Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

No a PB zawsze można usunąć 😀
wątek zamknięty
Monny, ale pw i danych nie ;D
wątek zamknięty
Korsik, jak morelowy? Jest u nas w stajni taki sam kantar i jest bananowy/zółty, tak jak mój pad...  🙄
wątek zamknięty
Dramka, ukradnę Ci tą derkę! 😍

jak się sprawuje?
wątek zamknięty
mój jest dokładnie taki jak na zdjęciu equi-shopa

ktoś pisała, ze fulle są małe, Burza mówiła, ze na Piorka mam na ostatnie dziurki, ja miałam z futrem i full był dobry na mojego wielkogłowego konia, ale pomyślałam, ze jak zwykłe są małe to wezmę x-full, no i musiałam dorabiać dziurkę... ale w 'paszczy' małe
wątek zamknięty
"Kurcze ten Twój Mattes na siodle wyglada zdecydowanie lepiej niz moja Hipicca. Swoja droga kupiłam to futro na siodło 18", teraz mam maleńka 17 i mi zjezdza czasem:/"

Bo MATTES jest najlepszy 😀 A ja znów kupiłam M i jest ciut małe..
wątek zamknięty
Widzicie milion photoblogów, oszustów itp. A i tak nadal tam kupujecie,
nie rozumiem Was, jak ktoś jest idiota to kupuje na nieznanym photoblogu i marnuje
pieniądze i W OGÓLE nie jest mi żal takich ludzi, bo są GŁUPI!! Myśli się, zanim się kupi,
a nie w ciemno kupuje od obcych ludzi;/

NIE DA SIĘ TEGO UDOWODNIĆ potem, moja znajoma się tak przejchała i takie osoby są
BEZKARNE
wątek zamknięty
Likier, a kto z tego forum kupuje? 🙂
wątek zamknięty
Likier,czyżbyś już kiedyś sparzyła się na fb? 😎
wątek zamknięty
a ja napisałam do pan/i że kupuje i że proszę dane do przelewu zobaczymy co odpisze;-)
wątek zamknięty
No nie mówie, tylko o tych z forum, ale krew mnie zalewa jak widzę osoby kupujące
przez photoblog od obcych osób, a potem z placzem "ojojoj kolejny oszust na photoblog".
Od tego jest allegro, sklep stacjonarny. A nie wysyłanie w wirtual pieniedzy.
Fikcyjne konta, fikcyjne dane, fikcyjny świat.. I potem co? Dostajesz pusta paczkę albo
nic i pieniążki w błoto. No ale jak ktoś lubi.. Może się nauczy, w końcu człowiek mądry po
szkodzie... i uczy się na błędach...

Oszuści niestety zawsze będą, ale przez photoblog jak udowodnisz, kupisz niby pad, zdjecie dziewczynka usunie, wysle Ci cos innego i co? Jak udowodni? paczka wyslana, wiec wszystko ok.. Policja ma takie sprawy w dupie, bo nie oplaca im się "bawić" o marne pare groszy.. Z reszta juz tłumaczyłam paru osobom na pw, bo moja znajoma w tym siedziała, to uznali, ze oplaca im sie cokolwiek robic przy wiekszych kwotach =='

Ktoś, ja na szczęście nie, ufff.. Ale moja baaardzo bliska przyjaciołka straciła
sporo kasy, Policja itp. nic nie pomogli, pwoiedzieli, że nie da się udowdnic...

wątek zamknięty
Poda ;D
Ja napisałam:
Witam 🙂
Jestem zainteresowana czaprakiem

Odp.:
nie ma problemu.
podaje dane do przelewu:
***ek Dom*****yk
ul. ****kiewicza **
22-4*0 Łuków.
41 1140 2004 0000 3402 **** 1157
podaj swoj adres

O.. już tylko 1 zdjęcie...
wątek zamknięty
Zuziasta, chociaż myślę, że troche przeginasz z podawaniem czyichś danych na forum, jaką masz pewność, że to oszust? Proponowałabym usunąć dane, bo to troche  ekhm 😀
wątek zamknięty
Ja na allegro straciłam 400zł na siodle, wpłaciłam kase, 0 odezwu i towaru, telefon- nie ma takiego numeru, założyłam spór, powiadomiłam policje, okazało się że ta babka wyjechała z kraju i policja oczywiście zajmie się tą sprawą... minął rok, oczywiście dalej jej nie szukają.....
wątek zamknięty
widzisz, to chociaz przez allegro masz aukcje, a na takim photoblogu nie masz nic..

