JAk by było w fiolecie, różu (jasny i fuksja), czerni, brązie, pomarańczu/rudości - i może być i innych kolorach, jeśli komuś by sięchciało. Bo będzie mnie stać tylko na jakąś 1 szmatkę ;-)
a jeżeli chodzi o czapraki i pady to są tylko w wersji VS albo DL.
a teraz hicior - ostatnio byłam w jednym z jeździeckich sklepów w Trójmieście i leży tam euro-star z kolekcji chyba 2007,heavy cord navy (taki sam jak mój,więc zwróciłam uwagę)....hitem jest to,że nadal ma pierwotną cenę.
logiczne że kucykowy potnik będzie krótszy od potnika dla dużego konia,ale euro-star nie robi wersji kucykowych. wersja DL jest zdecydowanie dłuższa od wersji skokowej.
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg464369#msg464369 date=1264870913] a teraz hicior - ostatnio byłam w jednym z jeździeckich sklepów w Trójmieście i leży tam euro-star z kolekcji chyba 2007,heavy cord navy (taki sam jak mój,więc zwróciłam uwagę)....hitem jest to,że nadal ma pierwotną cenę. [/quote]
Fanga szał! Poza tym konisko tak ładne że pewnie we wszystkim ładnie 😉 Co to za szare owijki? Ja do swojego też będę miała szare, bo gdybym chciała blueberry to bym zbankrutować totalnie musiała.
Czy białe ochraniacze szybko się zdzierają? Mam dylemat pomiędzy czarnymi a białymi, taki jeden dodatkowy komplet na zawody i do zdjęć, i się zastanawiam, czy przy sporadycznym użytkowaniu mocno się poniszczą białe... Koń przodów nie niszczy, ale tyły dość znacznie, także nie wiem co myśleć...
SiwulkaB na okserze mają, ogólnie to jak kolekcja wychodzi są, teraz trochę ciężej wszystkie dostać bo wiadomo, to nie są nieskończone ilości tylko serie limitowane. A że Niciaki wychodzą na jesień/zimę to tym bardziej.