Aaaa to ja go nawet posiadam i właśnie przed chwilą miałam go w łapkach 🙂 z tym że on jest raczej duużo ciemniejszy niż ta Anka na foto Myślę że będzie Wam do twarzy i wyjdzie Szał Ciał !
A tak po za tym to ja zasadzam się na kupno białego polopadu z Martim (tego co Ty posiadasz) ale nie wiem czy jeszcze gdzieś go dostanę 😁 Ogólnie rzecz biorąc teraz ograniczam kolekcję tylko do tego co pasuje do rudej 😉
jak juz bedziecie mialy te polopady (chodzi mi o grey) to ja poprosze zdjecia "w realu" bo na tych katalogowych strasznie ciemny sie wydaje, a szkoda..
Medziiik, liczę na to że jest ciemniejszy ale ja w ogóle kocham szary na Piorku 🙂 a biały maritim gdzieś mi mignął ostatnio, na pewno jeszcze wszędzie zalega, mustanga sprawdziłaś?
Katja - ja zabieram czapraki wszystkie w niedziele chyba do stajni na obfocenie i decyzje co zostaje a co idzie na sell tak więc jak cykne wstawię .. chyba że chcesz zdjęcie jutro w świetle dziennym to zrobie na balkonie 😁
edit: Burza - szukałam na okserze.pl i mustangu nie ma 🙁
o dziekuje 😀 jakby sie dalo to jutro bym prosila, bo najpozniej pojutrze sie musze zdecydowac na bialy lub szary, a ze oba mi sie szalenie podobaja to nie wiem, ktory 🤔wirek: wiec stwierdzialm, ze jesli ten szary bedzie b. ciemny to stawiam na bialy 😉 bo na c.gniade bardziej mi sie jasny szary podoba niz ciemny.
no wlasnie caly sek w tym, ze nie wiem czy zdjecia katalogowe oddaja jego prawdziwy odcien, zapewne tak, ale ja sie ludze, ze jednak jest jasniejszy 🤔wirek: 😁 nie znam nsie na eskadronach itp, dopiero ciocia Ewabe mnie wciagnela w szmatoholizm 🤬 no i mam mozliwosc w dobrej cenie kupic rzeczy, ktore mi sie podobaja i przydadza wiec czemu nie. tylko wlasnie nie wiem czy ten szary jest ciemny czy jednak jasniejszy. (jak juz pisalam wole c.gniade w jasnoszarym kolorze)
wielkie dzieki :kwiatek: cholera, ladnie na fotce wyglada, nie ulatwilas mi wyboru 😜
(najlepiej byloby obydwa kupic i nie byloby rozterki, ktory wybrac:P no ale mimo dobrej ceny, jednak to kasa jest... i tak w ogole jezeli faktycznie go zakupie to bedzie moja pierwsza kupiona rzecz firmy eskadron)