misia_zz troche wczesniej porowalam Ci alaca pad do Anky. Ja mam alaca pad jest calkiem, calkiem... nie mam tej nowszej wersji, ale mojnie ma polaru od spodu... 🤔wirek: Ale Anka grubsza i wygrywa...
poczta polska jest 👿 🤬 mój cobalt leży na poczcie już jakiś czas! 😵 czeka na mnie, taki samotnyyy. dostałam dzisiaj awizo, że jest pilnie do odbioru i że byli już raz, ale nikogo nie było ;/ ciekawe, że od razu awizo nie zostawili... 🤬
cobalt już prawie w domu! 😍 ale mi poprawił humor!
asds właśnie zdjęcia nie mam chudapigi miała 🙁 z tym, że ona miała brązowo zielonego - chyba, że jej się pomyliło i podpisała mausse/terra (choć trochę wątpię bo chyba wie co zamawia ) .. bez kitu ja już nie wiem 😜
asds właśnie zdjęcia nie mam chudapigi miała 🙁 z tym, że ona miała brązowo zielonego - chyba, że jej się pomyliło i podpisała mausse/terra (choć trochę wątpię bo chyba wie co zamawia ) .. bez kitu ja już nie wiem 😜
ja nie pamiętam dokładnie tych zdjęć, ale na pewno część była raczej słabej jakości. Dziwnie światło padało. A Chudapigi siedzi w rzeczach ES więc na bank wie co sprzedaje, wątpię żeby źle kolory podpisała i się później nie zorientowała.
[quote author=Medziiik link=topic=14623.msg446561#msg446561 date=1263850439] asds właśnie zdjęcia nie mam chudapigi miała 🙁 z tym, że ona miała brązowo zielonego - chyba, że jej się pomyliło i podpisała mausse/terra (choć trochę wątpię bo chyba wie co zamawia ) .. bez kitu ja już nie wiem 😜
ja nie pamiętam dokładnie tych zdjęć, ale na pewno część była raczej słabej jakości. Dziwnie światło padało. A Chudapigi siedzi w rzeczach ES więc na bank wie co sprzedaje, wątpię żeby źle kolory podpisała i się później nie zorientowała. [/quote]
Podejrzewam ze wiem o które foto ci chodzi chyba...... NA tym zdjeciu był pasiak tak jak mój mousse/terra. Niestety na zdjeciach przy domowym swietle w trybie nocnym z telefonu tak kolory wychodzą niestety
powiedzcie mi, że wcale nie jestem, nienormalna, proszę! w ciągu minionego tygodnia kupiłam 3 komplety a dzisiaj doprawiłam niciakiem hazelem... 🤔wirek: