Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

misia_zz  troche wczesniej porowalam Ci alaca pad do Anky. Ja mam alaca pad jest calkiem, calkiem... nie mam tej nowszej wersji, ale mojnie ma polaru od spodu...  🤔wirek:
Ale Anka grubsza i wygrywa...
wątek zamknięty
Jaki to kolor mousse EURO-STARA ??
wątek zamknięty
Likier  wg szmatoholików to ten:

wątek zamknięty
poczta polska jest  👿  🤬 mój cobalt leży na poczcie już jakiś czas!  😵 czeka na mnie, taki samotnyyy. dostałam dzisiaj awizo, że jest pilnie do odbioru i że byli już raz, ale nikogo nie było ;/ ciekawe, że od razu awizo nie zostawili...  🤬

cobalt już prawie w domu!  😍 ale mi poprawił humor!
wątek zamknięty
nie, ten to hazel

a mousse to taki jaśniejszy brąz, najprawdopodobniej drugi od prawej:
wątek zamknięty
Głownie chodzi mi o multistripe w takim kolorze:

mousse-terra
wątek zamknięty

w takiej kolorystyce tak?
wątek zamknięty
to chyba będzie ten nie?
wątek zamknięty
przeztysiacmorz no właśnie go wygooglowałam  😉
wątek zamknięty
takiego jak wstawiła LOVELY ma asds : )
wątek zamknięty
raczej taki jak ten drugi
wątek zamknięty
Jesteście ŚWIETNE !!! Dzięki śliczne... !!  :kocham :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: 😅 😅

A mi wredne google znaleźć nie chciało :<
wątek zamknięty
mausse/ terra to według zdjęcia jakie było w ogłoszeniach to brąz(taki jak na zdjęciu ma Burza)/zielony (taki coś jak szmaragd)

Likier  wg szmatoholików to ten:

wątek zamknięty
a zielony to tam skąd?  👀 na 99.9% to ten co wstawiła LOVELY
wątek zamknięty
Korsik miałam kupić od chudapigi mausse/terra multistripe .. i kolor był brąz/zielony na 100% bo nawet zdjęcie takie miała
wątek zamknięty
ES pasiak Mouse/Terra 😉

wątek zamknięty
może ten brąz wyszedł jak khaki (zielony?), ale to na 100% jest brązowo-pomarańczowy
wątek zamknięty
a czy czaprak Eskadrona chocochip-pink, dokladnie chodzi o ten :

to jest kolor brazowy z rozowa lamowka, czy stalowy w rzeczywistosci  ?  🤔
wątek zamknięty
Korsik chudapigi miała mausse/terra multistripe i kolor był brąz/zielony na zdjęciu ale żadnego pomarańczu tam nie było  🤔wirek:
wątek zamknięty
avero brązowy 😉
btw ma w nazwie choco 😉
wątek zamknięty
Korsik chudapigi miała mausse/terra multistripe i kolor był brąz/zielony na zdjęciu ale żadnego pomarańczu tam nie było  🤔wirek:

masz moze to zdjecie?

To co ja wkleiłam To Mouse/ Terra.

wątek zamknięty
avero_2 zdecydowanie bardziej brązowy niż stalowy. Taka kawa z mlekiem  😎
wątek zamknięty
dzieki za odpowiedz dziewczyny 😀 ale troszke mnie ten braz rozczarowuje, bo bym wolala zdecydowanie gdyby byl stalowy  😉
wątek zamknięty
asds właśnie zdjęcia nie mam chudapigi miała 🙁 z tym, że ona miała brązowo zielonego - chyba, że jej się pomyliło i podpisała mausse/terra (choć trochę wątpię bo chyba wie co zamawia ) .. bez kitu ja już nie wiem  😜
wątek zamknięty
no, ale TERRA, to jest na 100000000% procent czerwono/pomaranczowy czy jakis taki, tylko mousse nie wiedizałam jaki :P
wątek zamknięty
asds właśnie zdjęcia nie mam chudapigi miała 🙁 z tym, że ona miała brązowo zielonego - chyba, że jej się pomyliło i podpisała mausse/terra (choć trochę wątpię bo chyba wie co zamawia ) .. bez kitu ja już nie wiem  😜

ja nie pamiętam dokładnie tych zdjęć, ale na pewno część była raczej słabej jakości. Dziwnie światło padało. A Chudapigi siedzi w rzeczach ES więc na bank wie co sprzedaje, wątpię żeby źle kolory podpisała i się później nie zorientowała.
wątek zamknięty
avero_2, na pewno brązowy🙂 Miałam go jakiś czas.
wątek zamknięty
[quote author=Medziiik link=topic=14623.msg446561#msg446561 date=1263850439]

ja nie pamiętam dokładnie tych zdjęć, ale na pewno część była raczej słabej jakości. Dziwnie światło padało. A Chudapigi siedzi w rzeczach ES więc na bank wie co sprzedaje, wątpię żeby źle kolory podpisała i się później nie zorientowała.
[/quote]

Podejrzewam ze wiem o które foto ci chodzi chyba...... NA tym zdjeciu był pasiak tak jak mój mousse/terra. Niestety na zdjeciach przy domowym swietle w trybie nocnym z telefonu tak kolory wychodzą niestety
wątek zamknięty
Kupię gdzieś jeszcze szmaragdowego maxa?
wątek zamknięty
powiedzcie mi, że wcale nie jestem, nienormalna, proszę!
w ciągu minionego tygodnia kupiłam 3 komplety a dzisiaj doprawiłam niciakiem hazelem...  🤔wirek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.