i polarową double-fleece eskadrona w rozmiarze M? albo porównać ich rozmiarówkę z jacsonem? 🙇