W Amigo to jest promocja na dwa czapraki, ale konkretne dwa kolory. Jest fajna promocja własnie na komplet stone. A moze lavender brillant? Chyba jest bardziej stonowany... Musze zobaczyć co w Sopocie w stacjonarnym mają😉 A granatowego mamy niciaka - wystarczy 😉
Nie wiecie, czy jest jakakolwiek szansa, zeby gdzies dostac cos z kolekcji Petrol / Turkis / Creme eskadrona? Przede wszystkim zalezy mi na owijkach, czapraku i dralonie. Własnie odkrylam, ze zwariowalam na pkt. tej kolekcji, ale obudzilam sie troche za pozno, bo byla jakies 4 lata temu :P
Swoja droga, czy tylko mi sie zdaje, czy eskadron z roku na rok wypuszcza coraz bardziej tandetne kolekcje? Kiedys wszystko mi sie podobalo, a teraz ciezko jedna fajna rzecz znalezc.
[quote author=Aga_Leming link=topic=14623.msg463437#msg463437 date=1264798120] Swoja droga, czy tylko mi sie zdaje, czy eskadron z roku na rok wypuszcza coraz bardziej tandetne kolekcje? Kiedys wszystko mi sie podobalo, a teraz ciezko jedna fajna rzecz znalezc. [/quote] Nie wydaje Ci się. Obecna kolekcja to według mnie przegięcie totalne. Jedyne co mi się podoba to jasno zielony kantar, bo w sumie i tak miałam w planach kupno kanatara 😉
[quote author=Aga_Leming link=topic=14623.msg463437#msg463437 date=1264798120] Nie wiecie, czy jest jakakolwiek szansa, zeby gdzies dostac cos z kolekcji Petrol / Turkis / Creme eskadrona? Przede wszystkim zalezy mi na owijkach, czapraku i dralonie. Własnie odkrylam, ze zwariowalam na pkt. tej kolekcji, ale obudzilam sie troche za pozno, bo byla jakies 4 lata temu :P
Swoja droga, czy tylko mi sie zdaje, czy eskadron z roku na rok wypuszcza coraz bardziej tandetne kolekcje? Kiedys wszystko mi sie podobalo, a teraz ciezko jedna fajna rzecz znalezc. [/quote]
2 czapraki są na allegro. Znaczy jeden, ale jest napisane ze dziewczyna Petrola DL też jeszcze ma. Na Dralona to bym nie liczyła... Chyba ze gdzieś na niemieckim Ebayu
Wczoraj przegladalam allegro i nie bylo :P boze to trzeba calymi dniami siedziec, zeby okazji nie przegapic :P Co do dralonow, to tez na wiele nie licze - znalazlam w jakims sklepie w USA, ale za koszmarna kase. Na ebay'u tylko kantary 🙁
EDIT - Co do nowej kolekcji, to mi sie ewentualnie podoba dralom, ale nie na tyle, zeby sie skusic, bo mam inne rzeczy w planach, na ktore i tak nie mam kasy. Nie jestem fanka zieleni, a rozowy + zielen to juz dla mnie totalna pomylka. W sumie jedyna nadzieja w 2-iej kolekcji. Mam nadzieje, ze bedzie bardziej stonowana, ale jednoczesnie nie szaro - bura. Osobiscie mam przesyt szarosci i granatu.