Ja tam nie wiem 🙂 Mnie to obojętne czy to polopad czy nie 🙂 Ale w katalogu Pikeura nie jest nic podpisane. A jeśli nawet to jest polopad z najnowszej kolekcji to chwała za to bo przynajmniej mamy jakieś przecieki 😉 W końcu 2 tygodnie to jeszcze taaaak daleko 😀 Ja też już nie mogę się doczekać
Monny, nie jest nic podpisane, bo nie chca ujawniac kolekcji. Nigdy nic takiego nie podpisywali. Zdjecia tez sa zrobione tak zeby jak najmniej pokazac. Juz tak bywalo w tych katalogach.
Sangria i olympia blue Anky pieknie wygladaja na zdjeciach... ES ze wzorami i kolorami powala mnie na kolana...A do tego Eskadron szykuje takie cudeńka 😍 ojojojojoj..i to pewnie nawet na wyprzedaże nie bedzie mozna poczekac, bo do wyprzedazy to te "szałowe" kolory zostana wyprzedane...
Mi się ten majtkowy ES strasznie podoba 😡 a ten majtkowo-szary no rewelacja 😜 Anky nie kupuję, choćby wypuściła je z napisem - konie pokemona to najlepsze czempiony na świecie 😁
eskadron niebieski zamiast emeralda, i olimpie anky... 💘 tylko eskadron droższy jest... A znając życie, poczekam na wyprzedaż i na wyprzedaż nie będzie tego co chcę i się załamię gdyż kolekcja się skończy... 😁
Pokemon- może ten standard był zrobiony z tego samego materiału co poprzednia kolekcja zimowa. Jeśli tak, to kolejna kolekcja ( ta teraz letnia co była) jest z naprawdę innego materiału i nie jest już taka szmatką, jak poprzednia.
tak, muszę się pochwalić 😀iabeł: pojechałam do oksera po tani czaprak wróciłam z eskadronem toffi <3 teraz tylko owijki kupić <3 ów czaprak jest z fajnego materiału, kolorystka boska i piękne wygląda na skarosiu :P już czekam na nową kolekcję<3
toffi stare, ale jare 🏇 musiałam pooglądać, zobaczyć przekonałam się co do Eskadronów, można będzie zamawiać przez neta ^^ przekonałam się bo mi kumpela mówiła że to badziew. olciiik w którym byłaś {ulica}?
Ma ktoś może zdjęcie jak wygląda Eskadron/ES DL pod siodłem Hubert 17 cali? Pewnie przekomicznie 😀 pewnie lepszą wersją pod to siodło byłoby Eskadronowe VS?
No tak myślałam, ktoś kiedyś pisał że DL i VS są tej samej długości, tylko VS ma "bułę" czyli wycięcie, ale to chyba bzdura 😉 mam sporo czapraków DL i są dosyć długie, pod siodło VSD 18" za długie były... dzięki za pomoc... to chyba dołączę do grona bankrutów, bo jak Eskadron wyda swoje kolekcje to z moim portfelem będzie niefajnie.