Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Dramka, i wyłazi że ty nic nie czytasz! :P
wątek zamknięty
no pewnie ze czyta!! OGŁOSZENIA 💃
wątek zamknięty
Gallien, podejrzewam że za pośrednictwem tej strony co BR. w ich katalogu znalazłam ten czaprak 😉
wątek zamknięty
Macie może pomysł, jakie owijki będą pasowały do eskadrona coriander? Bo nie wiem, czy takie jeszcze gdzieś znajde. Myślałam o Anky Sand, ale też nie widziałam 🤔
wątek zamknięty
pokora93, ciągle ktoś sprzedaje owijki coriander, ogłoś się.
wątek zamknięty
nie  wiedziałam że aż takie cudeńka es robił   😍

wątek zamknięty
wydaje mi się że teraz taki podobny wyszedł 🙂 tylko z innym herbem (pomarańczowym?)...

a do mnie we wtorek powinien przyjść marone i niciak!  😅 nie mogę się już doczekać  😜
wątek zamknięty
Czy ktoś się może orientuje w jakim sklepie kupię polarową derke M zieloną Eskadrona i spray Nici ? W okserze nie ma niciaków , w mustangu chyba nie ma już derki ,w amigo w ogóle nie ma tych artykułów ...
wątek zamknięty
spray powinien być w equishopie. ostatnio nawet mieli promocję i sama się nad nim zastanawiałam 😉
wątek zamknięty
Czepiacie się  🤬

Nie śledze wszystkie wątki  😉

wątek zamknięty
Miał ktoś z was może derkę BR?
Zastanawaim się nad kupnem, bo wyglądają super  😍

Warto?
wątek zamknięty
też do nich śliniłam już kilkadziesiąt (?) stron wcześniej. więc też jestem ciekawa i podłączam się do pytania 🙂
wątek zamknięty
rtk, a są one dostępne gdzieś w pl ?
wątek zamknięty
ja mam derke BR , ale nie taka zimowke, tylko drelichowa, popielato rozowa, obled w ciapki  😜
wątek zamknięty
są, tutaj - http://www.justynadysarz.com/sklep/index.html 🙂
Chyba zamówię dużo, bo te rzeczy są takie niespotykane u nas, w końcu coś nowego 🙂.
wątek zamknięty
no w koncu ta firma sie u nas rozpowszechni  😅 i moze nie trzeba bedzie w koncu specjalnie z niemiec ich produktow sprowadzac.
wątek zamknięty
Pamiętam, że ktoś szukał fioletowych niciaków wszechstronnych. Proszę: http://konik.com.pl/pl,product,2419453,potnik,nici,eskadron,z,kolekcji,jesien,zima,2010.html  😉
wątek zamknięty
Dużo rzeczy firmy BR jest dostępnych i popularnych w Holandii. Produkty wyglądają na dobre jakościowo, aczkolwiek w łapach nie macałam 🙂

Ach, te Niciaki fioletowe...  💘
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Mnie się stamtąd podobają tylko lavender i green, reszta to nie moja bajka 🙂
wątek zamknięty
mi sie tylko te dwa od lewej nie podobają 
wątek zamknięty
Czy ktoś wie gdzie jest dostępna ta derka ?
Chodzi mi o tę z brązem !
Drugą wersje kolorystyczną widziałam dostępną ale tej brązowej nie.

wątek zamknięty
Dużo rzeczy firmy BR jest dostępnych i popularnych w Holandii. Produkty wyglądają na dobre jakościowo, aczkolwiek w łapach nie macałam 🙂

Ach, te Niciaki fioletowe...  💘

BR ma bardzo dobre rzeczy. jak juz pisalam mam ich derke i jest obledna. swego czasu sprowadzalam tez ich rzeczy z Niemiec (tyle, ze ludzie tu sie krzywili co za firma bo nie znali  , ale kupowali chetnie jak widzieli jaka jakosc).

a co do niciakow to sie zgadzam w 100% , superowe sa  😜
wątek zamknięty
Ada  😜 boskie te dereczki
wątek zamknięty
A orientuje się ktoś może czy w siodlarnia.com pojawią się jeszcze rzeczy z Eskadrona? Miałam tam upatrzone ochraniaczki...i zniknęły z dnia na dzień... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Chyba już nie będzie, z tego co dziewczyny wcześniej pisały...
wątek zamknięty
Mi z kolei pan napisał, że brak tych rzeczy jest jedynie chwilowy i że wycofanie Eskadrona z jego sklepu to tylko plotki  😉
wątek zamknięty
No to fajnie, cieszę się że będzie tam jeszcze Eskadron 🙂
wątek zamknięty
Ada, po tą derkę zagadaj do forumowej minerwy. sama od niej będę kupować tylko właśnie tą navy-green

a jak już przy derkach jesteś czy ktoś mógłby dla mnie zmierzyć po grzbiecie derkę zimową i polarową double-fleece eskadrona w rozmiarze M? albo porównać ich rozmiarówkę z jacsonem?  🙇
wątek zamknięty
ja mam derke zimową firmy BR  kupioną w GNLu 3 lata temu
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.