Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Kochane, poratujcie znowu Wasza znajomoscia Eskadrona  🙇
czy sa w ogole ochraniacze transportowe z kolekcji beluga/flax oraz lavender/stone ?  🤔 kolekcja maritim ma ochraniacze transportowe, a te dwie?
[s]
i dlaczego w sklepach eskadrona nie ma rozmiarow xxl? pisaly tutaj dziewczyny, ze maja taki rozmiar, a jednak najczesciej konczy sie na xl-155.[/s]  juz niewazne pytanie  o rozmiar 🙂
wątek zamknięty
Jarpolowy pasiak:
wątek zamknięty
Katja eskadron na pewno podukje derki XXL wiem bo miałam w rękach, ja zamawiłam za granicą, może skontaktuj się ze sklepem-ściągną na zamówienie? Jakby nie patrzeć nie jest to chodliwy rozmiar 😉

sei dziękuję 🙂
zairka z daleka twój wygląda też jak cream 🙂
wątek zamknięty
Precelek dzieki 🙂 akurat w tym momencie jak pisalam tutaj na rv to kolezanka juz znalazla swoj rozmiar (a raczej rozmiar swojego konia) wiec to juz zalatwione 🙂

teraz jeszcze mamy pytanie odnosnie tych transporterow  🤔 widzial ktos gdzie transportery z tych kolekcji, ktore wymienilam powyzej?  👀
wątek zamknięty
Tutaj masz ochraniacze z poprzedniej kolekcji - z flaxa nie widziałam
http://konik.com.pl/pl,product,1322676,ochraniacze,transportowe,eskadron,z,kolekcji,jesien,zima,2009.html
wątek zamknięty
moja aktualna kolekcja cottonów:
[img]http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=51517;image[/img]
co by tu jeszcze dorzucić?  👀 ten turf i plum...  🙄  😂
wątek zamknięty
sei, piekna kolekcja🙂 ja z cottonów-Srków mam flaxa i pink (z chocochipa) - szalenie mi się podobają😀 a nie chciałabyś się może pozbyć łezki browna?:>

mam kurcze cottona browna ale wszechstronnego... chciałabym się go pozbyć ale mam i ochraniacze i owijki idealnie do niego dopasowane i mi szkoda zestawu, tym bardziej że go lubię bardzo... no i wymyślilam że muszę zdobyć łezkę brown... nie widział gdzies ktoś?:>
wątek zamknięty
o nie. nie. browna na pewno nie chcę się pozbyć  😁 ale jak gdzieś zobaczę taką łezkę to dam znać. daj może ogłoszenie 😉
nad flaxem dłuuugo myślałam bo bardzo mi się podoba. ale stwierdziłam że do mojego rudego nie będzie pasować. musiałabym dokupić gniadego konia  😜
wątek zamknięty
A ja dorwalam Petrola w idealnym stanie  😍
wątek zamknięty
Ja miałam cottona brown (a raczej schoko-petrol), bardzo ładny był, ale niestety to był VS i średnio mi się podobał pod moim siodłem więc go sprzedałam.

Dzisiaj doszedł mój kantar z uwiązem z kolekcji letniej i w sumie to jestem miło zaskoczona. Nie jest sztywny, ma podwójną regulację, bardzo kucowi pasuje no i ma bardzo milutkie futerko^^. Także potwierdzam, że nowe kantary są dobre i warto zainwestować.

Misia, ja czekam na zdjęciaaaa!
wątek zamknięty
sei wow fajnie to wygląda 😀D
wątek zamknięty
Misia, cottona?
wątek zamknięty
Misia skąd ?:P
wątek zamknięty
sei, musiałam spróbować:P no własnie zaraz wrzucę ogłoszenie😉 ale miej proszę oczy otwarte😉 strasznie mi zależy!

a co do flaxa... ja mam gniado-srokatego...😀 i dorwałam polar w makro w identycznym kolorze na owijki😀 i... mam chorego konia, przez co siedzi nie rozdziewiczony od wiosny, tak jak 5 padow z jarpolu i sr różowy🙁 ehh
wątek zamknięty
można jeszcze gdzies kupić owijki eskadrona olive?
wątek zamknięty
KuCuNiO, jaki kolor kantara ?
wątek zamknięty
korsik, nie.

Edit- a co dorwałaś, brilanta?
wątek zamknięty
majeczka cottona  😉

felinka na allegro upolowalam  😉
wątek zamknięty
nie, narazie nie

poprostu chyba się pozbędę kompletu jarpola, bo jednak jest za mocny jak dla mnie i chciałabym coś w zamian kupić
wątek zamknięty
Misia, a za ile mogę wiedzieć ? 🙂
wątek zamknięty
Dramka kusi brillantami w super cenie. 👿
łatwo nie jest , ale ja sie dzielnie trzymam, bo przez ostatni czas kupilam 4 cottony i brillant i będzie o kolejny czaprak za duuuzo.  🤦  😵
korsik
w sensie za mocny?  🙄
sei
fajna kolekcja  😉
wątek zamknięty
korsik, niestety z Oliv ciężko coś wybrać. Ale Dramka sprzedaje pięknego impulsa <białego?> z granatową lamówką. Nie wiem czego szukasz 🙂
wątek zamknięty
Fanga, w sklepie napisane było, ze to różowy z Bloom, ale on jest różowo-zielono-granatowy :-)
wątek zamknięty
sei, fajna ta Twoja kolekcja 🙂 aż mnie kusi żeby łezkę spróbować na moim koniu... ale to dopiero za czas jakiś 😉
wątek zamknięty
Breva, współczuję chorego modela. oby wracał do zdrowia i zaczął pozować czym prędzej 😉
co do browna jeszcze. był to mój pierwszy cotton i jest chyba nadal ulubionym.

Misia, zazdroszczę petrola! ale z drugiej strony ja tylko te łezki łezki  🤔wirek: 😂

Arimona, dzięki 🙂

Livia, dziękuję również 🙂 i kuś się! łezki są fajne. nawet na moim grubasie łezki naprawdę dobrze leżą. reszta odstaje na brzuchu  😂 😂 😂 poza tym nie lubię jak spod siodła wystają kilometry zbędnego materiału. a niektórzy skoczkowie (o zgrozo) używają ujeżdżeniowych czapraków (nawet na starty! swoją drogą też miałam kiedyś takie pomysły na szczęście wróciłam po rozum do głowy  :hihi🙂.

KuCuNiO, zdjęcie. zdjęcie!  👀
wątek zamknięty

Ktoś pytał gdzie kupić takie mydełka 😉 a więc allegro.pl link: http://allegro.pl/item1177136594_gallseife_mydelko_mydlo_na_plamy_heitmann_niemcy.html
oprócz mydełka mają jeszcze sode do czyszczenia itp produkty 😉
wątek zamknięty
Arimona, tak za mocny, za bardzo jaskrawy, niezbyt stonowany

Burza, ten z granatową lamówką to przecież moon! Ja się czaję na oliwkowy
wątek zamknięty
KuCuNiO, tez zdjecie poprosze bo sama sie nad nim zastanawiam 🙂
wątek zamknięty
Postaram się zrobić w czwartek, piątek jakieś:-)
wątek zamknięty
Medziiik, dzięki już kupiłam 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.