Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Aga, druga derka mega!  😉
wątek zamknięty
Aga, druga derka mega!  😉

noo powiem Ci że jest cudowna 😀 Idę do wątku o derach to się będę dalej chwalić 😀
wątek zamknięty
Bee bez lapmy w ogóle nie wychodziły  😵 Nie miał mi kto pomóc, Edi robił takie miny jakbym go miała zaraz na kabanosy przerobić. Model z niego aż pożal się boże..

i tak kochamy Edka!
wątek zamknięty
heh przekażę mu 🙂

A to zdjęcie wyślę do Top Model  😵

i takich min mam całe mnóstwo. Zrobiłam mu dziś chyba z 30 zdjęć w ogłowiu, 2 nadają się do publikacji  😵
wątek zamknięty
😁 Twój koń chyba nie lubi zdjęć  🤣 Albo wydaje mu się pozowanie za nudną pracę, bo za dużo szmat przymierzył  😁
wątek zamknięty
A do mnie właśnie dotarła paczuszka  😀
Z Anką Jade i ESem Hazel/Morninglight dla agi 🙂 Zaraz postaram się wrzucić jakieś foty 🙂
wątek zamknięty
Wy jesteście TOTALNIE uzależnione !!! 😂
Jakie szczęście, że nie mam konta na ebay/allegro !!  😁 I, że z mojej karty do Polski nie mozna robić przelewów, tylko do Norwegii  😅
wątek zamknięty
No to fotki 🙂

Anka Jade

i ES Hazel Morninglight 🙂

W Produktach Anky dodam jeszcze porównanie zielonych Anek 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, jakie on ma obłędne uszy!  😜 😵
wątek zamknięty
xxagaxx,mój też się na modela nie nadaje;p
wątek zamknięty
xxagaxx, to ogłowie jest piękne!
wątek zamknięty
Z cyklu sławy w ES szmatkach 🙂

[img]http://www.sportpferde-angerer.at/images/hengste/EdwardGalTotilas3[1].jpg[/img]
wątek zamknięty
asds - owijki też Es na tym foto są?
wątek zamknięty
świetne siodło  💘
wątek zamknięty
Aga! Ja tez zrobie mojej rudej w tej boskiej derze focie i tu wstawie, tylko czekam jescze na kaptur.
A co, jak sie chwalic to sie chwalic! 😀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
noen - i znów Twojego postu nie widac  🤣

edit: post niżej też nic nie widać 🤣
wątek zamknięty
chyba się już zaczynam przyzwyczajać  😁

w poprzednim poście było to :
http://allegro.pl/euro-star-excellent-dr-i1308623067.html  💘
wątek zamknięty
Leczę się!!! Jest dla mnie cień nadzieji!!! I co waznniejsze to wersja DL jest1 No na co mi dla jak siodo mam vsd!!!

wątek zamknięty
przyszedł cotton black 😜

pytanie za 100%
wlasnie na spontanie wlazlam na allegro i zakupilam sobie cudny kantarek eskadrona..tylko co to za kolekcja iceblue/mocca? 👀
wątek zamknięty
Zairka, Iceblue/Mocca to ...
... ładna kolekcja  😁 Zazdroszczę Ci strasznie, ale mnie by się w sumie nawet nie przydał taki kantarek. Z ciekawości, ile dałaś?
wątek zamknięty
Zairka - miałam go kupić ale że jest z iceblue/mocca (czyt. do niczego nie pasi) to sobie darowałam 😉 ale widzę że długo nie czekał na nowy dom :P

edit: arivle ok 45zł
wątek zamknięty
Ja mam to szczescie ze Grota ma malutką głowe COBy sa na nia spore a malo na nie chetnych🙂
KT za 49zł uwazam ze swietna cena jak za kantar z futerkiem jeszcze nasz rozmiar wiec sie nawet nie zastanawialam 💃

Medziiik i ciesze sie ze sobie odpuscilas, zreszta na Grocie bedzie wygladal miodzio
moj 4 eskadronowy kantar i uwazam ze to najlepsze kantary, normalnie coriander jest ciorany dzien w dzien błoto, zeby konskie, kupa a wlozylam go do pralki i wyciagnelam nowke sztuke 😜
mamy corianderka, royalblau, Nici navy/rosa i teraz iceblue/mocca 🏇
wątek zamknięty
noen, dostałaś ban na KRM 😁
wątek zamknięty
croopie - ciekawe od kogo jak Modków podobno nie ma 😁 ale możliwe  😜

hmmm. zastanawiam się, czy tym razem będzie widać mój post  😂

asds - ten ES jest śliczny 💘 ale ja NA RAZIE kończę kupować czapraki. Totalna przesada mieć 14 kompletów, nie miec konia, i nie planować jeździć przez jakiś rok...  🤔

Wg niedawno dotarł do mnie (tzn kumpeli) niciak Hazel od D+A - jest przezarąbisty !!  😍
wątek zamknięty
a ja wam muszę powiedzieć że jestem absolutnie zachwycona nougatem! wygląda ślicznie na rudym  😍 szczególnie że mój na zimę ciemniejsze trochę i ma taki fajny kolor 😉
i podoba mi się ten vs jak wygląda pod moim siodłem. także jak jeszcze jakiś rarytas (fango. black. copper) mi się trafi vs to wezmę  😁
tak w ogóle były cottony copper czy negro? w szmatoholikach ni jednego zdjęcia...
wątek zamknięty
doszedl do mnie nici starlight , i jest z lekka pomarszczony
co z tym fantem zrobic ,dodam ,ze lamowka tez lekko sie marszczy
wątek zamknięty
ale on jest nowy czy uzywany?
wątek zamknięty
uzywka   🙁
wątek zamknięty
no chyba przesadzasz  😵 każdy cotton tak wygląda po praniu
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.