sportive ebony jest dla mnie czaprakiem ( i owijki tez zreszta) NAj NAJ na swiecie 😜 jest u mnie No 1 i sikam jak go widze 😀iabeł: No 2 to czaprak Sierry ES light Corde Black/umbra z herbem... moze kiedys bedzie chciala go sprzedac :kwiatek:
Zairka ten sportive wygląda na Grocie obłędnie 😜 💘
ja też uwielbiam sportive i faktycznie szkoda że jest taii malutki, pod moje siodło 17 wchodzi na styk i na duużym koniu wygląda trochę jak pony, ale i tak jest piękny 😍 sportive w nowej odsłonie
Dla mnie takie ciemne stonowane kolory są dla karych stworzone, jak widzę kare w żółtym i różowym to umieram po trzykroć.
Karemu / skaremu we wszystkim ładnie 🙂. W jasnych kolorach też 🙂. Miałam dla swojego limonkę i wyglądał cudnie... Mam też błękit Niciaka i też jest super... Ale najlepiej wygląda dla mnie w czekoladowym brązie, w białym z brązową lamówką... No i w najnowszym ES (czarny z czerwonymi dodatkami) - mrocznie, agresywnie, drapieżnie i gotycko (jak to określiła znajoma ze stajni^^). Jest szansa, że jutro będę miałą zdjęcia w tym ES to zapodam 🙂.
edit: zapomniałam dodać: najgorsze dla mnie co może być to kare w całym czerwonym zestawie... Sstrasznie tandetnie to wygląda moim zdaniem...
Ja dziś widziałam nowy czaprak Euro-stara, czerwony, z pikowaniem i herbem konika. Dla mnie żadna rewelacja 😉 Bardziej powalają mnie na kolana stare cross-in'y. Koleżanka jest miłośniczką Euro-starów, więc ma pokaźną kolekcję. Zamówiła też stripe-in'a (chyba dobrze mówię?) z nowej kolekcji, czarnego z szarym(?) paskiem. To pewnie będzie szał 😉
kcj90, ja osobiście cottony. marone i te z grantowo - zielonej kolekcji 💘 eskadron wstrzelił się w mój gust z tą kolekcją! będzie bolało po kierzeni 😵 ... ale ... jak w tej reklamie 'jestem tego warta' 😅 czy może 'mój koń jest tego wart'? 😁 jakoś tak 😉
Oj, bo nie dopisałam - dla mnie to akurat zaleta Anek, że są monokolorystyczne 🙂 Ale te pady tak mi się spodobały, że zrobiłam wyjątek - i nie żałuję 😉
Dziś przyszła nam do sklepu nowa kolekcja Busse. Mają tam takie potniki VAVE, których kolory zawsze są takie same i nawet nazywają się tak samo jak ANKY. Zazwyczaj kolory są identyczne, więc ich owijki (55-60zł) pasują idealnie. Sangria wpada dość mocno w różowy, ale reszta na "żywca" śliczna.
ja mam do Was pytanie, bardziej prośbę, macie może fotki napierśnika z wytokiem skokowego , chodzi mi nie o ten 'Y' tylko ten drugi. Czy ładnie on wygląda na koniu ? prosze o szybką odpowiedź bo ma okazj taki kupić, ale nie wiem czy będzie fajny 😉