ciska, od Forumowiczki Pursat, marzy mi się go dorwać bo tylko trzech mi brakuje żeby mieć wszystkie i jego między innymi też wrrr Treningówka Easy Rider - Euro Star
hm... jest różowy (ktoś szukał), a tak poza tym to trzeba dzwonić albo pisać pytać co się da zamówić,ja na razie wolę nawet tego nie wiedzieć, bo czekam na kolejny pad 🙄
Kurde, już dwa razy "kupowałam" ten pad na allegro i w ostatniej chwili wracała mi jasność umysłu i nie klikałam ostatecznie 😵 Niech go w końcu ktoś kupi, bo nie wytrzymam 😀
Precelekmnie przez Twój awatar też kusi i dera,i kantar i wszystko...ale jestem dzielna,zbieram na polopad bicolor z nowej kolekcji,z tej drugiej serii 🤣
na euro-stara się nie załapałam,jak nie dorwę z magazynu,to chyba na eskadrona się załapię... co do zbieżności - zawsze kolekcje pikeura nawiązują wprost do eskadrona,ale tym to ameryki nie odkryłam przecież 😉
Jejku jak pomyślę że jeszcze nowe kolekcje nadchodzą, to 😵 Jak mi wszystkie zakupione przyślą to będę miała 8 czapraków a wtedy mama mnie zabije, oskrobie, wypiecze na ogniu, doda buraczków i zje. I z nikim się nie podzieli!
Ale osiem to nie jest za dużo, prawda? 👀 Osiem jest w sam raz na jednego gniadego konia! Tak samo jak dziesięć, jakby mi się spodobało w nowych kolekcjach... Przyznajcie mi rację 😉