Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Pursatku ja tam widzę granat  👀
wątek zamknięty
U mnie jak śliwka. Zresztą tutaj mowa o plum: http://www.reitstiefel-kandel.de/artikel354.html 🙄
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny  :kwiatek: Irish to też mój numer 1 😀

I Forta dałabyś rade podjechać do mustanga, bo nie wiem czy zamawiać te owije czy nie... 🤔wirek: 🤔wirek:
wątek zamknięty
co ślepemu po oczach  😁 nawet nie dojrzałam, że tam jest napisane plum  😵
wątek zamknięty
Jeśli to rzeczywiście będzie fiolet, to lekko przeginają. W obecnej kolekcji fiolet, w nowej też fiolet. Nie ma innych kolorów? I znowu róż... Jak lubię różowy, tak zaczynam mieć go dość. 😎
wątek zamknięty
Ja miałabym ochotę na jakieś delikatne kolorki.. Albo chociaz delikatne połączenia kolorów  😡
wątek zamknięty
tylko teraz był taki "zwykły" fiolet, a w nowej wygląda na "głęboki" fiolet  😎  😁
wątek zamknięty
a ma ktoś może real foto owijek Jumptec w kolorze grafitowym z różowym rzepem na koniu?
wątek zamknięty
Wg. mnie mogliby powtórzyć takie kombinacje jak niciowe hellblau/creme, marine/summergreen( :kocham🙂/creme z petrolowej kolekcji też no i nici marine/pink rosa...
wątek zamknięty
Narzekali, ze nie wymyślają kolorów :P Na polopady brązowe, że wszystkie takie same tylko herby inny...

A teraz jak im oczojeby dowalili to narzekają 😀😀 Kolory dali no! 😀
wątek zamknięty
Dla mnie mogliby powtórzyć kolekcję toffe-gelb.. IMO - najpiękniejsza kolekcja 😍
wątek zamknięty
m0niSka, jesli dobrze przeczytałam to mówią coś o gelb-turkus coś tam
wątek zamknięty
Dla mnie mogliby powtórzyć kolekcję toffe-gelb.. IMO - najpiękniejsza kolekcja 😍

oj tak  💘 mogli by znowu dac te kolory, szczegolnie żółty
wątek zamknięty
Darolga O-BŁĘ-DNIE  😜 Zdjęcia jak z katalogu, nie mogę się napatrzeć  😍  😍 
Dziewczyny co sądzicie o tym czapraku? http://allegro.pl/item897337901_potnik_w_kratke_braz_bez.html
W sumie nie ma co się zastanawiać bo tani , a wpadł mi w oko. Nie wiem może ktoś ma taki (lub taki sam tylko granatowy) i mógłby się wypowiedzieć? Bo nie wiem czy nie lepiej poczekać i kupić coś porządniejszego  🤔
wątek zamknięty
Darolga - lekkie spóźnienie - PRZEPIĘKNY KOŃ, łowca serc, olalalala  🍴

Kolory nowego eskadrona każdy oddzielnie daje radę, ale w secie kolekcji - bazar różyckiego  🙄

Jaka jest wartość polaro/dralonów Toulene? Do ilu dochodzą cenowo? zupełnie nie mam odniesienia, a mnie jeden chwycił  👀

wątek zamknięty
wątek zamknięty
A mi sie zaczela podobac ta granato-sliwka. Powinien byc polo pad, no nie ??
wątek zamknięty
powinien , powinien  😉 mi też sie ten kolor podoba
wątek zamknięty
No ja bardzo licze na to, ze bedzie. To sobie sprawie wersje DR z owijeczkami. 😉 I dralonik.
wątek zamknięty
Ja chyba sobie kupie niebieski lub zielony...  🙄 Marzy mi się też jakiś dralon, ale mnie nie stać 😀
wątek zamknięty
Założyłam do szmaragda, kremowe owijki, wyglądało całkiem, całkiem  😀
ale ten kremowy pasteczek to chyba ma ładniejszy kolor niż sam szmaragd, normalnie się zakochałam  🤣
wątek zamknięty
korsik zdjęęcia prosimy!  🏇 Bo jak nie to:  🤦 😁
wątek zamknięty
ja chcę maxa szmaragdowego, ale narazie brak funduszy 😀
wątek zamknięty
Które z tych czapraków:

będą kolorystycznie najlepiej pasować do dralonu aqua/brown/white i http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/15/534#i

Osobiście myślałam nad 8010 do dralonu aqua/brown/white i 9671 do tej szaro/pomarańczowej(?) + do obu jakieś owijki 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx podjadę tylko mam pytać o ajkieś konkretne czy poprostu apsujace do irish? bo ja w owijki niezbyt wciągnięta jestem  😉
wątek zamknięty
Fantazja, eee.. połączenie gelba z jakimś błękitem by było fajne, ale z turkusem.. No cóż, poczekamy, zobaczymy🙂😉

Edytka, generalnie to było najfajniejsze połączenie! Gdyby ponowili kolekcję, to chyba bym się całą obkupiła 😍 (oprócz cottonów, bo cottony mam😉 )

Co do aktualnej kolekcji, tak jak piszecie - kolory nie są brzydkie, ale połączenie okropne.
wątek zamknięty
xxagaxx podjadę tylko mam pytać o ajkieś konkretne czy poprostu apsujace do irish? bo ja w owijki niezbyt wciągnięta jestem  😉

wierzę w twoje oko 😉 bo widzisz na zjdęciach kolor irish nie? Taki jest hmmm trudny  do opisania, myślałam że pasować będą te:

Mogą mi zamówić takie 3m, tyle że przypadkiem zobaczyłam zdjecie czaprak z tej kolekcji co te owije i kolor wygląda już zupełnie inaczej.

Więc jak znajdziesz jakieś inne pasujące to proszę daj znać 🙂 Na pewno je kupię 🙂
wątek zamknięty
Chwalimy sie kratką Roboty mojej Mamuśki 🙂 Jestem zakochana. Teraz musze dorwać owijki w takim kolorze 🙂 Ma kto pomysł co bedzie do tego pasowało ?🙂

wątek zamknięty
ok, irish wiem jak wygląda, bo macałam w Gidranie. Zdam raport jutro

edit: zamówiłam stripe in biały ze szmaragdem 
wątek zamknięty
Forta po prostu wypożycz z Gidrana pad irish i z nim idź do mustanga 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.