a ja czekam na Anky Mist + owijki , Eskadron gelb dl i Eurostar creme dl + owijki 😀iabeł: juz sie nie moge doczekac !! 😅 poprosze dziadka na obfocenie na sucho bo na koniu dopiero w wakacje 😕 chyba ze poprosze kolezanke na jej koniu 😅
PS przepraszam ze nie uzywam PL znakow ale jestem w szkole (jak niektorzy wiedza w norwegii mieszkam)
korsik, wiem tak jak anky coffee, i jeszcze jeden pad jaki miałam, i mattes z futrem brązowy - takie odcienie dla Holdy nie pasują jej ładnie w jasniejszych kolorach, jak kawa z mlekiem, róż, błękit, biały w ciemnych kolorach dla mnie ona jakas cmentarna taka;]
korsik, powiem ci że to moj najstarszy czaprak, ma 6 lat, z hooksa go mam. kiedys miałam naszywki na wielu czaprakach, ale potem trzeba było je odpruwać jak się nudziły. Tak więc tylko na 2 zostały naszywki, i kupa w szufladzie.
hej może to nie odpowiedni wątek ale czy ktoś mi przerobi zdjecie np. żeby koń z mojego zdjęcia biegł po plaży czy coś w tym stylu ? bardzo prosze nie mam żadnego programu do przerabiania a mam taką właśnie prace domową -- zrobić fotomontaż :| Jesli ktoś jest chętny piszcie na Pw a ja podeśle jakieś fotki do przerobienia będę wdzięczna !
burza chyba wyraźnie napisałam że nie mam programu do przerabiania i to nie jest na jutro więc nie myślcie sobie że mi sie zapomniało a teraz prosze żeby ktoś mnie wyręczył ... :| nikogo nie zmuszam
a widziały drogie panie nowe anki w mustangu? ja dopiero teraz zauważyłam 😂 przyznaję piękny kolor ten olympic blue. a owijki emerald coś czuję będą pasowały do eskadronowego petrola? 😉
edit: powiedzcie proszę że brzydko strasznie. mnie się podoba 😵
Widziałam i powiem szczerze, że trochę mnie zawiodły. Myślałam że pod "fog" kryje się jakaś ciekawsza mieszanka kremu z szarym, a on jest poprostu szary. Owijki są praktycznie jak anky Grey. No cóż...