Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

ja ostatnio poluję na lemona vs... jak były to nie chciałam, a jak mi się 'odmieniło' to nie ma 😁 😂
wątek zamknięty
Mi brakuje jeszcze trzech do zebrania caaaałej kolekcji 😉 Zbieram od jakiś 2 miesięcy 🙂
wątek zamknięty
to pokaż zdjęcia też w innych kolorach 😜
wątek zamknięty
ciska

wstaw fotki rosa ?  😀
wątek zamknięty
majeczka, szalona to szybko Ci poszło 🙂 Ja zbieram Niciaki 4 lata hehe
wątek zamknięty
We wszystkich nie mam będę robiła jak będzie już ciepło bo tak w śnieg bez sensu a na hali kurz...
Hazel

Smurf

Pink

Cream
wątek zamknięty
Monny, ilu Ci brakuje?
wątek zamknięty
majeczka, ja już myślałam, że Ty zrezygnowałaś ze swojej kolekcji po tym jak zobaczyłam Twoje ogłoszenia 😀

No tak Niciaków nie można zakurzyć 😀😀
wątek zamknięty
o mamo...nie szkoda ci kasy  😁 😁 najepszy hazel  😜
wątek zamknięty
Aj, tam takie o zwykłe czapraczki z konikiem, co wy w nich szalone widzicie? 😀
wątek zamknięty
Naciau, nie ładnie tak zaglądać do portfela   😀iabeł:
Nie odbierz tego jak atak, po prostu nie lubie takich tekstów typu "nie szkoda Ci kasy"  😡

majeczka kiedyś już chyba pisałam że ja sobie wybieram z danej kolekcji jeden bo np oliv mi się nie podobał, a ten błękitny no to już bym miała 3 niebieski czaprak bez sensu, więc do szczęścia braknie mi tylko Hellblau 🙂

Likier nie wiem  😡  chyba właśnie tego konika 😀
wątek zamknięty
Likier ja tez sie nad tym zastanawiam.. Mnie sie kolor podoba tego jednego o takiej dziwnej nazwie.
wątek zamknięty
nawet nie gadajcie miałam hellblau, lemon i marine.... 👿 i sprzedane zostały w cenach 50-60zł 🤔wirek:
a teraz się o hellblau wszyscy zabijają
wątek zamknięty
Andre, gdzie Ty byłaś jak Cie nie było Hellblau za 60 zł  😜

teraz za niego byś dostała.... dobra nie będę denerwować  😎
wątek zamknięty
ja tez z kolekcji kupuje po 1  😉 tylko oliv sie pozbyłam bo założyłam na konia i mi sie nie spodobał i zostały mi tylko 3
rose , smurf , hazel

Dziewczyny a macie te ze starych kolekcji , tych bardzo starych ?  w jakim roku w ogóle weszły nici ?  2004 ?
edit: Naciau  prosze
wątek zamknięty
tak 2004 🙂
Sznurka kiedyś miała tego pierwszego i chyba nikt więcej 😀
wątek zamknięty
Miał może ktoś styczność z tymi o to padami? 🙂
http://www.gnl.pl/polypad-equi-theme-suede-p-2303.html
wątek zamknięty
Monny kiedyś nie patrzałam na metkę, czaprak to był czaprak nie ważne czy eskadron czy no name czy hkm kupowałam bo mi się podobał 😉 hellblau i marine odkupiłam używane też nie drogo (kiedyś to był wysyp tych czapraków :hihi🙂 no i myślałam sobie że podczas kilkuletniego użytkowania jego wartość poprostu spada a tym czasem jest na odwrót :kukunamuniu:
Teraz kupię jakiegoś Eskadrona i sprzedam najpóźniej za 3 lata 😁 Już nie popełnię błędu z przeszłości.
wątek zamknięty
ciska, ja kupuje po jednym wybieram sobie ładniejszy kolor z kolekcji i biore ponieważ nawet jesli kolorki są ładne to jakoś nie chce mieć dwóch tych samych koników hehe

Chyba rose/marine to była najładniejsza kolekcja 🙂

A moje pytanie uciekło więc ponawiam, jakie polecacie kantary skórzane?
I czy dostane jeszcze gdzies takie kolorowe jak miał Tattini?

A co myślicie o tym? może ktoś miał?
http://animalia.pl/produkt,14429,523,Euro-Star_Kantar_Simileath.html
wątek zamknięty
Na ten różowy to nawet ja bym się skusiła😉
A z niciaków to mam tylko marine a reszta mi się specjalnie nie podoba...🙂
wątek zamknięty
ciska, jeszcze z metkami? 😀
Pewnie niektórym nóż w serce wbiłaś tak jak mi z alt rosą ;P
wątek zamknięty
Monny,
Bo ściągał nam znajomy na ślepo kazałyśmy mu kupować wszystko jak leci bo on z końmi nie ma nic wspólnego, zostawiamy sobie to czego nie mamy a reszta na wymiane albo na sprzedaż
Nie chodzi mi o ich zakurzenie tylko kurz lata i wkurza mnie jak są te kropki na zdjęciach a jak robie bez flesza to mój aparat rozmazuje...
Naciau, nie szkoda bo uzbieram całą kolekcję i opchnę ją za pare tysięcy 😁
Likier, a co widzisz w Ankach? 😉
Ten konik ma coś w sobie, oj ma
Monny, a ja się właśnie na takiego (2004) wymieniam 💃
ciska, rose jest prześliczny
Mi brakuje Marine 2005 i tych dwóch gamoni z 2006 🍴
wątek zamknięty
majeczka, no co Ty? 🙂 od kogo? to super, mnie na szczęście się nie podoba 😀 obejdę się
koniecznie foty wstaw jak już bedziesz miała 🙂
a marine jest 2006 😀 a nie 2005
wątek zamknięty
majeczka, no wiem ^^ 😉) Tak sobie gadam... Ja to tak lubie pogadać, chociaż czasami chodzi mi po głowie kupić sobie jednego niciaka 😀
wątek zamknięty
kurde, a ja założyłam mojemu derkę pink przy tych mrozach i rozchrzanił ją  🤔 zapięcie na klacie poszło, bo jest mistrzem ściągania sobie derek. Za to został mi jeszcze moon, który bardziej poszanował, chyba ze względu na swoją męskość stwierdził, że on w różowym pomykać nie będzie 😉
wątek zamknięty
Alice lind DL był wystawiony na allegro, ale bardzo szybko go zgarnęłam 😉

Ciska jakby Ci się przypadkiem znudziła alt rosa - wal śmiało  💘
wątek zamknięty
Miał może ktoś styczność z tymi o to padami? 🙂
http://www.gnl.pl/polypad-equi-theme-suede-p-2303.html

Mam czerwony i czarny. Są niezniszczalne. Kiedyś już o nich pisałam. Piorę na 60 stopni, wiruję na 1300, a one nadal są puchate i nie odkształcone. Tyrane od ponad 3 lat.
wątek zamknięty
disco, do alt rosy jestem pierwsza w kolejce  😀iabeł: 😀iabeł:
wątek zamknięty
Lenka_Cathar, super 😉 A mogłabyś wstawić (bądź podesłać na pw) jakieś ich zdjęcia pod siodłem? Bo planuję zakup, a ciekawa jestem jak się układają 🙂
wątek zamknięty
Aha, i znalazłam jeszcze taką ciemnozieloną derkę Eskadrona z logiem ale skaczących koni baaardzo ładna  💘
I Granatową z baaardzo starej kolkecji z błękitną i pomarańczową lamówką bodajże 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.