Pisalam do Zuziastej, podala mi dziewczynka zupelnie inne dane i numer konta..
Wtf??
wątek zamknięty
Ja na allegro straciłam 400zł na siodle, wpłaciłam kase, 0 odezwu i towaru, telefon- nie ma takiego numeru, założyłam spór, powiadomiłam policje, okazało się że ta babka wyjechała z kraju i policja oczywiście zajmie się tą sprawą... minął rok, oczywiście dalej jej nie szukają.....

a ja 250zł na kurtce 😵
wątek zamknięty
z ciekawośći też napisałam- dostałam 1 zdjęcie bryczesów odwróconych tyłem..
jak spytałam o odbiór osobisty to odrazu się spytała skąd jestem- no jak bym była z daleka to bym nie pisała o odbiorze osobistym... (tzn ja pewnie mieszkam od niej dalego- chciałam zobaczyc jak zareaguje  :hihi🙂
wątek zamknięty
Ja na szczęscie jeszce nic, chociaż zamowiłam tydzien temu derke od laski co miałą 4 komentarze, bałam się baaaardzo co dostane w paczce, ale derka doszła na szczescie cała i zdrowa i zgodna z opisem uuuffff...

a co na to allegro?? Też nic nie robią..? Kurde, myślałam, ze chociaż tam jest bezpieczniej, teraz to już w ogóle się boje kupować jak patrze i słucham o tym wszystkim... masakra :/
wątek zamknięty
Dramka, toż to dziewczyna, ma wyglądać kobieco! 😀 pięknie 🙂
wątek zamknięty
sory juz mi odwala 😀 Ale wymyśliłam, o co chodzi w sklepikach internetowych 😀
te dziewczynki wymyslaja sobie dane ludzi, nie wiem z otoczenia, z naszej klasy
i wymyslaja sobie, produkty ktore sprzedaja i numery kont i to taka zabawa, a my głupi
myslimy, ze one na serio sprzedaje i wplacamy na konto pieniadze, a potem sie dziwimy, ze
paczki nie ma, skoro to tylko taki CYBER SKLEP 😀😀

Dobra idę spać, bo mi się mózg lasuje ;D
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Likier, ale jakby wymyślały sobie ludzi i numery kont, to pieniądze by nie przechodziły przez bank.. No chyba, że skądś biorą te dane.. 😉
wątek zamknięty
Przyszły grzechy z equishopu 🙂
zdjęcie dobrze oddaje kolor kantara, czaprak jest trochę jaśniejszy
wątek zamknięty
disco kiedy zdjęcia na modelu?  😜
wątek zamknięty
a equishop ma coś jeszcze poza tym co na allegro? Jakies cottony?
wątek zamknięty
Alice, dzwoniłam tam z 3 razy dla upewnienia i według Pań nie mają na wyprzedaży nic wiecej niż to co na allegro... A ja chciałam kantar flax do derki i padu ;(
wątek zamknięty
Hm... ale tego czapraka chyba nie było na allegro. Dziwne:/
wątek zamknięty
a czy wszystko musi byc na raz na wyprzedazy? 😉
wątek zamknięty
Skoro twierdzą, że nic innego nie mają to chyba musi :]
wątek zamknięty

Alice, nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak niektóre rzeczy szybko poszły..
Odświeżałam sobie co jakis czas produkty equishopu, dodali derkę klikam kup teraz
i juz sprzedana 😉 Albo był na wyprzedazy albo juz go nie mieli przed wyprzedazą bo go kupili.
np. cottony flax już daaawno przed wyprzedaza zostały wykupione.

Ja strasznie chciałam kupić kantar do derki, i nie ma.. bu 🙁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.