Uf przeczytałam 24 strony teraz... A ja mam do was drodzy szmatocholicy pytanko :P Jeżdżę sobie na 4 konikach i derka Eskadrona S (125cm ?) jest idealna na jednego . Na dwóch jest nieco krótka na zadzie więc wolałabym wziąśc M (135 ?) szczególnie , że to na stępa końcowego więc na siodło , ale martwię się , że będzie za długa (jak sukienka) . Może model w romby lub nici różnią się długością ? pomoże ktoś ?
tulipan, nigdy nie sądziłam, że komplet w kolorze konia może tak zajebiaszczo wyglądać. 👍 Chyba dojrzewam do kupna mojemu jelonkowi jakiegoś spokojnego beżu. 😍
na forum tym niemieckim gadają o 2 kolekcji Eskadrona w kolorach: blau/weiß/rot i/lub Navy/Chili/White podobno jakaś pani w sklepie jeździeckim przekazała info
Fantazja - mi mój informator powiedział,że będzie coś granatowo-białego z czymś tam jeszcze,ale wiadomo,że faceci nie mają głwy do kolorów.a jeżeli pani w sklepie to powiedziała,to pewnie widziała te same próbki kolekcji (kawałki materiałów) które widzą wszyscy handlujący eskadronem,w momencie składania zamówienia na nową kolekcję .
Dramka - o tym samym pomyślałam,nie popadajmy w paranoję z tym starokolekcyjnym szaleństwem 😉
A ja mam do was drodzy szmatocholicy pytanko :P Jeżdżę sobie na 4 konikach i derka Eskadrona S (125cm ?) jest idealna na jednego . Na dwóch jest nieco krótka na zadzie więc wolałabym wziąśc M (135 ?) szczególnie , że to na stępa końcowego więc na siodło , ale martwię się , że będzie za długa (jak sukienka) . Może model w romby lub nici różnią się długością ? pomoże ktoś ?
w ogloszeniach eskadron impuls z tej starej 2005 bordowej kolekcji....kusi 🤬 🤬 ale nie jest mi przeciez potrzebny 🙇
Zairka Kusi Cie taka szmata za 140zł? 🤔 🤔wirek:
O ile mój monitor mnie nie zmylił to jest czaprak z kolekcji Schlamm / rost / kitt !!! A nie bordowy. Sama mam taki i racja 140zł bym za tego w ogłoszeniach nie dała 🤔 ponieważ sama kupiłam NOWEGO za 159zł normalnie w sklepie.