no ciekawe kolor 🙂 dzięki bogu chyba nic dla mnie ciekawego nie ma 😀
Alice obawiam sie ze nie ;/ a Klami nie ma jakieś dralona L?? Jak będziesz teraz stac w Sopocie to byś mogła przymierzyć (o ile się Klami zgodzi, ale zapawne zrozumie szmatoholika w potrzebie :hihi🙂
W tłumaczeniu wolnym Rabat dla wcześniej zamawiających (Dla zamówień do 28 lutego) A przy derkach pisało coś o dostępności na przełomie lutego i marca.
Co oni tak jaskrawo i kontrastowo pojechali ?? Nie podoba mi sie. Ciekawe jakie bedzie to drugie polaczenie. Zreszta, na pewno kupie jakies cottony, ale to zwyczajowo. Niezaleznie od kolekcji.
Hehe zdania podzielone jak zawsze. Dla mnie ta obecna kolekcja to była zgroza i zupełnie nic mi nie podeszło. Ale to co tu pokazane to spełnienie marzeń i snów 💘
Ja dzwoniłam do equishopu, to pani mnie zbyła i powiedziała, że mają tylko to co na allegro...
Mi się podobają kolorki nowej kolekcji, faaajne 😜 A liczyłam na zielony, chociaż bardziej taki jak szmaragd, ale może skuszę się na ten hehe albo ten ciemnoniebieski🙂
Lavender/Stone jakoś bardziej mi sie podobała .. ale hmm może coś z tym zielonym,granatem i kremowym mnie skusi .. Nie ma co gdybać będą lepsze foto poszczególnych czapraków/padów to będziem się zastanawiać 😁