Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Monny, bo chyba katalog Pikeur nie oszukuje.
wątek zamknięty
Ja tam nie wiem 🙂 Mnie to obojętne czy to polopad czy nie 🙂
Ale w katalogu Pikeura nie jest nic podpisane.
A jeśli nawet to jest polopad z najnowszej kolekcji to chwała za to bo przynajmniej mamy jakieś przecieki 😉
W końcu 2 tygodnie to jeszcze taaaak daleko 😀
Ja też już nie mogę się doczekać
wątek zamknięty
Monny, nie jest nic podpisane, bo nie chca ujawniac kolekcji. Nigdy nic takiego nie podpisywali. Zdjecia tez sa zrobione tak zeby jak najmniej pokazac. Juz tak bywalo w tych katalogach.
wątek zamknięty
ten pad wygląda jakby z tyłu miał jakis szary pas
wątek zamknięty
kurcze, kurcze, kurcze...i przepadłam! bankructwo gwarantowane...

Sangria i olympia blue Anky pieknie wygladaja na zdjeciach... ES ze wzorami i kolorami powala mnie na kolana...A do tego Eskadron szykuje takie cudeńka  😍
ojojojojoj..i to pewnie nawet na wyprzedaże nie bedzie mozna poczekac, bo do wyprzedazy to te "szałowe" kolory zostana wyprzedane...
wątek zamknięty
Klami, o no coś ty, zgaszony błękit z szarym? Hmm faktycznie nijak do żadnej kolekcji.
wątek zamknięty
U mnie na kompie to zgaszony turkus. Podobny do bluzy. Ale fakt, że z szarym, a nie z brązowym.
wątek zamknięty
Jeśli znowu puszczą brąz z lamówką <jak w beluga chocochip i aqua brown> to komuś spalę dom 😉
wątek zamknięty
a kto wie, gdzie najtaniej są pady eskadrona ? 👀
wątek zamknięty
Mi się ten majtkowy ES strasznie podoba  😡 a ten majtkowo-szary no rewelacja  😜
Anky nie kupuję, choćby wypuściła je z napisem - konie pokemona to najlepsze czempiony na świecie  😁
wątek zamknięty
Onlyright, nie ma takich miejsc, szukaj po sklepach i na wyprzedaży equishopu.

pokemon, 😁
wątek zamknięty
Mam następujący plan...

eskadron niebieski zamiast emeralda, i olimpie anky...  💘 tylko eskadron droższy jest...
A znając życie, poczekam na wyprzedaż i na wyprzedaż nie będzie tego co chcę i się załamię gdyż kolekcja się skończy...  😁
wątek zamknięty
Pokemon- może ten standard był zrobiony z tego samego materiału co poprzednia kolekcja zimowa. Jeśli tak, to kolejna kolekcja ( ta teraz letnia co była) jest z naprawdę innego materiału i nie jest już taka szmatką, jak poprzednia.

wątek zamknięty
tak, muszę się pochwalić  😀iabeł: pojechałam do oksera po tani czaprak wróciłam z eskadronem toffi <3 teraz tylko owijki kupić <3 ów czaprak jest z fajnego materiału, kolorystka boska i piękne wygląda na skarosiu :P już czekam na nową kolekcję<3
wątek zamknięty
toffi?  🤔
wątek zamknięty
korsik, ostatnio byłam we wrocławskim okserze i był cotton tofik, ale VS 🙁
wątek zamknięty
tofee chyba.. ale fakt.. to kolekcja sprzed 3 lat.
wątek zamknięty
toffi stare, ale jare  🏇 musiałam pooglądać, zobaczyć przekonałam się co do Eskadronów, można będzie zamawiać przez neta ^^ przekonałam się bo mi kumpela mówiła że to badziew. olciiik w którym byłaś {ulica}?
wątek zamknięty
nie mam zielonego pojęcia na jakiej to ulicy, nie moje okolice. ale to był ten mniejszy 😉
wątek zamknięty
olciiik jeśli kluczborska {na bank{} to on się już cieszy w moich łąpkach  😎
wątek zamknięty
Ma ktoś może zdjęcie jak wygląda Eskadron/ES DL pod siodłem Hubert 17 cali? Pewnie przekomicznie  😀
pewnie lepszą wersją pod to siodło byłoby Eskadronowe VS?
wątek zamknięty
Eskadrony DL są wykrojone tak, że ciężko pod wszechstronne dobrze dopasować. Lepszy byłby VSD albo VS 😉
wątek zamknięty
galeria ja mam VSS, pod beznadziejne siodło 😀.
wątek zamknięty
No tak myślałam, ktoś kiedyś pisał że DL i VS są tej samej długości, tylko VS ma "bułę" czyli wycięcie, ale to chyba bzdura  😉 mam sporo czapraków DL i są dosyć długie, pod siodło VSD 18" za długie były... dzięki za pomoc... to chyba dołączę do grona bankrutów, bo jak Eskadron wyda swoje kolekcje to z moim portfelem będzie niefajnie.
wątek zamknięty
galeriadopiero zaczęłam z czaprakami (na bank nie będą się po stajni/domu walić bo eskadrony są świetna, ale drogie) wolę sobie kupić starą kolekcję 🙂
wątek zamknięty
chmm to to by był kantar z nowej kolekcji??
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/zoom.html?mv_arg=2030260
w tym przypadku stawiam na te kolekcje które można sememu stworzyć i zamówić, w equi shopie kiedyś mi tłumaczyli, ale chyba żaden sklep w polsce tak nie zamawiał
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/zoom.html?mv_arg=2030252
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/2030255.html
wątek zamknięty
galeria, ja mam siodło Hubert 17,5
Eskadron Dl wygląda tak:

A ES DL wygląda tak 🙂

edit: w galeri sa tez czapraki eskadrona pod tym samy siodłem VS i VSD 😉

wątek zamknięty
OO ja swojego nie wrzucałam pod DL..całkiem fajnie to wygląda. Sprawdzałam za to VSD i mnie sie bardziej podoba VSD pod nim niz VS.
wątek zamknięty
Burza, u mnie to wyglada jak ten turkus/petrol, ktory mial byc w kolekcji.
wątek zamknięty
Jeśli tak to może być ładnie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.