Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Klasyka klasyką, ale zdania nie zmienię. 😁 Dobrze Ci idzie polowanie na czapraki. Jakbyś dorwała gdzieś dwie sztuki Hellblau, to daj znać. 😎
wątek zamknięty
Majeczka  gdzie dorwałas tak starego nici ?  😲

treningówka piękna  😍
wątek zamknięty
ciska, od Forumowiczki
Pursat, marzy mi się go dorwać bo tylko trzech mi brakuje żeby mieć wszystkie i jego między innymi też wrrr
Treningówka Easy Rider - Euro Star
wątek zamknięty
Popieram że terningówka super. A dokładniej to co to za dereczka 😍
wątek zamknięty
Easy Rider made by Euro Star ja wziełam treningówkę ale jest do wzięcia jeszcze normalna(cała) przynajmniej przed weekendem była w Horse-Trade
wątek zamknięty
Hihi tak się na nią zapatrzyłam że nie doczytałam.
wątek zamknięty
jakby ktoś jeszcze marzył o ujeżdżeniowym stripe-in irish to jest w Gidranie jeszcze i jest absolutnie cudowny (tylko czemu nie skokowy ?? 😤 )
wątek zamknięty
Forta, a co ciekawego sie tam jeszcze kryje?? Z takich kolorow hitow ?
wątek zamknięty
hm... jest różowy (ktoś szukał), a tak poza tym to trzeba dzwonić albo pisać pytać co się da zamówić,ja na razie wolę nawet tego nie wiedzieć, bo czekam na kolejny pad  🙄
wątek zamknięty
Forta a kojarzysz w jakiej cenie?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
w takiej właśnie  😉
wątek zamknięty
majeczka już mi tęskno za moim fioletem  😕
wątek zamknięty
Kurde, już dwa razy "kupowałam" ten pad na allegro i w ostatniej chwili wracała mi jasność umysłu i nie klikałam ostatecznie  😵 Niech go w końcu ktoś kupi, bo nie wytrzymam  😀
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek: strasznie kusi...

dzionka ja go uwielbiam  💘 kupuj, na gniadym będzie bosko

wątek zamknięty
Dzionka nie kupuj!

Precelek kupuj! będzie Wam pasowało do dralonu
wątek zamknięty
Precelekmnie przez Twój awatar też kusi i dera,i kantar i wszystko...ale jestem dzielna,zbieram na polopad bicolor z nowej kolekcji,z tej drugiej serii  🤣
wątek zamknięty
Wiem właśnie, że będzie bosko 🍴 dobra, biorę go.

aaaa, muszę się ogarnąć, nie biorę 😀
wątek zamknięty
kupuj Dzionka, będzie ślicznie  💃
wątek zamknięty
Ktoś a wiesz już jaka będzie ta druga seria czy strzelasz, ze będzie powalająco piękna?

żartowałam Dzionka, kupuj  😉
wątek zamknięty
śniło mi się,że polopad będzie granatowo-biały  😎
wątek zamknięty
Nie no, dwa pady są w drodze do mnie, więc to by było przegięcie. Wyłączam to i idę spać. Niedobre jesteście, kusicielki!!!  😀iabeł: 😀iabeł:
wątek zamknięty
coś mi się wydaje, że eskadron robi identyczne pady jak euro -star, tylko trochę później  👀 był już brązowo-biały, a teraz granatowo-biały
wątek zamknięty
na euro-stara się nie załapałam,jak nie dorwę z magazynu,to chyba na eskadrona się załapię...
co do zbieżności - zawsze kolekcje pikeura nawiązują wprost do eskadrona,ale tym to ameryki nie odkryłam przecież 😉
wątek zamknięty
Dzionka kupuj!  🤣

Jejku jak pomyślę że jeszcze nowe kolekcje nadchodzą, to  😵
Jak mi wszystkie zakupione przyślą to będę miała 8 czapraków a wtedy mama mnie zabije, oskrobie, wypiecze na ogniu, doda buraczków i zje. I z nikim się nie podzieli!

Ale osiem to nie jest za dużo, prawda?  👀
Osiem jest w sam raz na jednego gniadego konia!
Tak samo jak dziesięć, jakby mi się spodobało w nowych kolekcjach...
Przyznajcie mi rację  😉
wątek zamknięty
majeczka gdzie idzie dorwać taką treningówkę?? Jest boska 😜
wafelkowa 8 to wcale nie tak dużo 😉 sama mam już chyba z 15 czapraków i ciągle mi mało 😡
wątek zamknięty
Forta o tym padzie mówisz? :  😁
[img]http://b62.grono.net/87/100/gallery-91252092-500x500.jp[/img]

już od dawna w moich łapkach  🤦
ja myślę nad irish green  🙂

ktoś to jest straszne, u mnie zaczęło się niewinnie, od szarego kantarka z różowym podszyciem. Potem to było tylko... "a co by było gdyby... 😀 "
wątek zamknięty
LOVELY, obydwa do szmatocholików 😍
Ten dralon jest cuuuudoowny! Jak będziesz chciała się pozbyć to chętnie przygarnę 😁

_kate, marzę o takim komplecie! Cudownie!

szachowa, 15? 15 to Ty masz samych Anek i eskadronów, a co z resztą? 😀 Zrób w końcu zdjęcie swojej kolekcji!
wątek zamknięty
escada, nie oddam 😍
szachowa, ja kupowałam w Horse-Trade 😉
wątek zamknięty
moniska- wystawiłam go do wymiany, potem nawet myślałam zeby się go pozbyć ale.. za bardzo go kocham  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.