Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

rtk, zwracam honor. będzie super!

mnie się podoba ta drobnopikowana scapa  😜
wątek zamknięty
Przepiękny mają ten czekoladowy pad z czerwoną lamówką, zawsze mnie gniecie jak go widzę 😁
wątek zamknięty
fajnie, ze w koncu ta firma jakos sie rozpowszechnia, jak przywozilam rzeczy z niemiec to ludziska takie oczy  😲 "ladne jak na  no name"...
wątek zamknięty
Burza, trza było gadac ze chcesz petrola to bym ci wysłała mojego. Jakoś mi do Kuczicy nie pasuje za Chiny.
wątek zamknięty
podobają mi się te czapraki Katja, bardzo.
wątek zamknięty
mi tez  😜  dlatego ciesze sie, ze ta firma jest coraz bardziej popularna bo maja ladne i dobre rzeczy  😉

edit: porzebuje predko pomocy eskadronowcow (bo ja w tym temacie zielona...)

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350411912582&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
czy ten kolor to chilli? bo nie wyglada na tak jaskarawy jak inne rzeczy chilli, a jednak dera ta jest tak opisana.
wątek zamknięty
tak, to chili. reszta rzeczy też z tej kolekcji.
wątek zamknięty
akzzi dzieki wielkie! mi sie ten kolor na zdjeciu troche ciemny jak na chilli wydawal, ale tak jak pisalam- ja jestem zielona w tym temacie.. w kazdym razie sliczna dera  🙂
wątek zamknięty
armaquesse, ale ja go wymieniłam, nie kupowałam 🙂
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg774311#msg774311 date=1290017508]
ale takie wzorzyste owije ciężko zawinąć,żeby wyglądało to ładnie,a wzorki nie nakładały się...miałam kiedyś hkm w romby i same w sobie są śliczne,ale po zawinięciu tak sobie...[/quote]
Z kratką się zgadzam, wygląda bardzo nijako, ale kiedyś wiedziała malutkie gwiazdeczki na owijkach i wyglądały super, dlatego sądzę, że takie drobniutkie elementy mogą wyglądać nieźle, a jakieś kraty, fale, wzroki, mniej.

ktos ma pomysł na czaprak, o który pytałam na 600 stronie?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
raczej na pewno. miałam błękitny i on ma właśnie na metce złote przeszycia.
wątek zamknięty
aniaaa, Bee., dzięki!
wątek zamknięty
Właśnie przyszedł Impulsik ROST 😜 akzzi :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka cieszę się, że dotarł dziś 🙂 I z niecierpliwością czekam jak będzie wyglądać pod Twoim siodłem 🙂
wątek zamknięty
O rany rtk - piękny jest ten w kratkę i będzie super pasował - moim zdaniem 😀
Dawno nic mi tak nie 'wpadło w oko', ale czy do kasztanów będzie pasował 🤔
Pozdrawiam
wątek zamknięty
aaa, poszedł przelew, czyli Agowa aqua-brown jest już mój  😜
teraz mam pytanie, jakie owijki polecicie? w sensie jakiej firmy, względnie taniej o dużym wyborze kolorystycznym?
wątek zamknięty
Bee a Aga sprzedawała aqua/brown czy ice/mocha?
wątek zamknięty
oba. tyle, że o browna ja ją zmolestowałam, a ice-mocha był wystawiony w ogłoszeniach.
wątek zamknięty
oo moj eks rost  🤣 fotki prosimy !

a mi sie kon zapoprezyl  🙁 🙄 i dupa z jazd
wątek zamknięty
Czy ktoś posiada: EURO-STAR Stripe IN model PONY VS ?? 
wątek zamknięty
taa jakoś moja asertywność spada ostatnio... i tak oto sprzedałam Aquę 😉

Chciałam napisać do dziewczyn  które zamawiały ze mną rzeczy w Niemczach (sorki ale nie mam siły do wszystkich dziś pisać)

Zapłaciłam, czekamy teraz na paczkę 😉
wątek zamknięty
patrzcie co znalazłam bo dużo osób się udania za DR,  ale niestety pony ...

[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-NICI-Schabracke-Cotton-Pony-Dressur-hazel-/160496977499?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item255e5d865b[[a]]
wątek zamknięty
JUZ MAM W DOMU NICIAKA VIOLET! aaa <3
wątek zamknięty
pokazuj 😀
wątek zamknięty
jakow w next tyg uda mi sie zrobic fotki, bo teraz nie mam zbytnio czasu, ale jak tylko zrobie to napewno sie pochwale! ;D
wątek zamknięty
juliadna - forumowa SIWA FOLBLUTKA ma na sprzedaż hazela DL full + derke do niego tylko przymierzone na konia wiec znaleźć trudno nie jest 😉

a ja kupiłam sobie w okserze.pl paski do owijek/bandaży w kolorze (szarym) a przyszły mi ..hmm.. takie ala nugatowe i dupa  - ja wiem że kolory ze zdjęć mogą się do zdjęć katalogowych średnio ale żeby z szarego nugat wyszedł  🤔wirek:
ale że są mi potrzebne to nacieszę się i takimi .. może w słońcu zrobią się szare  🤣
wątek zamknięty
a faktycznie nie zauważyłam
wątek zamknięty
hurra, xxagaxx! super! Cieszę się że udało, ! To znaczy że kurteczke upolowana może już będę miała za tydzień 🙂
wątek zamknięty
hurra, xxagaxx! super! Cieszę się że udało, ! To znaczy że kurteczke upolowana może już będę miała za tydzień 🙂

na to licze, prosiłam o szybką wysyłkę 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.