akzzi dzieki wielkie! mi sie ten kolor na zdjeciu troche ciemny jak na chilli wydawal, ale tak jak pisalam- ja jestem zielona w tym temacie.. w kazdym razie sliczna dera 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg774311#msg774311 date=1290017508] ale takie wzorzyste owije ciężko zawinąć,żeby wyglądało to ładnie,a wzorki nie nakładały się...miałam kiedyś hkm w romby i same w sobie są śliczne,ale po zawinięciu tak sobie...[/quote] Z kratką się zgadzam, wygląda bardzo nijako, ale kiedyś wiedziała malutkie gwiazdeczki na owijkach i wyglądały super, dlatego sądzę, że takie drobniutkie elementy mogą wyglądać nieźle, a jakieś kraty, fale, wzroki, mniej.
ktos ma pomysł na czaprak, o który pytałam na 600 stronie?
O rany rtk - piękny jest ten w kratkę i będzie super pasował - moim zdaniem 😀 Dawno nic mi tak nie 'wpadło w oko', ale czy do kasztanów będzie pasował 🤔 Pozdrawiam
aaa, poszedł przelew, czyli Agowa aqua-brown jest już mój 😜 teraz mam pytanie, jakie owijki polecicie? w sensie jakiej firmy, względnie taniej o dużym wyborze kolorystycznym?
juliadna - forumowa SIWA FOLBLUTKA ma na sprzedaż hazela DL full + derke do niego tylko przymierzone na konia wiec znaleźć trudno nie jest 😉
a ja kupiłam sobie w okserze.pl paski do owijek/bandaży w kolorze (szarym) a przyszły mi ..hmm.. takie ala nugatowe i dupa - ja wiem że kolory ze zdjęć mogą się do zdjęć katalogowych średnio ale żeby z szarego nugat wyszedł 🤔wirek: ale że są mi potrzebne to nacieszę się i takimi .. może w słońcu zrobią się szare 🤣