Ja mam 2 ładniejsze kantary (eskadron z kolekcji lemon i lamicell) i po prostu używam jak jedziemy na zawody, czy na spacer. Na padok konisko ma najtańszą opcję 🙂 lub w ogóle idzie bez.
jesli chodzi o alacapady to kolor jest na zdjeciach jest przeklamany... W rzeczywistosci nie sa takie wyraziste. Ktoras z forumowiczek swego czasu wstawiala w ogloszeniach zdjecia wrealu tych padow😉
I faktycznie nie maja siateczki od spodu, sa sporo ciensze od Anek i wierzchni material maja bardziej "mechaty", ale sprawdzaja sie niezle, dobrze chlona pot i naprawde fajnie sie je pierze. Ja na swoj nie narzekam.
A ja juz niedlugo bede mogła się Wam pochwalic moim prezentem 💃
Mam go 😀 Wlasie o nim pisalam bo sprawuje sie fajnie 🙂 Niestety nie mam fotki bo nie mam wszystkich czaprakow tutaj, czesc lezy w domu, bo niestety kawalerka za mala na wszystkie koskie rzeczy... A i tak ala szafa i pol kuchni zawalona sprzetem...
I wlasnie odebralam paczke od jednej z forumowiczek zpodobajacym mi sie strasznie zaprazkiem HORZE 💃
misia_zz ja miałam Alca pad (ze starszej kolekcji-Sunshine) i Anke (sky) powiem ze Anka zdecydowanie wygrywa! Alca pad w ogole nie chcial sie doprac, polar od spodu nie wchłanial tak dobrze potu i zdecydowanie szybciej sie zeszmacil. Anka do tej pory dopiera sie bez problemu, nie jest juz taka sztywna, jak po kupnie, ale sie nie zeszmacila.
misia_zz ale tak jak mowie, moj Alca pad byl ze starej kolekcji. Teraz sa jakies nowsze, z siatecza od spodu, ale ich cena jest zblizona do Anek (chyba cos kolo 170 zl) takze ja wole dołozyc i miec Anke 😉
Czy ktoś posiada czaprak cotton i owijki eskadrona w kolorze coriander? Czy u Was też owijki od czapraka różnią się odcieniem?
Jak ja zamawiałam mojego Cariandera (tyle że brillianta), to przez telefon babka w sklepie powiedziała mi, że owijki eskadronowe tak średnio do niego pasują. Zaproponowała mi w zamian owijki Eurostara sezam. Moim zdaniem komponują się dobrze z Corianderem.