Dramka niestety nie mogę znaleźć ;( a różnią się rozmiary derek gładkich , nici , romby ? jeśli tak to mógłby ktoś zrobić fotki ? Bo jakby się okazało że są dłuższe (po grzbiecie) to mogłabym wziąśc S romby . Albo jeśli ktoś ma M-ke i S-ke to takie zdjęcie porównawcze ...
Burza - szalejesz z tymi derkami =) ale dobrze - przynajmniej dużo fotek Piorka wstawiasz ;-) hihi
Hm... kiedy wiosenna kolekcja eskadrona wchodzi? I jak z dostepnoscia jeszcze aktualnej kolekcji w sklepach? o cottona mi chodzi tego fioletowego (wybaczcie, nie pamietam nazwy - lavender??)
Dziewczyny, pomocy 😵 Załamuję siebie samą.. Zakochałam się w niciaku hazel, kupiłam. Przyszedł. Odpakowałam, pomacałam i odłożyłam do szafy ("będzie na zawody albo ee nie wiem, za ładny żeby zakładać na codzień!"😉 I leżał. I leżał. Wczoraj pojechałam na zawody do aromeru, i chyba ze 3 osoby go miały. Przestał mi się zupełnie podobać.. ale z drugiej strony tak go chciałam. Mam sprzedać, pomóżcie mi? 😵
Papi, to normalne że dużo ludzi ma czapraki które są ładne i to normalne że będą się powtarzać, ja niciaki kocham miłością absolutną i nie rusza mnie zupełnie jak ktoś ma taki sam, za to jak ktoś ma tego którego ja nie mam to rusza mnie bardzo 😁
majeczka no fakt zawsze się znajdzie ktoś kto ma taki sam, ale teraz zaczęłam sobie wmawiać że mojemu koniowi nie będzie pasować itp. 🤔wirek: nie wiem po prostu czy sprzedawać czy nie, i to mnie wkurza we mnie ;D
ja tak miałam z anky banana nie pasuje i koniec, na sprzedaż i powiedziałam sobie, że wystawiam ją raz jak się sprzeda to fajnie jak nie zostaje ze mną, została i coraz bardziej mi się podoba a na lato będzie cudna😉
Pursat kupuj, Posmanowi będzie dobrze ! Ja generalnie sie obracam w beżach, brązach, szarościach, czerniach i granatach. Bez żarówiastych kolorów bo Księciu to nie wypada 😎
Jak się dorobię to pokażę. Na razie sesja mnie uziemiła 👿
I właśnie widać jak mi idzie nauka do egzaminu, znowu szmat szukam 🤬
i nie powiem że wczoraj (dzisiaj) rozmawiałaś ze mną do 3 w nocy 😂
[hr]
btw. ja w ostatnim czasie dorobiłam się bananowego eskadrona wszechstronnego, grafitowego eskadrona wszechstronnego i fioletowo/szarego kantara z eskadrona 🏇