Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

sei Gdzie można tą groszkową Scape dostać????
wątek zamknięty
Dziewczyny potrzebuję spis sklepów jeździeckich stacjonarnych gdzie mają bardzo duuuuuuuży wybór kolorystyczny owijek  🙇 - czy ktoś pomoże ? :kwiatek:

edit: chodzi mi o sklepy na terenie Warszawy
wątek zamknięty
Arimona niestety, ja jestem z tych co pod ujeżdżeniówkę w życiu nie wsadzą czapraka wszechstronnego  😉 A DL jeszcze spokojnie będzie mój 😉

jak dla mnie Pasi konik ma duży wybór kolorystyczny owijek.
wątek zamknięty
Medziiik, Amigo ma chyba najwiekszy 😉 A jeśli nie, to jeden z większych.

Poza tym pasi-konik, konik
wątek zamknięty
Ajjjjjj a do mnie jutro trafi dzięki D+A wymarzony polopad, który tak za mną chodził, chodził i ciągle jakoś się nie składało 🙂
wątek zamknięty
Burza - jaki polopad 😀?
wątek zamknięty
Medziiik, ty akurat powinnaś wiedzieć bo o niego pytałam 😉

I dla poglądu Piórek w szarościach- coś czuję że będzie szał 😀
wątek zamknięty
Aaaa to ja go nawet posiadam i właśnie przed chwilą miałam go w łapkach 🙂 z tym że on jest raczej duużo ciemniejszy niż ta Anka na foto
Myślę że będzie Wam do twarzy i wyjdzie Szał Ciał !

A tak po za tym to ja zasadzam się na kupno białego polopadu z Martim (tego co Ty posiadasz) ale nie wiem czy jeszcze gdzieś go dostanę  😁
Ogólnie rzecz biorąc teraz ograniczam kolekcję tylko do tego co pasuje do rudej 😉
wątek zamknięty
jak juz bedziecie mialy te polopady (chodzi mi o grey) to ja poprosze zdjecia "w realu" bo na tych katalogowych strasznie ciemny sie wydaje, a szkoda..
wątek zamknięty
Medziiik, liczę na to że jest ciemniejszy ale ja w ogóle kocham szary na Piorku 🙂 a biały maritim gdzieś mi mignął ostatnio, na pewno jeszcze wszędzie zalega, mustanga sprawdziłaś?

Katja, uśmiechaj się do Medziik 🙂
wątek zamknięty
Katja - ja zabieram czapraki wszystkie w niedziele chyba do stajni na obfocenie i decyzje co zostaje a co idzie na sell tak więc jak cykne wstawię ..
chyba że chcesz zdjęcie jutro w świetle dziennym to zrobie na balkonie  😁

edit:
Burza - szukałam na okserze.pl i mustangu nie ma 🙁
wątek zamknięty
o dziekuje  😀 jakby sie dalo to jutro bym prosila, bo najpozniej pojutrze  sie musze zdecydowac na bialy lub szary, a ze oba mi sie szalenie podobaja to nie wiem, ktory  🤔wirek: wiec stwierdzialm, ze jesli ten szary bedzie b. ciemny to stawiam na bialy 😉 bo na c.gniade bardziej mi sie jasny szary podoba niz ciemny.
wątek zamknięty
Katja, ale Medziiik, pisze że ich w sklepach nie ma, przecież to poprzednia kolekcja.
wątek zamknięty
a gdzie pisalam, ze ze sklepu ten pad do mnie przybedzie? 😉 ja czytam co Wy piszecie, spokojnie 😉
wątek zamknięty
Z tira spadnie? 😁
wątek zamknięty
ja nie kupuje sprzetu w PL
wątek zamknięty
Katja - to jak Ci sie szary spodoba to daj znać to może ja kupię biały  😁
wątek zamknięty
no wlasnie caly sek w tym, ze nie wiem czy zdjecia katalogowe oddaja jego prawdziwy odcien, zapewne tak, ale ja sie ludze, ze jednak jest jasniejszy  🤔wirek:  😁
nie znam nsie na eskadronach itp, dopiero ciocia Ewabe mnie wciagnela w szmatoholizm  🤬 no i mam mozliwosc w dobrej cenie kupic rzeczy, ktore mi sie podobaja i przydadza wiec czemu nie. tylko wlasnie nie wiem czy ten szary jest ciemny czy jednak jasniejszy. (jak juz pisalam wole c.gniade w jasnoszarym kolorze)
wątek zamknięty
A tak po za tym to ja zasadzam się na kupno białego polopadu z Martim (tego co Ty posiadasz) ale nie wiem czy jeszcze gdzieś go dostanę  hihi

Medziiik,a ja się właśnie zastanawiam czy swój sprzedać 😁 zaraz poproszę kogoś ,żeby mi rudego ubrał🙂
wątek zamknięty
D+A - białego ?! oj chyba kogoś będę molestować na PW  😁
wątek zamknięty
jeszcze nie molestuj.Jak się zdecyduje sprzedać to sama o tym poinformuję😉
wątek zamknięty
Katja
poniżej robiłam foto do szmatoholików w sztucznym świetle

wątek zamknięty
Ubierze mi ktoś rudego w biały polopad?

wątek zamknięty
wielkie dzieki  :kwiatek: cholera, ladnie na fotce wyglada, nie ulatwilas mi wyboru  😜

(najlepiej byloby obydwa kupic i nie byloby rozterki, ktory wybrac:P no ale mimo dobrej ceny, jednak to kasa jest... i tak w ogole jezeli faktycznie go zakupie to bedzie moja pierwsza kupiona rzecz firmy eskadron)
wątek zamknięty
Dzisiejsze łaciate w Cardinalu:
wątek zamknięty
D+A - dorysuj na Anky granatowa lamówkę i przekej w pantcie herb i gotowe  😁

Katja - zrobię Ci jeszcze jutro zdjęcie w świetle dziennym to zadecydujesz  🤣

vissenna - lubię łaciate ale jakoś mi to tak średnio leży (może to z braku słońca letniego) chyba w standardach widzę Was najlepiej - nie bij  👀
wątek zamknięty
D+A, mam jasno gniadego 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Burza zawody  😲  👍
wątek zamknięty
Dramka jak ja uwielbiam jak Ty nagle sie obudzisz  😂 👍 te zawody to juz hoho a fotki z nich przewijały sie przez kilka watkow 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.