Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Mi się marzy taki:
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/76/857#i
(trochę słabo go tu widać)
Jakiś czas temu był w ogłoszeniach, ale ja potrzebuje VS 🙄
wątek zamknięty
likier ma racje bo ja myślałam o wyglądzie a likier o użytkowaniu ^^
wątek zamknięty
fin, nie kupisz takiego czapraka, bo to nie żadna kolekcja tylko czaprak, w którym samemu się dobiera kolory itd.
wątek zamknięty
fin ten jest b.podobny 😉 to podstawowa kolekcja eskadrona
czaprak tulipan na 99% robiony byl na zamowienie tak jak mowi Korsik
http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,915387,eskadron,czaprak,brillant,podstawowa,kolekcja.html
wątek zamknięty
Jak sie nazywa kolekcyjnie ten rozowy z linku zairki ?
wątek zamknięty
Powiem wam dziewczyny ze chyba cały magazyn pójdzie do polski.... Już ponad 20 sztuk jest zamówionych  😵 😵
wątek zamknięty
xxagaxx,  ile ??

Ja tez sie zglosilam na limette, czyli juz limegreena nie szukam.  😉
wątek zamknięty
Póki co 22 sztuki  😵 Wszystko zapisuję, liczę po 3 razy bo się zaraz pogubię. Weź Ty teraz to wszystko popakuj, powysyłaj  😵 Eh w co się wkopałam 😀 Ale wzięłam sobie Gelba i Marine, walczę nad Petrolem  🏇 🏇

a to zdjęcia które znalazła chudapigi, na reitfoum, zdjęcia na żywo 😀  😍

wątek zamknięty
xxagaxx, tymi zdjeciami to mnie zalatwilas..... Teraz walcze nad royalem. Piekny ma odcien !
Nie masz fotki petrola??
wątek zamknięty
to royal?  👀 zabije, zabije!  🤬
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Czy impuls po praniu się kurczy jak brilliant?
wątek zamknięty
brilliant 😉
wątek zamknięty
Ufff.. petrol mi sie nie podoba.
wątek zamknięty
Dramka, moj impuls po paru praniach wyglada normalnie 🙂
wątek zamknięty
Ech, teraz bije sie z myslami. Brac royala, czy nie.... ?? ??
wątek zamknięty
Oks. Zamówienie zamknięte 😀  tak już jestz jak dla mnie koszmarnie duże. Na poczcie pani to mnie wyśmieje jak jej tyle przesyłek dostarczę.

Możliwe że będę w warszawie pod koniec czerwca, jak zmówienie dotrze to może uda mi się choć parę paczek dostarczyć osobiście 😀😀  😅

Edit:

Ludzi revolta szaleje 😀 Mamy zamówienie na 1000euro  😵 😵
wątek zamknięty
Wow !! Banda swirow jak nic.
aga a na ile osob ten tysiak sie rozklada ? 
wątek zamknięty
aaaa spóźniłam się  👿 , ja też chcę cottona  😅

brilliant nugat + owijki Fair Play, nie wygląda to chyba źle?

wątek zamknięty
Fantazja, szybkosc zorganizowanie sie tego zamowienia idacego juz w kilkadziesiat sztuk zadziwila chyba wszystkich.  😉
wątek zamknięty
Klami, a mnie od wczoraj po prostu w domu nie było, jeden dzień nie zajrzałam na volte i o masz  😵
wątek zamknięty
Fantazja, chyba nikt nie sadzil, ze to pojdzie tak szybciutko.... w zalozeniu chyba mialo sobie to ogloszenie troszke powisiec, ale czekanie jeszcze pare godzin skonczyloby sie jakims hurtem niesamowitym i biedna aga by miala niezly klopot na glowie. I tak ma, bo zamowienie na prawde spore.
wątek zamknięty
xxagaxx, załóż firmę szmaciarsko-kurierską, zbijesz fortunę na samej re-volcie ;p
wątek zamknięty
1000 euro  🤔 łał

ja domówiłam royala - tak po tych zdjęciach w realu  😡
wątek zamknięty
A ja chyba znowu wpadlam w "cottonomanie". W sumie to lepiej. Sa zdecydowanie tansze niz kupowanie pelnych komplecikow z czaprakami z wyzszej polki cenowej, ktore moze kilka razy zaloze, bo jestem len i  w 99,9% przypadkow wezme z paki ochraniacze i pierwszy z brzegu czaprak.
wątek zamknięty
Klami, ja też terac ostatnio same cottony prawie kupuje. Jeszcze te 3...  😁
wątek zamknięty
Dramka
brilliant 😉

nie brilliant tylko brillant

Aga to juz wiem ze jednak royala nie chce 😁 kiedy finalizacja transakcji? 👀
Ja w firmie Agi moge zajac sie wyszukiwaniem fajnych szmatek lub okazji 😉

Bedziemy mialy z Aga pomnik postawiony za te cottony 👀 😁
wątek zamknięty
a ja znow z prosba o pomoc :kwiatek:
probuje zrobic komplecik dla Drapciora ( gniady malowany, ale tak strasznie malowany😉 i mam problem, chce cos granatowego z jarpolowych padow skokowych i /lub z eskadrona.Mam nauszniki z serii deepblue i chcialabym jakis pad pasujacy pod ten kolor i czaprak z serii cotton.Mam cottona deepblue, ale jest juz w takim stanie, ze na zawody sie nie nadaje. Czy granatowy czaprak z tej nowej serii eskadrona pasuje do uchalkow deep blue? czy jakis granatowy pad od Deb bedzie do nich pasowal?
no i jeszcze prosba...co pasuje do siwego ( prawie bialego konia)? chodzi o  klasyczny zestaw bez jakis slodkolandrynkowych kolorow czy tez oczojebek typu kiwi, lemon itp. Czy siwemu bedzie dobrze w klasycznej czerni i granatach?
boze, kon przyjedzie albo i nie za miesiac dwa a ja juz mysle o zawodach <lol>, durna baba ze mnie wiem...ale co tam🙂
wątek zamknięty
nie martw sie Fantazja, ja też przegapiłam 👿
wątek zamknięty
Fantazja, komplet cudowny. 😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.