Już wrzucam do szmatoholików, mam nadzieję, że nie będzie bury za dublowanie :kwiatek:
przeztyciacmorz - LamiCell elegance, ale powiem Ci, że nie do końca pasują, są ciuuut jaśniejsze, ale widać tylko w słońcu - na foto wyszły idealnie dopasowane 😉 xxagaxx - to hand-made kupione na starej Volcie od escady bodajże - jeśli chodzi o polar - moje ulubione owijki, są jakościowo super!
Raaany, ale nam miło :kwiatek:
A zdjęcia full profi, bo oczywiście by JESSY :kwiatek:
nie wiem czy tylko ja jestem taka ciekawska ale może chcecie zobaczy dokładnie tą kolekcje esk 🙂
Ha ^^ to ja myślę, że stanie na cottonach/brilliantach/impulsach + owijki kolor granat i zieleń ew. jakaś derka ciekawy jest ten dralon (o ile się nie myle na zdjęciu 🙂 ).. Róż niby nie najgorszy, ale.. hmm jakoś jednak nie bardzo, a bicolory to już w ogóle raczej blee xD
U mnie będzie never-ending story chyba, bo podobają mi się wszystkie kolorki.... Już siedzę i patrzę, co sprzedać żeby zrobić "miejsce" na nową kolekcję 🤔 Zboczenie....
hmm... zielony i granatowy cotton. I chyba tyle mi przybedzie z tej kolekcji. 😉 Mooooooze dralon. Ciekawe jakie polo pady, bo tu tylko bicolory widac (swoja droga, okropne). Ciekawe jaka druga seria? W sumie to nawet dobrze, ze taka nijaka ta kolekcja, przynajmniej nie wydam a kasy i w koncu zmienie siodla.
Przepraszam, że przeszkadzam w debatach na temat nowej kolekcji 😁
Mam pytanie odnośnie owijek polarowych ANKY. Czy są białe-białe?? Dzwoniłam do Lamri i Pani mi powiedziała, że ANKY nie robi śnieżnobiałych, tylko kremowe- szampańskie... Ponieważ nie jestem biegła w tych tematach to bardzo proszę o pomoc, bo wydaje mi się, że widziałam białe-białe na zdjęciach amazonki* na Replay'u z sesji w sukni ślubnej... Teraz to juz zgłupiałam chyba, że tam nie były polary?? A ANKY robią w ogóle inne niż polary?? 😉