Bee bez lapmy w ogóle nie wychodziły 😵 Nie miał mi kto pomóc, Edi robił takie miny jakbym go miała zaraz na kabanosy przerobić. Model z niego aż pożal się boże..
Wy jesteście TOTALNIE uzależnione !!! 😂 Jakie szczęście, że nie mam konta na ebay/allegro !! 😁 I, że z mojej karty do Polski nie mozna robić przelewów, tylko do Norwegii 😅
Zairka, Iceblue/Mocca to ... ... ładna kolekcja 😁 Zazdroszczę Ci strasznie, ale mnie by się w sumie nawet nie przydał taki kantarek. Z ciekawości, ile dałaś?
Ja mam to szczescie ze Grota ma malutką głowe COBy sa na nia spore a malo na nie chetnych🙂 KT za 49zł uwazam ze swietna cena jak za kantar z futerkiem jeszcze nasz rozmiar wiec sie nawet nie zastanawialam 💃
Medziiik i ciesze sie ze sobie odpuscilas, zreszta na Grocie bedzie wygladal miodzio moj 4 eskadronowy kantar i uwazam ze to najlepsze kantary, normalnie coriander jest ciorany dzien w dzien błoto, zeby konskie, kupa a wlozylam go do pralki i wyciagnelam nowke sztuke 😜 mamy corianderka, royalblau, Nici navy/rosa i teraz iceblue/mocca 🏇
croopie - ciekawe od kogo jak Modków podobno nie ma 😁 ale możliwe 😜
hmmm. zastanawiam się, czy tym razem będzie widać mój post 😂
asds - ten ES jest śliczny 💘 ale ja NA RAZIE kończę kupować czapraki. Totalna przesada mieć 14 kompletów, nie miec konia, i nie planować jeździć przez jakiś rok... 🤔
Wg niedawno dotarł do mnie (tzn kumpeli) niciak Hazel od D+A - jest przezarąbisty !! 😍
a ja wam muszę powiedzieć że jestem absolutnie zachwycona nougatem! wygląda ślicznie na rudym 😍 szczególnie że mój na zimę ciemniejsze trochę i ma taki fajny kolor 😉 i podoba mi się ten vs jak wygląda pod moim siodłem. także jak jeszcze jakiś rarytas (fango. black. copper) mi się trafi vs to wezmę 😁 tak w ogóle były cottony copper czy negro? w szmatoholikach ni jednego zdjęcia...