Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

darolga, piękne komplety, pierwsze foto jak z katalogu, dawaj do szmatoholików
wątek zamknięty
Darolga oba  komplety pięknie wygladaja !   wrzucaj zdjecia do szmatocholików  💃
wątek zamknięty
darolga pięknie!
wątek zamknięty
darolga to są zdecydowanie jego kolory 😀 Wygląda bosko 😀

A co masz za owije na ostatnim zdjęciu ?😀
wątek zamknięty
darolga, szal !! Oba zestawienia piekne !! Do galerii, ale juz !
wątek zamknięty
Sorry za brudne owijki  😡 i kopyta  😡

I po co mówisz :P ja nic nie widziałam  😁

Ps. Prześlicznie mu w lemonie !!! 😍 I oczywiście konisko piękne  :kwiatek:
wątek zamknięty
darolga, zdjęcia jak z katalogu! 😍 do szmatoholików!!
wątek zamknięty
Daro pięknie jest!  🙇 W hazelu miód  😍
wątek zamknięty
nie wiem czy tylko ja jestem taka ciekawska ale może chcecie zobaczy dokładnie tą kolekcje esk 🙂
wątek zamknięty
Jeeeeny, dziewczyny, dziękujemy!  
przeztysiacmorz, D&A, Fantazja, ciska, Forta, xxagaxx, Klami, Medziiik, m0niSka, Blądek - :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: jak miło!

Już wrzucam do szmatoholików, mam nadzieję, że nie będzie bury za dublowanie  :kwiatek:

przeztyciacmorz - LamiCell elegance, ale powiem Ci, że nie do końca pasują, są ciuuut jaśniejsze, ale widać tylko w słońcu - na foto wyszły idealnie dopasowane 😉
xxagaxx - to hand-made kupione na starej Volcie od escady bodajże - jeśli chodzi o polar - moje ulubione owijki, są jakościowo super!

Raaany, ale nam miło  :kwiatek:

A zdjęcia full profi, bo oczywiście by JESSY  :kwiatek:
wątek zamknięty
darolga- jakie piękne foty!
ślicznie mu w hazelku!
wątek zamknięty
nie wiem czy tylko ja jestem taka ciekawska ale może chcecie zobaczy dokładnie tą kolekcje esk 🙂

Ha ^^ to ja myślę, że stanie na cottonach/brilliantach/impulsach + owijki kolor granat i zieleń ew. jakaś derka ciekawy jest ten dralon (o ile się nie myle na zdjęciu 🙂 ).. Róż niby nie najgorszy, ale.. hmm jakoś jednak nie bardzo, a bicolory to już w ogóle raczej blee xD
wątek zamknięty
Mi wpadły w oko te pasiaste czapraki 🙂 nie wiem nawet co to za model ale mogą fajnie wygladac
wątek zamknięty
darolga  🙇 Jego kolory  😍
wątek zamknięty
darolga, POSIKAŁAM SIĘ!

Na tym koniu Hazel to najpiękniejszy niciak świata 😵 a zdjęcia robisz BOSKIE.
wątek zamknięty
zielony cotton będzie mój, ale to było do przewidzenia  🤣
wątek zamknięty
U mnie będzie never-ending story chyba, bo podobają mi się wszystkie kolorki....
Już siedzę i patrzę, co sprzedać żeby zrobić "miejsce" na nową kolekcję  🤔
Zboczenie....
wątek zamknięty
darloga bosko  😍

p.s jestem w szoku. to chyba pierwsza kolekcja eskadrona w której nie podoba mi się nic... absolutnie  😵
wątek zamknięty
mi się zdecydowanie podoba granat i dralon, chociaż ten jasny też wydaje sie być nice.
wątek zamknięty
Eskadron robi coraz gorsze te kolekcje... Chociaż dla mnie i tak ta kolekcja jest lepsza od tych niciaków w sztucznym różowym i niebieskim kolorze...
wątek zamknięty
hmm... zielony i granatowy cotton. I chyba tyle mi przybedzie z tej kolekcji.  😉  Mooooooze dralon. 
Ciekawe jakie polo pady, bo tu tylko bicolory widac (swoja droga, okropne).
Ciekawe jaka druga seria?
W sumie to nawet dobrze, ze taka nijaka ta kolekcja, przynajmniej nie wydam a kasy i w koncu zmienie siodla.
wątek zamknięty
p.s jestem w szoku. to chyba pierwsza kolekcja eskadrona w której nie podoba mi się nic... absolutnie  😵

Tak szczerze to ta kolekcja wygląda jak by to juz bylo , ale moze to tylko moje wrażenie
wątek zamknięty
A propo tej kolekcji to jeśli będzie taka jasno zielona dera to jest moja 😀 kantar, dralon ciekawe,
wątek zamknięty
Burza, jest taka zielona derka  🤣
ja pewnie jeszcze w kantar z uwiązem się zaopatrzę, oczywiście zielonym
wątek zamknięty
Ja też zielony dla gniadej będę chciała... A jak nie to ten oczojebny róż  😎 Będziemy oślepiać konkurencję!
wątek zamknięty
Ciekawe jaka druga seria?

Miejmy nadzieje, że lepsza niż ta  👀

Tak szczerze to ta kolekcja wygląda jak by to juz bylo , ale moze to tylko moje wrażenie

Może dla tego, że ostatnio dużo różu było i creme ?  😁
wątek zamknięty
Serio ten zielony mnie zachwyca, ciut bardziej nasycony zielony Niciak.
wątek zamknięty
Serio ten zielony mnie zachwyca, ciut bardziej nasycony zielony Niciak.

dokładnie, a że niciaka mam VS, to teraz pozostaje mi kupić DL, tak se tłumacz  😂
wątek zamknięty
Przepraszam, że przeszkadzam w debatach na temat nowej kolekcji  😁

Mam pytanie odnośnie owijek polarowych ANKY.
Czy są białe-białe??
Dzwoniłam do Lamri i Pani mi powiedziała, że ANKY nie robi śnieżnobiałych, tylko kremowe- szampańskie...
Ponieważ nie jestem biegła w tych tematach to bardzo proszę o pomoc, bo wydaje mi się, że widziałam białe-białe na zdjęciach amazonki* na Replay'u z sesji w sukni ślubnej...
Teraz to juz zgłupiałam chyba, że tam nie były polary?? A ANKY robią w ogóle inne niż polary?? 😉

Z góry dziękuje za pomoc Kochane Szmaloholiczki  😁
wątek zamknięty
Fantazja, jest nas dwie 😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.