Bischa L była u mnie z wizytą ale fotek jeszcze ni mam 😡
No to własnie ludzi wykorzystaj 😀iabeł: 😀iabeł: Bo Ty masz tych cudeniek całe mnóstwo 😀 Tylko dobrych fot brak... Ja jutro robię pożegnalne zdjęcie moich padów i czapraków, bo pare idzie w świat... Ale bez kitu, to jest chore, mam tyle szmat że niektóre już ponad pół roku konia nie widziały i pewnie jeszcze nie zobaczą, a kolejne 3 w drodze do mnie 😵 I czemu tak trudno je sprzedać??
ja mam do Was pytanie, bardziej prośbę, macie może fotki napierśnika z wytokiem skokowego , chodzi mi nie o ten 'Y' tylko ten drugi. Czy ładnie on wygląda na koniu ? prosze o szybką odpowiedź bo ma okazj taki kupić, ale nie wiem czy będzie fajny 😉
nie wiem czy zdążyliście przeczytac z poprzedniej strony/.
a ja powiem że produkty Deb mnie nie zabijają, Pady miała naprawdę fajne, ale reszta, raczej nie. jeszcze tylko derki ma fajn, ale ja i tak nie potrzebuje ;p
Czy znalazł ktoś może zdjęcie nowego petrola Eskadrona na żywo na koniu (brillanta)? Chciałabym kupić sobie ten komplet, ale boję się, że będzie za bardzo odblaskowy🙁
Dziś na Kyrze oglądałam szmatki od Deb i jestem zachwycona - bardzo dobra jakość wykonania za przystępną cenę + możliwość uszycia na indywidualne zamówienie 😜 Jarpol to serio jest dream factory 😉
[quote author=Karla🙂 link=topic=14623.msg703646#msg703646 date=1284230233] widzialam nowa kolekcje deb...nawet trener sie zgodzil na zakup czerni z czerwienia 😜 [/quote]
Kurcze, ja właśnie chciałabym taki zestaw, ale nie wiem czy nie lepiej wziąć ten jasny niebieski, bo boje się, ze będzie za bardzo jaskrawy ten petrol..
Naciau, jestem zaskoczona Twoją opinią o Jarpolu...Zamawiałam od nich kilka czapraków i derkę i jestem zachwycona zarówno jakością produktów, jak i jakością obsługi. Kontakt mailowy natychmiastowy i informacje kompletne. Poprosiłam o dobranie owijek do jednego z czapraków i dostałam informację, że nie ma nic pasującego - żadnego "na odwal się" mi nie zaproponowano. Bardzo lubię tę firmę.
Mam 2 pady Jarpola szyte na zamówienie i zamierzam uszyć ich jeszcze więcej !! O czymś to z pewnością świadczy ! Kontakt z Deborah zawsze idealny. Ja nie mam ŻADNYCH zastrzeżeń.
co do jarpola to ja na swoje zamówienie miałam czekać 4 dni, czekałam miesiąc. Wiśniowy komplet to bardzo jasne bordo, owijki niebardzo pasują bo są wręcz czerwone. Mam też derkę polarową i do niej nie mam żadnych zastrzeżeń.