Amigo od zawsze utrudnia sobie życie tymi nazwami 😁 Dzwoni się do sklepu i pyta powiedzmy czy jest deepblue, a Pani ma rozkmine czy to granat z pomarańczową lamówką, czarną, niebieską, czerwoną... 😉
Klami, całkiem możliwe, im dużo staroci zostaje w czeluściach magazynu 😉 5/6 lat temu nie każdy kupował sobie takie czapraki i trochę się tego do dziś ostało. Większość staroci właśnie wystawiają na aukcjach 🙂
Jakiś czas temu nie kupowali to fakt, ale teraz jest szał i wydaje mi się, że każdy sklep, który miał Eskadrona już wcześniej został gruntownie przeszukany.
W zeszłym roku kupiłam w Amigo derkę Aqua, na allegro wisiał im z 2 lata impuls toffee, royalblau cały czas jest, derka olive też niedawno była(o ile dalej jej nie ma). Oni chyba nie ogarniają co mają 😉 A większość ludzi nie wiem dlaczego ale Eskadrona kupuje w sklepach typu Equishop, Konik, Okser, Mustang... 😉
Kasztan w marone i owijkach petrol (stary petrol 😉) Sory za kiepską jakość zdjęcia, ale model nie chciał współpracować a na hali mój kiepski aparat nie daje rady 😉
Proszę o wstawienie zdjęć rozmiarowo zgodnych z regulaminem.
eh myślałam ze się bardziej będzie opłacało 😉 Bo dorwałam na niemieckiem stronie za 236 zł (jak na ten kurs euro) ale nie wiem czy jest sens się bawić.. plu wysyłka, plus całe to zamieszanie 🤔wirek: 🤔wirek:
no ale brillanta stone i nightblue ma za 120 zł a to już coś 🏇