Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

RioBrawo, a ja Ci mówię już dziś,że nie ma wersji vs na 100%  😎
wątek zamknięty
😕
W takim razie jest jeszcze nadzieja w tym-z lewej ,też chyba będzie dobrze wyglądał na siwej:
wątek zamknięty
Pewnie masz rację skoro pytalaś, ale dziwne bo np tutaj --> http://www.lamri.pl/anna/schockemohle-czaprak-coach-bialy-wszechstronny.html wyraźnie pisze, że wszechstronny a poniżej jest zdjęcie tego koloru, o którym piszecie, ale możliwe, że to tylko przykładowe kolory
wątek zamknięty
Fantazja, ale boski polopad z 2007! Szał!
wątek zamknięty
AAAAAAAAAAAAAAAA!

BOSKI BOSKI BOSKI, chcę ten polopad z 2007  😜 😜 😜 😜
wątek zamknięty
Likier, no nie? Pierwszy raz od dawna coś mnie chwyciło za oko, czekoladka Anky w wydaniu Eskadrona, cudowności!
wątek zamknięty
Ja doszłam do wniosku, że im starsze kolekcje Eksdrona tym lepsze. Połączenia kolorów były super i nic nie dawało po oczach 😉
wątek zamknięty
Burza, jest przeboski! I taki herb delikatny, dla mnie cudo!

Niech nowa kolekcja będzie w takich kolorkach  🙇

Ciekawe czy można gdzieś dorwać taki polopad, widział ktos? 👀
wątek zamknięty
tulipan, fakt
kiedys nie było oczoje**ych róży i zieleni  🙄
wątek zamknięty
Dziewczyny wiecie co ja dzisiaj widzialam i mam w stajni.... brillanta petrola DL jest absolutnie cudowny, ma 4 lata ani troche nie sprany... polegalm teraz jak bedzie na ebayu vs to nie przepuszcze 😵
kolezanka rosta tez ma i to vs ale brillanta 🙁
Patrzcie jaki Grotek dzisiaj był wylansowany 😁 az sie z niej w stajni smiali 😂
wątek zamknięty
Zairka, wow... super wygląda...

a mnie się spodobał ten róż eskadronowy :P na szczęście nie mam za co go kupić 😉
wątek zamknięty
Zairka, zanim przeczytalam że to Grota, to zastanawiałam sie cóż za kolejnego konia masz  😜 😜
wątek zamknięty
Zairka, wow! Pięknie wygląda, cudnie!

Oficjalny kiwioszek 😉
wątek zamknięty
Burza a ja patrzac na te fotki przypominam sobie Twoje slowa 😉 szukaj sobie fajniejszego konia bo sama wiesz-szalu nie ma 😁
takie to motywujace :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza świetnie mu w zielonym, no i ten piorun na zadku.😉
wątek zamknięty
Zairka, biję się w piersi- nie sądziłam, że da się z niej coś wyciągnąć.

xxflygirlxx, nasz ulubiony kolor 🙂
wątek zamknięty
Pytałam w temacie derek, ale temat spadł gdzieś na 5 stroną, więc pozwolę sobie zapytać się tutaj  😉

Czy derki Eskadrona występują w rozmiarze S ? Mój koń mierzony od kłębu do ogona ma 123 cm  (taki kurdupelek  :hihi🙂
Z tego  co pisaliście derki polarowe Eskadrona są zawyżone. Czyli jak wzięłabym M to by się utopił  👀
Dzisiaj go zmierzyłam i od kłębu do nasady ogona ma 122cm a od piersi do końca zadniej nogi 175 cm. Czy ktoś mógłby zmierzyć polarówkę Eskadrona "M" Będę wdzięczna  :kwiatek:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, występują jak najbardziej, w Końskim Świecie jeszcze niedawno leżała derka niciakowa Lemon rozmiar S 😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, mialam Eskadronowa M. Pamietam, ze gora miala wlasciwie 140cm (zamiast 135) a dolem nie pamietam niestety.
wątek zamknięty
Moja kobyła nosi normalnie 135 cm.
Polarowy Niciak Hazel, M-ka jest trochę sukienkowaty, z kolei zimówka, również M-ka, jest na styk.
Chyba zależy od kolekcji..
wątek zamknięty
A mnie sie wydaje, ze to zalezy raczej od modelu. Np. polarowki kupuje XL, siatkowe XL / XXL a np. ripstop L jest nawet troszke sukienkowaty.
wątek zamknięty
dzieki dziewczyny  :kwiatek:
Burzolku no właśnie mi przypomniałaś, że w Końskim Świecie jest polarówka NICI "S" olive, ale ta cena...
Na allegro jest w fajnej cenie derka flax rozmiar "M" i obawiam sie, że mój kurdupelek się w niej utopi  🙄
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, ona tam tyle leży, że myślę że wywalczysz jakiś rabat 😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, pamietaj, ze polarowke to jednak zaklada sie glownie na osiodlanego konia, takze powinna byc troszke wieksza, bo jednak ladnych pare centymetrow dochodzi.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata weź ja kup w końcu, bo od kilku miesięcy muszę sobie tłumaczyć, że na Agrosa jest zdecydowania za mała  🙇
wątek zamknięty
Forta, zartujesz prawda?? A myslalam, ze to ja bylam mega szalona uparcie trzymajac polarowke M z niciakow mimo, ze na mojego konia byla baaaaaaardzo kusa.
wątek zamknięty
Burza kusisz  😉
Muszę do nich napisać w takim razie  😉 Podoba mi się też derka w romby z bloom  😁

Forta powiadasz  👀

Klami masz racje, ale mam jeszcze 2 polarówki 135 i najwyżej te będę używać na stępa  😉
wątek zamknięty
Klami ja trzymam zieloną w romby i tłumaczę sobie, że  zarzucona na zad do stępowania jest w sam raz  😉
wątek zamknięty
Anaa, Burza  :kwiatek: dzieki
Korsik jak mozna Ciposzki nie poznac 😁 heheh wystarczy konia łądnie ubrac 😂
wątek zamknięty
Forta, hehehe... to tak jak ja z tamta Nici. Dwie wariatki, jak nic.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.